• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

tabi yani senin icin zor olur. 5 saatte acikiyor insan .basta ben de kuruyemis cok yemiyordum ama insan acikiyor . :)

cok iyi anliyorum seni ama ne yapacan bi ise girdik . :)[/Q
Oylemi dersin baci tabi
Migde doysa isemez cok sukur iyi gidiyor ama spora inanki gucum kalmiyo gece bile okadar yatip kalkiyorumki benim
İglan asiri gazli hala gaz nobetleri devam ediyo inanki okadar yorulluyorumki buldugum bosluktada biraz dinlenmek istiyorum inan daha temizlik kovasi ortada simdi uyuttum temizlik yapcam sirkeli suya ispanak koydum yemegini yapcam hep beni bekliyo

İki tane arkadasim var ikiside karataya basladilar hemen pes ettiler biri acikmis bisey atmis agzina biri ekmek yemiyom diye biskuvi yemis aman bana diyolar bu diyet zor bbiz yapamiuoruz

hee
kolay gelsin arzu .
oyle oluyo gerçekten iste firsat bulunca disari cikarsin yurursun o da yeter .

İki tane arkadasim var ikiside karataya basladilar hemen pes ettiler biri acikmis bisey atmis agzina biri ekmek yemiyom diye biskuvi yemis aman bana diyolar bu diyet zor bbiz yapamiuoruz
bizim mahalledeki abla da birakmis .
aslinda basta zor ama sonra cok kolay . irade lazim iste saglam bi irade

Çok kiloları yok sanırım bence diyet çok kolay temizlik ve uyku konusunda sana katılıyorum uykusuzluk beni çok yoruyor birde ev işleri yemek çok yıprandım valla yaşlandım

Çok kiloları yok sanırım bence diyet çok kolay temizlik ve uyku konusunda sana katılıyorum uykusuzluk beni çok yoruyor birde ev işleri yemek çok yıprandım valla yaşlandım
ahanda bizim oglan 18 aylik oldu . biraz rahatladik. sabir inşallah buyuyorlar gunler geçiyor. :) Allah yardimcimiz olsun.

Onlar dikkat ediyolar sonra biraktiklari gibi hemen geri aliyolar aralarda hic bisey yenmiyoya ona takiliyolar oda zor geliyo
Yok
Walla aralarda bisey yemeyince iyi oluyo pis bogaz gozukmek olmuyo yoksa elim dolaptan gelmiyo oglani salarken dur yanimsda sunlari alayim yiyeyim simdi yanima su aliyorum

bence de . bu dieti yapamayan digerlerini nasil yapacak? !

benim iki tane arzu. biri5 bitirdi. cok sukur . oglan da buyur inşallah
Allah hepimizinkine.iyilik versin.

Tabiki hsgeldin ilk saydayi okursan bayagi bilgi edinirsin menunude yazarsa eksik yada yanlislarini sana soyleriz hayirli olsun
Hoş bulduk,teşekkürler,hemen okumaya başlarım.41 yaşındayım,1,72 cm boyum,80 kg...Bir çok defa diyet yaptım,ama maaalesef verdim kiloları her defasında geri aldım... Menüm: sabah,saat 10 da: 2 haşlanmış yumurta,peynir,7 zeytin,1 çb fındık,domates,salata,3 gün kurusu... Az önce: 2 lahmacun,1 ayran,salata. 1 saat yürüdüm ... Sizce menüm nasıl? Oldu mu? Ben bir kere daha Karatayla kilo vermeye denedim ama başarılı olamadım...inşallah bu defa olur... Desteğiniz için teşekkürler

Hoş bulduk,teşekkürler,hemen okumaya başlarım.41 yaşındayım,1,72 cm boyum,80 kg...Bir çok defa diyet yaptım,ama maaalesef verdim kiloları her defasında geri aldım... Menüm: sabah,saat 10 da: 2 haşlanmış yumurta,peynir,7 zeytin,1 çb fındık,domates,salata,3 gün kurusu... Az önce: 2 lahmacun,1 ayran,salata. 1 saat yürüdüm ... Sizce menüm nasıl? Oldu mu? Ben bir kere daha Karatayla kilo vermeye denedim ama başarılı olamadım...inşallah bu defa olur... Desteğiniz için teşekkürler
Kahvaltı güzel ama siz diyete başlar başlamaz lahmacun yemişsiniz ayda 1 kere yiyebilirsiniz o da daha ayınız dolmadı ki

Back