- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Sadece kuruyemiş yok yumurta her gün yiyorumTatlim menu guzel ama seninki karatay olmuyoki yumurta yok kuruyemis yok ana urunler yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece kuruyemiş yok yumurta her gün yiyorumTatlim menu guzel ama seninki karatay olmuyoki yumurta yok kuruyemis yok ana urunler yok
tabi yani senin icin zor olur. 5 saatte acikiyor insan .basta ben de kuruyemis cok yemiyordum ama insan acikiyor . :)
cok iyi anliyorum seni ama ne yapacan bi ise girdik . :)[/Q
Oylemi dersin baci tabi
Migde doysa isemez cok sukur iyi gidiyor ama spora inanki gucum kalmiyo gece bile okadar yatip kalkiyorumki benim
İglan asiri gazli hala gaz nobetleri devam ediyo inanki okadar yorulluyorumki buldugum bosluktada biraz dinlenmek istiyorum inan daha temizlik kovasi ortada simdi uyuttum temizlik yapcam sirkeli suya ispanak koydum yemegini yapcam hep beni bekliyo
Beek arabasiyla yuruyuste sahana olurhee
kolay gelsin arzu .
oyle oluyo gerçekten iste firsat bulunca disari cikarsin yurursun o da yeter .
bizim mahalledeki abla da birakmis .İki tane arkadasim var ikiside karataya basladilar hemen pes ettiler biri acikmis bisey atmis agzina biri ekmek yemiyom diye biskuvi yemis aman bana diyolar bu diyet zor bbiz yapamiuoruz
Çok kiloları yok sanırım bence diyet çok kolay temizlik ve uyku konusunda sana katılıyorum uykusuzluk beni çok yoruyor birde ev işleri yemek çok yıprandım valla yaşlandımİki tane arkadasim var ikiside karataya basladilar hemen pes ettiler biri acikmis bisey atmis agzina biri ekmek yemiyom diye biskuvi yemis aman bana diyolar bu diyet zor bbiz yapamiuoruz
Aynen zor su 1hafta onu atlattinmi gecen sene 9saat gecirdigimi bilirim ogun arasi bode daha adet olmuyorum olsaydim daha hizli giderdi siskinlik olmazdibizim mahalledeki abla da birakmis .
aslinda basta zor ama sonra cok kolay . irade lazim iste saglam bi irade
ahanda bizim oglan 18 aylik oldu . biraz rahatladik. sabir inşallah buyuyorlar gunler geçiyor. :) Allah yardimcimiz olsun.Çok kiloları yok sanırım bence diyet çok kolay temizlik ve uyku konusunda sana katılıyorum uykusuzluk beni çok yoruyor birde ev işleri yemek çok yıprandım valla yaşlandım
Olma olurmu bir 82 diger 87.600Çok kiloları yok sanırım bence diyet çok kolay temizlik ve uyku konusunda sana katılıyorum uykusuzluk beni çok yoruyor birde ev işleri yemek çok yıprandım valla yaşlandım
Ya beni adet hiç etkilemedi normal devam etti herşeyAynen zor su 1hafta onu atlattinmi gecen sene 9saat gecirdigimi bilirim ogun arasi bode daha adet olmuyorum olsaydim daha hizli giderdi siskinlik olmazdi
Ee bu diyeti yapamayan başka diyeti zor yaparOlma olurmu bir 82 diger 87.600
Seninkinbuyudu masallah allah omur saglik sihhat versin senin iki tane demioyle hatirliyorumahanda bizim oglan 18 aylik oldu . biraz rahatladik. sabir inşallah buyuyorlar gunler geçiyor. :) Allah yardimcimiz olsun.
Onlar dikkat ediyolar sonra biraktiklari gibi hemen geri aliyolar aralarda hic bisey yenmiyoya ona takiliyolar oda zor geliyoEe bu diyeti yapamayan başka diyeti zor yapar
YokOnlar dikkat ediyolar sonra biraktiklari gibi hemen geri aliyolar aralarda hic bisey yenmiyoya ona takiliyolar oda zor geliyo
Maşallah ya erken mi evlendinizbence de . bu dieti yapamayan digerlerini nasil yapacak? !
benim iki tane arzu. biri5 bitirdi. cok sukur . oglan da buyur inşallah
Allah hepimizinkine.iyilik versin.
Hoş bulduk,teşekkürler,hemen okumaya başlarım.41 yaşındayım,1,72 cm boyum,80 kg...Bir çok defa diyet yaptım,ama maaalesef verdim kiloları her defasında geri aldım... Menüm: sabah,saat 10 da: 2 haşlanmış yumurta,peynir,7 zeytin,1 çb fındık,domates,salata,3 gün kurusu... Az önce: 2 lahmacun,1 ayran,salata. 1 saat yürüdüm ... Sizce menüm nasıl? Oldu mu? Ben bir kere daha Karatayla kilo vermeye denedim ama başarılı olamadım...inşallah bu defa olur... Desteğiniz için teşekkürlerTabiki hsgeldin ilk saydayi okursan bayagi bilgi edinirsin menunude yazarsa eksik yada yanlislarini sana soyleriz hayirli olsun
Kahvaltı güzel ama siz diyete başlar başlamaz lahmacun yemişsiniz ayda 1 kere yiyebilirsiniz o da daha ayınız dolmadı kiHoş bulduk,teşekkürler,hemen okumaya başlarım.41 yaşındayım,1,72 cm boyum,80 kg...Bir çok defa diyet yaptım,ama maaalesef verdim kiloları her defasında geri aldım... Menüm: sabah,saat 10 da: 2 haşlanmış yumurta,peynir,7 zeytin,1 çb fındık,domates,salata,3 gün kurusu... Az önce: 2 lahmacun,1 ayran,salata. 1 saat yürüdüm ... Sizce menüm nasıl? Oldu mu? Ben bir kere daha Karatayla kilo vermeye denedim ama başarılı olamadım...inşallah bu defa olur... Desteğiniz için teşekkürler