Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Menümü yazayım
07:30 doyana kadar domates, salatalık, maydanoz, peynir, zeytin, 3 ceviz, bir kivi
12:30 bir kase çorba, bi porsiyon tavuk salata
18:00 doyana kadar salata, barbunya ve 3 Yk bulgur pilavı
Şimdi kahve
Bugün spor yapamadım. Hafta sonunun yorgunluğu hala üstümde. Yapamam büyük ihtimalle

vay arzum gelmis .
hadi bismillah .
Sagol canim ya insallah bugun acikma piskolojisi icindeydim aksam besbucukta yemek yedim bitti 6da hir tabak daha yedim acikma korkusumu ne kuru fasulye yaptim salata yaninda 2kasikta yogurt ama okadar cok yedimki ben bile bilmiyorum yemegimide 6da bitti saydim yarim saat sonra yine yedim

inşallah ya.
bu kilo meselesi çok canımı sıkıyor.
geçen yıl giydiğim kotun düğmeleri kapanmadı geçen gün. hatta kavuşmadı bile düğmeler
Ben de ben de.. sinir oluyorum kendime bir de 60 kiloya kadar düşüp 5 6 ay içinde 67 lere yukselmem yok mu.. deli oluyorum hatta...ama bu sefer bu beslenmeyle kökten cozecegim bu işi inaniyorum... bakıp bakıp yerine kaldirdigim eteklerim elbiselerim hepsi olacak inşallah...

kizlar mahalleden bi abla ve amcamin kizi aradi. onlar da baslams. Çünkü beni geçen sene goren halamim kizi tam20kg vermiş.

20kg ya az mi .

pes etmeyin gunleri bos gecirmeyin . :) mutlu sonlar yakin.

kizlar mahalleden bi abla ve amcamin kizi aradi. onlar da baslams. Çünkü beni geçen sene goren halamim kizi tam20kg vermiş.

20kg ya az mi .

pes etmeyin gunleri bos gecirmeyin . :) mutlu sonlar yakin.
Bugun halam geldi beni kilo almis gorunce cok morelimi vozdu sen daha kilo veremezsin nebicim olmusun kilo versende sarkarsin vucudun mal olucak bende dedim ben daha oncede verdim ama hic sormakmadim dedim cok sinirlendim demekki benimde guvenim
Yok kendime ki okadar morelim bozuldu dahada kilo alirsin yusyuvarlak olursun dedi. Saliha sanki ben karatayida unutmusum yapmayi simdi kutabi tekrar gozdrn geciriuorum

Cok kuru fasulye yedim salatada yedim sonra dondum bidaha yedim acikma korkusundan yorum
Yapmadim bacim ya

Valla karatay hıc hata kabul etmıyo kızlar, dün sabah 65.9 bu sabah 66.1 neden? Tuzlu yedim mantar yedim o yuzden +200 gr Doğru uygulayınca hep, az cok eksiyi görüyorum yanlış seyler yemeyın kızlar kilo verme asamasında herseyden onemlısı yediklerimiz, ben dün bilmeden hata yaptım malesef, bugunde tartı günüydü cok ayıp bana

Aynen katiliyorum hata yapamayinca hem kilo veriyosun hemde veilen kilolar geri alinmiyo hemen cok diyet yaptim ama en guzeli en doyurucu karatay bugun basladim dunku yedigim yemeklerden yemis olsam suan yine tepistiriyo olurdum su iradeyi bide surekli korusak

Cok kuru fasulye yedim salatada yedim sonra dondum bidaha yedim acikma korkusundan yorum
Yapmadim bacim ya

arzu ben sana nasil yorum yapayım. gecen sene kac kg verdin beni gectinaha boyle yanimdan hizla gittin . sen daha once vermis bir insansin sadece irade basi .
hatırlasana nasil her haftayi iple cekiyorduk . hemen gunler gecio . hem dogum yapmissin kolay mi illa ki kilo alinir hem yasin da genc daha .

tam bi kararla basla . bi de yaninda plates yap
ben plates yapmayi cok istiyirum
kollar göğüs yapsan ne sarkacakki
.
yeme hissettigin an birak daha yeme. zaten bi kac gune alisirsin.

ya bi de benimkiler.bugun cozuttu . pek bakamadim
esim de yeniden baslayack bakalim:)

aynen papatya.
gecen sene kil vermeye calisirken kucucuk 1 tane su madlen cikolatalardan sadece 1tane yiyince ertesi gün hemen ya+ya da duraklama oluyordu

bugun amcamin kizigil soruyor sabah1 dilim ekmek yiyelm ya da bulgur pilavi pazarlığı yapıyorlar.

dedim ki.abla bir yola girmissin madem bir suru seyden fedekarlik yapiyirsun ekmekdi pilavdi niye diger emeklerin heba olsun ki dedim.

valla kacamak sonuc sureci uzatir baska bisi yapmaz.

Valla haklısın canım, sabah tartıda eksiyi görmeyince Tartıya hareketim bu oluyo cok sinirleniyorum, tatlı isteğim kalmadı açlık hıc yok zaten, ama bazen kısır mantı makarna saçma seyler geliyo aklıma düşünmekte kilo aldırmaz napıyım Şimdi değil diyorum kılonu ver sonra ödüllendir kendini, kendi kendinimin diyetisyeni oldum, ortalama sabah tartıda kaç gr vercemi artık biliyorum sabahı düşünüp motive oluyorum

Öyle dikkat etmeyince hemen geliyor + lar haftada 2 kilo gitse ne güzel olucak inş veririm ben emziriyorum ama yine yavaş gidiyor kilolar

insanin.cani sıkılıyor ya . emek veriyon cok seyden uzak duruyon bi lokma onsan yesen ne yemesen ne degil mi:) bi de simdiye kadar yedik de ne oldu hani hangisinin tadi damagimizda ki ? tadi degil de yagi her yerimizde .

insanin.cani sıkılıyor ya . emek veriyon cok seyden uzak duruyon bi lokma onsan yesen ne yemesen ne degil mi:) bi de simdiye kadar yedik de ne oldu hani hangisinin tadi damagimizda ki ? tadi degil de yagi her yerimizde .
Doğru söylüyorsun yiyoruz dilde tat yemek borusundan sonra birşey hissetmiyoruz 5 dk lık zevkler için kendimizi heba ediyoruz Cidde'n insan bunu anlıyor diyet yaparken ben yedim sayıyorum herşeyi

Öyle dikkat etmeyince hemen geliyor + lar haftada 2 kilo gitse ne güzel olucak inş veririm ben emziriyorum ama yine yavaş gidiyor kilolar
ya senin neden oyle oluyor ki .
ben gecen sene dedim ki arzucuk25 lerle diet yaparken bir hafta boyunca tam uyacam diye kendime soz verdim. Hatta ilde esimin is yemegi vardi ona gittik millet tatlıları kizartmalari götürdü orda bile yemedim uygunlari yedim biraktim . o hafta tam 2000g gitti.

diyecegim o tam bi yap bu hafta hic bi tane kural disi yapma bakalim . bi de yürüyüş ya da evde yuruyus vs yap.

İşte eksiklikler var bende Can'ım misafirler gelen giden biz çıktık akşam 8 kuralına uyamadım ben meyve yedim 1 tane kahve içtim sütlü bunlar bozdu o yüzden de çok az gitti hatamı biliyorum yani

Ak kelebek
halamin kizi da gecen sene dogum yapmıştı . bayramda gittigimizde o kadar kiloluydu ki normalde cok kilosu olan biri degildi ayni ay dogum yaptık ben Karatay yaptigim icin 36-38bedendim . nerdeyse aglayackti morali cok bozuktu . kiyafet alamiyorum ya dedi ki maddi durumlari cok iyi . eziyt eetme abla karatay yap dedim . cok mutlu oldum daha bayram gelmedi 20 kg vermis ya m bunu birileri basariyorsa neden biz basarmayalim ki . :)

İnş başaracağız inanıyorum ben olacağına sadece şu akşamları dikkate alırsam çok daha çabuk gider birde bizim küçük hanım hiç erken uyumuyor ben erkenden yatamıyorum o da etken mi bilmiyorum

İnş başaracağız inanıyorum ben olacağına sadece şu akşamları dikkate alırsam çok daha çabuk gider birde bizim küçük hanım hiç erken uyumuyor ben erkenden yatamıyorum o da etken mi bilmiyorum

operiz ellerinden kucuk hanimin...

evet leptin 11 ve sabah ezani arasinda en yuksek seviyede salgilanirmis.10da olabilir . sanirim yatsidan sabah ezanina kadar. sabah gunes dogunca duruyormus . gece karanlıkta uyumakta salgilatiyirmus. gece lambasi ozellikle mavi lamba leptini olumsuz etkiliyirmus.

olsun.senin de sabah ki beslenmene gore salgilanmis olur.:)

Evet gecen sene okadar ugrasmama ragmen salihayi gecemezdim emzirdigi icin cok iyi verirsin bence sen bir yerlerde kaciriyo olabilirmisin? Yapiuosan yapma bi emzirme donemi eline gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…