• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim beni de araniza alir misiniz bn de karatya doyeti yapicam kitaplarini aldim okudum bu zaman kadar hep hizli kilo vermek istedim bu sebeple de verdikten snra hep fazlasini aldm smdi artik sabirla vermek istiorum

Selamlar dün çok rahatsizlandim hiç yazamadım.
Sabah kahvaltimi çok güzel her zamanki gibi kuvvetli bir şekilde yaptım. Öğlen arası 12.30 acikmamistim. Yemedim bi şey. İlk tenefuste ayran kuruyemis falan yerim dedim tenefuste de acikmamistim ama yiyim yine de bi seyler dedim. 2 avuç badem bir bardak ayran içtim. Sonra derste başım tuttu. Arkasından halsizlik mide bulantısı vucudum da deli ağrılar.. akşam yemek hazirlicak halim olmadığı için eşim lahmacun alıp getirdi 1 tane yiyince kendime geldim. Niye böyle oldu hiç anlamadım hani acliktan dicem ama gram açlık da hissetmemistim halbuki..
Neyseki şimdi iyiyim hafif mide agrilari disinda tabi..amaa bu sabah akşam akşam lahmacun yedigimden olsa gerek arti gördüm malesef..
Yine de moral bozmak yok tabi kaldığımız yerden devam

Selamlar dün çok rahatsizlandim hiç yazamadım.
Sabah kahvaltimi çok güzel her zamanki gibi kuvvetli bir şekilde yaptım. Öğlen arası 12.30 acikmamistim. Yemedim bi şey. İlk tenefuste ayran kuruyemis falan yerim dedim tenefuste de acikmamistim ama yiyim yine de bi seyler dedim. 2 avuç badem bir bardak ayran içtim. Sonra derste başım tuttu. Arkasından halsizlik mide bulantısı vucudum da deli ağrılar.. akşam yemek hazirlicak halim olmadığı için eşim lahmacun alıp getirdi 1 tane yiyince kendime geldim. Niye böyle oldu hiç anlamadım hani acliktan dicem ama gram açlık da hissetmemistim halbuki..
Neyseki şimdi iyiyim hafif mide agrilari disinda tabi..amaa bu sabah akşam akşam lahmacun yedigimden olsa gerek arti gördüm malesef..
Yine de moral bozmak yok tabi kaldığımız yerden devam
Evet canım lahmacun kısır bulgur belli miktarda serbest ama ertesi gün kilo verememiş oluyosun malesef koruma asamasında tüketmek daha mantıklı ben mercimek yediğim günler bile kilo verme hızım düşüyo, protein ve sebze yediğinde hızlı gidiyo bakliyat biraz az tüketmekte fayda var

Evet canım uzak durulması gerektiğini biliyordum ama mecburiyet oldu benimki..
cok gecmis olsun .

bagisikligi yuksek tutmak icin d vitamini olmazsa olmaz.
bir de prebiyotikler.
dogal yollardan prebiyotik icin bol bol ev yogurdu evbyapimi ayran ev yapimi tursu yiyin.
boyle hastalaninca ozellikle tursu suyu icin . yogurt yiyin . bir de haslanmis et-kemik suyu icin .

kasaptan kemikli et alinir.

kemikli et suya konur . suyun kirmizi rwngi duru su olana kadar degistirilir ,bekletilir .
artik etten kan akmamaya basladiginda etlerin hizasina kadar su konarak duduklu tencerede 1saate yakin pisirilir. daha sonra pismis etler alinir ki zaten kemiketten ayrılmıştır. suda suzulur . cok guzel et suyu ve etler yenir. istege bağlı etsuyu buz posetlerine konur corbalara yemeklere kullanilir.

Son düzenleme:
ya ben demek ki o yüzde karatayila kilo veremiyordum, ben zaten ideal kilomdayım, bulgur-kısır-lahmacun falan yiyince de gitmez tabii. Ok aklımda bu o zaman, ben de ptesi yeni bir başlangıç yapıyım :)

ya ben demek ki o yüzde karatayila kilo veremiyordum, ben zaten ideal kilomdayım, bulgur-kısır-lahmacun falan yiyince de gitmez tabii. Ok aklımda bu o zaman, ben de ptesi yeni bir başlangıç yapıyım :)
ideal kilonda misin:KK64:
fazlaligin yoksa neden kilo vermek istiyorsun. ? :oops:

cok gecmis olsun .

bagisikligi yuksek tutmak icin d vitamini olmazsa olmaz.
bir de prebiyotikler.
dogal yollardan prebiyotik icin bol bol ev yogurdu evbyapimi ayran ev yapimi tursu yiyin.
boyle hastalaninca ozellikle tursu suyu icin . yogurt yiyin . bir de haslanmis et-kemik suyu icin .
Çok teşekkür ederim. Bunlari kulağıma küpe ettim özellikle tursu bayiliriim

Merabalar çünkü menumu paylasayim
Haftasonu kahvltilari kendini tutmak çok zor
Yumurtli omlet
Peynir zeytin domates salatalik iki uç çatal patates
Aksam izgara köfte salata ayran
Spor yok ama bol bol gezme var baya Yoruldum
Karataya binada gecemiyorum yavaş yavaş uyum saglicam insallah

Back