ya yaa tabi .Evet gecen sene okadar ugrasmama ragmen salihayi gecemezdim emzirdigi icin cok iyi verirsin bence sen bir yerlerde kaciriyo olabilirmisin? Yapiuosan yapma bi emzirme donemi eline gecmez
ya yaa tabi .
ben hep kacamak yapan biri oldugum icin tabii ki arzu beni hep gecti ayni anda basladik ama o benden daha cabuk hedefine ulasti . kg olarak daha cok vermişti.
ben sadece2 hafta denemistim hic kacamaksiz ne olur diye.
arzuu ne yaptin basldin demi simdi .?[/QUOTE
Evet kuzum dunden beri yapiyorum ve bu sabah tartida -600gordum demikki cok fazla odemim var insallah allah utandirmasin
Bunu ben de merak ediyorum çünkü benim her gün farklı oluyo. Kimi gün 100 gram kimi gun 200 gr kimi gün hiç. Bu sabah -400 du mesela. Ki dün kısır yemistim arti görürüm diye korkuyodummerhaba kızlar
karatayda günde kaç gram gitmesi normaldir?
doğru beslendiğimizi gösterir. ben bu sabah düne göre -200 gram az çıktım tartıda.
Bunu ben de merak ediyorum çünkü benim her gün farklı oluyo. Kimi gün 100 gram kimi gun 200 gr kimi gün hiç. Bu sabah -400 du mesela. Ki dün kısır yemistim arti görürüm diye korkuyodum
kizlar iste onu bilmiyorum .merhaba kızlar
karatayda günde kaç gram gitmesi normaldir?
doğru beslendiğimizi gösterir. ben bu sabah düne göre -200 gram az çıktım tartıda.
Öyle yapalım pazartesi devam tartılmak için inş daha çabuk gider ya şu 90 lı rakamları görmek çok sinir bozucu bugün akşam dikkat edeceğim 8 sonrasına bakalım ne olacak
Canim kac kilosun????Öyle yapalım pazartesi devam tartılmak için inş daha çabuk gider ya şu 90 lı rakamları görmek çok sinir bozucu bugün akşam dikkat edeceğim 8 sonrasına bakalım ne olacak
Ben en son 94.9 dumCanim kac kilosun????
90lari goreyim diyince bende 100lerin ustunde sandim oooo gorursun neler gorduk biz burda bebegi kac aylik?dogru hatirliyosam emziriyosundaBen en son 94.9 dum
canım zaten ya izgara ya firin kofte yiyoruz.Bir sey sormak istiyorum. Simdi kofteye ekmek konuyo ya.. O sekilde yiyemeyiz sanirim. Evde nasil yapabilirim kofteyi bulgur falan mi koysam ekmek yerine
Ay inşallah ya bu kadar kilo alıp vereceğim İ hiç düşünmez dim bebeğim 7 aylık evet emziriyorum90lari goreyim diyince bende 100lerin ustunde sandim oooo gorursun neler gorduk biz burda bebegi kac aylik?dogru hatirliyosam emziriyosunda
Teşekkür ederim Saliha cim. Izgarada yaparım.canım zaten ya izgara ya firin kofte yiyoruz.
tutmasi icin de yagli kiyma al. ve soganini koymadan bir gun once yogur dolapta beklet . ertesi gun tutmus oluyo. ben kofye yapacagim zaman aksam yoguruyorum ertesi gün de soganini ekleyip . sekil veriyorum gruptakiler de oyle yapıyordu
Hayır.Kızlar ben çok mu yiyorum acaba. Menüme bi baksanız
Hiç kilo veremeyecek mişim gibi hissediyorum.
Bu da ruh halime yansıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?