Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Evet gecen sene okadar ugrasmama ragmen salihayi gecemezdim emzirdigi icin cok iyi verirsin bence sen bir yerlerde kaciriyo olabilirmisin? Yapiuosan yapma bi emzirme donemi eline gecmez
ya yaa tabi .
ben hep kacamak yapan biri oldugum icin tabii ki arzu beni hep gecti ayni anda basladik ama o benden daha cabuk hedefine ulasti . kg olarak daha cok vermişti.

ben sadece2 hafta denemistim hic kacamaksiz ne olur diye.

arzuu ne yaptin basldin demi simdi .?

merhaba kızlar
karatayda günde kaç gram gitmesi normaldir?
doğru beslendiğimizi gösterir. ben bu sabah düne göre -200 gram az çıktım tartıda.
Bunu ben de merak ediyorum çünkü benim her gün farklı oluyo. Kimi gün 100 gram kimi gun 200 gr kimi gün hiç. Bu sabah -400 du mesela. Ki dün kısır yemistim arti görürüm diye korkuyodum

Bunu ben de merak ediyorum çünkü benim her gün farklı oluyo. Kimi gün 100 gram kimi gun 200 gr kimi gün hiç. Bu sabah -400 du mesela. Ki dün kısır yemistim arti görürüm diye korkuyodum
merhaba kızlar
karatayda günde kaç gram gitmesi normaldir?
doğru beslendiğimizi gösterir. ben bu sabah düne göre -200 gram az çıktım tartıda.
kizlar iste onu bilmiyorum .
belli olmuyor bazen tam uyuyorsun ertesi gun kilo ayni cikiyo bazen de oylesine bi tartiliyorsun 1kg gitmia oluyo .600felan cok iyi maşallah .

bence haftalık tartilmak moral icin daha iyi.

Evet bencede artik haftalik tartilalim pazartesi gunleri bildirim yapalim cunku hergun tartilinca morel bozuluyo gin gunu tutmuyo

Öyle yapalım pazartesi devam tartılmak için inş daha çabuk gider ya şu 90 lı rakamları görmek çok sinir bozucu bugün akşam dikkat edeceğim 8 sonrasına bakalım ne olacak

Menüm gelsin
07:30 doyana kadar domates, salatalık, zeytin, peynir, 3 ceviz, 5 fındık, 3 dilim sucuk,bi muz
12:30 bi kase çorba, bi tabak salata ( içinde 1 er Yk taze fasülye, patlıcan salata, yoğurt, közlenmiş kırmızı biber, domates kurusu, 4 sarma ve bol salata var)
18:00 bi kase çorba, doyana kadar Ali nazik
3 mil yaptım bugün

Öyle yapalım pazartesi devam tartılmak için inş daha çabuk gider ya şu 90 lı rakamları görmek çok sinir bozucu bugün akşam dikkat edeceğim 8 sonrasına bakalım ne olacak

Canim kac kilosun????

Bir sey sormak istiyorum. Simdi kofteye ekmek konuyo ya.. O sekilde yiyemeyiz sanirim. Evde nasil yapabilirim kofteyi bulgur falan mi koysam ekmek yerine
canım zaten ya izgara ya firin kofte yiyoruz.

tutmasi icin de yagli kiyma al. ve soganini koymadan bir gun once yogur dolapta beklet . ertesi gun tutmus oluyo. ben kofye yapacagim zaman aksam yoguruyorum ertesi gün de soganini ekleyip . sekil veriyorum gruptakiler de oyle yapıyordu

Teşekkür ederim Saliha cim. Izgarada yaparım.

Kızlar ben çok mu yiyorum acaba. Menüme bi baksanız
Hiç kilo veremeyecek mişim gibi hissediyorum.
Bu da ruh halime yansıyor.

Kızlar ben çok mu yiyorum acaba. Menüme bi baksanız
Hiç kilo veremeyecek mişim gibi hissediyorum.
Bu da ruh halime yansıyor.
Hayır.
gayet guzel . zaten fazla olsa soyleriz canim merak etme :)
yasaklardan yeme doydugunu dusununce yemeyi birak o kadr . yaa zaten zamanla alisinca diet yasam sekli oluyor . cok dusunmeye gerek kalmiyor.

Salihama bak be gul ablanon veliyati oldu masallah kuzuma bu arada gul abla nerde girmiuomu artik????
Walla ben 1.5tabak karnabah uogurtlu yedim bir tabak fasulye bayagida iyi doydum ilk zamanlar oldugu icin acikma hissİ olmasindan korkuuorum....bugun misafirlikteysim pasta ve borek var herkes hopur hopur yedim banada getirsiler ben yemiycem dedim istar ettiler esimde dedi israr etmeyin yemesin adam zayiflamami istiyo mayista bide dugun bar bu sekilde kiyafet almak istemiyorum kendimi dev gibi goruyorum irademe sahip cikmam lazim esim cok fit yaninda koca kari gibi durmak koyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…