• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ah ah tek derdim au kilolari verip verdigim kiloda kalmak allah baska dert vermesin insallah

Salihama bak be gul ablanon veliyati oldu masallah kuzuma bu arada gul abla nerde girmiuomu artik????
Walla ben 1.5tabak karnabah uogurtlu yedim bir tabak fasulye bayagida iyi doydum ilk zamanlar oldugu icin acikma hissİ olmasindan korkuuorum....bugun misafirlikteysim pasta ve borek var herkes hopur hopur yedim banada getirsiler ben yemiycem dedim istar ettiler esimde dedi israr etmeyin yemesin adam zayiflamami istiyo mayista bide dugun bar bu sekilde kiyafet almak istemiyorum kendimi dev gibi goruyorum irademe sahip cikmam lazim esim cok fit yaninda koca kari gibi durmak koyuyo
arzu gecen sene gibi . hemen verirsin . ben inaniyorum.neden cunku biliyorum daha once sahit oldum.. :)

ya sorma :)
gul abla facede grublari var biri karatay grubu biri hobi grubu o kadar cok insan var ki yetisemiyor artik buraya ugramaya firsat kalmiyordur . o derece . 60bin kisi uyeydi en son hepsi soru soruyor . :) :KK53:

valla ben de en son birileri ile kavga ettim. yok biz yumurta yemekten dusenemiomusuz . karatay yapmayacaksan niye gruba gelion ki demi . sinir oldum face de kapattım .:KK12:

Ay inşallah ya bu kadar kilo alıp vereceğim İ hiç düşünmez dim bebeğim 7 aylık evet emziriyorum
Dogum insani fena yapiyo ama sukur sen emziriyosun benim oglum 3aylik 1.5ay emzirebildim goguslerim cok fena yara oldu kanlar akiyodu yardimci olsun diye iyilesmesine firsat vermek icin mama aldik mamaya alisinca memeyi iyilestigi halde bidaha tutmadi:(((((azimli ol emzormeyle birlikte cok iyi kilo verirsin boll boll mercimek
Yemekleri ve dere otu ye cana karatay bunlari oneriyo anne sutunu artirmak icin kolay gelsin

Ah ah tek derdim au kilolari verip verdigim kiloda kalmak allah baska dert vermesin insallah
inşallah ya verirsin.kalirsin da kiz . valla gecen aksam parktan geldik.evde yemek.yok burasi da kucul.yer oyle lokanta yok . firinda.patatez yaptim cayla aksam aksam . hic doymadik artik illa yemek ariyoruz ya . bi muddet sonra yasam.bicimi oluyor . o vakit geri de almiyon .

Sen artik basardin masallah ya koruna evresine gecince sanki daha zor gibi geliyo saliha peki aralarini nasil yapiyosun yine bisey yemiuimusun uoksa ????hani mesela oatates yasakya yada hic ekmek yemiyimusun nebilim napiyon

Kalplere bak sende birdasin
Keşke emzirebilse idin iyi olurdu benimde yara oldu ama öyle emzirdim geçti sonra şükür veririz inş ya kilolu olmak zoruma gidiyor gerçi benim eşim takmıyor hiç kiloyu birde ailecek çok sosyal bir aile bir araya gelince evde yemek bile yenmiyor hep dışarda falan çok zorlanıyorum o yüzden de kilo veremedim ben şimdi onlar yok evde olunca hemen diyete başladım verebildiğim kadar vermek istiyorum ya inş gider ne kadar sürer bilmiyorum ama bakalım

nasil dusmuyi kiz anlamadim . sayfayi yenile.

nasil yapıyorum biliyor musun, 5 saate bakmıyorum artik . evdeyim ya zaten . kahvaltiyi yine doyurucu bi sekilde yapıyorum . ama melemen vs olunca ekmek yiyorum tabi . ama cok yiyemiyirum bunye kabul etmiyo . canim bi sey yemek isteyince fındık fistik.yiyorum maden suyu iciyorum oyle cikolata biskuvu yiyince midem bulaniyo sanki. aksam da yemek yiyirum ama ekmek yiyemiyorum yine cok canim cekmiyo zaten pirinc pilavi cok nadir yapiyorum . misafirlige vs gidince de ikramlarından yiyorum zaten cok bi yere gitmiyoruz.

ruyamda bile tatli yesem.midem bulanio. eskiden likir likir kola iciyirdum ya simdi 1 yudum bile yutamiyorum.

kizz hakketen sagliksiz seyleri icin almiyo ne bileyim.1dilim baklavayi zor yiyim arzuuu. :KK71:

7aylik artik bir duzen oturmustur canin ama tamam nekadar sosyal olursan ol kimse seninle bu sikintiyi cekmiyo ne giyersen giyi bir yer portluyo insan kendine bisey yakistirmayinca hoc biaeyese ozen gosteremiyo kendini sevn insan kenine bakmali bosver herkesinonsar yesin sende yedin simdiye kadar neoldu canim kendim icinde aoyluyorim

nasil dusmuyi kiz anlamadim . sayfayi yenile.

nasil yapıyorum biliyor musun, 5 saate bakmıyorum artik . evdeyim ya zaten . kahvaltiyi yine doyurucu bi sekilde yapıyorum . ama melemen vs olunca ekmek yiyorum tabi . ama cok yiyemiyirum bunye kabul etmiyo . canim bi sey yemek isteyince fındık fistik.yiyorum maden suyu iciyorum oyle cikolata biskuvu yiyince midem bulaniyo sanki. aksam da yemek yiyirum ama ekmek yiyemiyorum yine cok canim cekmiyo zaten pirinc pilavi cok nadir yapiyorum . misafirlige vs gidince de ikramlarından yiyorum zaten cok bi yere gitmiyoruz.

ruyamda bile tatli yesem.midem bulanio. eskiden likir likir kola iciyirdum ya simdi 1 yudum bile yutamiyorum.

kizz hakketen sagliksiz seyleri icin almiyo ne bileyim.1dilim baklavayi zor yiyim arzuuu. :KK71:
Helalllllllllllll sanaaaaaa cayda sekeri birakamayan saliha baklava yiyemiyo masalah tuh tuh

7aylik artik bir duzen oturmustur canin ama tamam nekadar sosyal olursan ol kimse seninle bu sikintiyi cekmiyo ne giyersen giyi bir yer portluyo insan kendine bisey yakistirmayinca hoc biaeyese ozen gosteremiyo kendini sevn insan kenine bakmali bosver herkesinonsar yesin sende yedin simdiye kadar neoldu canim kendim icinde aoyluyorim
Evet ilk Bebek benim biliyorum hiç bir kıyafetim olmuyor bende kilolu olmak istemiyorum gerçi beni gören kiloma inanmıyor her yerimden eşit alıyorum kiloyu ben ama işte istemiyorum 46 beden giymek 40-42 olmak istiyorum yine ne güzeldi her istediğini giymek herşeyin yakışması

Bu arada yarin bir arkadas daha basliyo biz salihayla ayni anda basladik birbirimizi cok motive ettik site diyip gecme sekeri biraktirdik birgun yapiyodu birgun yapmiyodu kilo alinca bildirim yapmiyo ama karataya uyanvada muyhis kilo veriyodu ve gene yollarimiz kesisti cok sukur hersey bir sebebtir insana

Back