• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canlar
1.sayfadaki kilo.bildirim formatina gore yapiyiruz .

bir de gul abla pazartesi demis vaktinde . topic sahibinin kurallarina uyalm
:)

canlar
1.sayfadaki kilo.bildirim formatina gore yapiyiruz .

bir de gul abla pazartesi demis vaktinde . topic sahibinin kurallarina uyalm
Canım yarın kilo verenler alanlar sabit kalanlar liste de yapalım, çoğumuz yeni sen yada yapmak isteyen deneyimli olan bu görevi üstlensin :KK31:

ben yapmak isterdim ama 2kucuk cocugum var bilgisayari acinca hemen bilgisayarin dugmelerine basiyorlar. kimse yapmaz
sa gece onlar uyuyinca yaparim .

normalde telefondan giriyorum :)

Kızlar pazartesi bildirim yapmıyor muyuz en son öyle konuşmuştuk ben yarın yazacağım nasip olursa Saliha hanımın yazdığı gibi yazacağım

Neden kimse menü paylaşmıyor :KK43:

Öğlen:
Mercimek çorbası
güzel soru .
bi

aslinda paylasilsa cok guzel olur. hem eksiklikler cikar ortaya .

ben aksam
pırasa yemeyi ve yogurt yiyecem. evde onlar var.

miktari yazmiyorum doyana kadar yiyecem :D

Tamam menü de yazalım güzel olur kızlar ben sabah menemen 7 tane zeytin biraz peynir yeşillik 1 parça mercimek böreği 2 tane şekersiz çay birde yarım portakal yedim bu kadar akşamı da yazarım birazdan

Afiyet olsun herkese. Ben akşam mercimek çorbası, yeşillik ve kaşar yedim çok az. Doğru düzgün yemek yapmaya fırsat olmadı maalesef rahatsızım.
Menü paylaşırsak hem hataları görürüz hem yeni gelenler de faydalanır mesela ben :kk77::KK6:

kizlar menu yazin tamam ama aksam butun menuyu birden yazin; parca parca takip etmesi zor.
Ben motivasyonumu yüksek tutmak için sürekli yazıyorum buraya :) Olmadı akşam yazarken o gün diğer yazdıklarımı da alıntılarım :) Burası çok faydalı oluyor 4 sene falan önce ben montignac yapmıştım ve KK sayesinde yapabildim 5 kilo falan vermiştim yine o zaman. İnşallah yine olur şimdi :KK9:

Çok iyiyiz canım akşam menümü yazıyorum tarhana çorbası biraz et kavurma salata yoğurt bir parça da kırmızı mercimek böreği :) bende merak içindeyim kaç kilo olacağız 1 daha gitmiş olsun inş

Sabah 10.00 yarım çay bardağı ceviz, peynir, iki yumurta yla omlet, 2 tane zeytin
Saat 16 da bir avuç çiğ badem ve 2 bardak ayran
Saat 19 da zeytin yağlı pırasa, yogurtlu pazi kavurma ve havuç rendesi.
Hafta sonu olduğu için yemek saatlerini pek ayarlayamadim malesef. Hafta içi kahvaltıyı erken yapacağımdan yemek saatleri daha planlı olacak.

Sabah 10.00 yarım çay bardağı ceviz, peynir, iki yumurta yla omlet, 2 tane zeytin
Saat 16 da bir avuç çiğ badem ve 2 bardak ayran
Saat 19 da zeytin yağlı pırasa, yogurtlu pazi kavurma ve havuç rendesi.
Hafta sonu olduğu için yemek saatlerini pek ayarlayamadim malesef. Hafta içi kahvaltıyı erken yapacağımdan yemek saatleri daha planlı olacak.

canim cok guzel menun
sabah kahvaltiya yesillik ekleyip
1 cay bard. ceviz yapsan zeytini biraz daha artirirsan daha tok kalirsin hem metobolizman daha hizli.calisir.

ben kahvaltıyi yapinca yanaklarim kizariyo terliyorum buharli tren gibiyim :KK70:

Yaa bir de Nescafe olayı var.. ben bildiginiz bağımlıyim bu mereteo_Oiki gündür Türk Kahvesi yle idare etmeye çalışıyorum ama pek tat alamıyorum açıkçası. Filtre kahve serbest diyenler olmus internette biraz arastirinca gördüm ama o konuda da benim bilgim yok flitre kahve cahiliyim yani :KK45:. Nerden alınır NE MARKA Alınır BİLEN ANLAYAN varsa BİR EL ATSA BANA NE SEVABA girer

Back