- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper :))Gunaaydinn... 100 gr vermisim aylardır ne denediysem 66.4 te çakıli kalmıştım. Bu motivasyonumu arttırdi. 60 a kadar devam
Tamam :)canlar
1.sayfadaki kilo.bildirim formatina gore yapiyiruz .
bir de gul abla pazartesi demis vaktinde . topic sahibinin kurallarina uyalm
:)
Canım yarın kilo verenler alanlar sabit kalanlar liste de yapalım, çoğumuz yeni sen yada yapmak isteyen deneyimli olan bu görevi üstlensincanlar
1.sayfadaki kilo.bildirim formatina gore yapiyiruz .
bir de gul abla pazartesi demis vaktinde . topic sahibinin kurallarina uyalm
:)
Gunaaydinn... 100 gr vermisim aylardır ne denediysem 66.4 te çakıli kalmıştım. Bu motivasyonumu arttırdi. 60 a kadar devam
güzel soru .Neden kimse menü paylaşmıyor
Öğlen:
Mercimek çorbası
Ben motivasyonumu yüksek tutmak için sürekli yazıyorum buraya :) Olmadı akşam yazarken o gün diğer yazdıklarımı da alıntılarım :) Burası çok faydalı oluyor 4 sene falan önce ben montignac yapmıştım ve KK sayesinde yapabildim 5 kilo falan vermiştim yine o zaman. İnşallah yine olur şimdikizlar menu yazin tamam ama aksam butun menuyu birden yazin; parca parca takip etmesi zor.
Sabah 10.00 yarım çay bardağı ceviz, peynir, iki yumurta yla omlet, 2 tane zeytin
Saat 16 da bir avuç çiğ badem ve 2 bardak ayran
Saat 19 da zeytin yağlı pırasa, yogurtlu pazi kavurma ve havuç rendesi.
Hafta sonu olduğu için yemek saatlerini pek ayarlayamadim malesef. Hafta içi kahvaltıyı erken yapacağımdan yemek saatleri daha planlı olacak.