- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah..Yani 1 haftada 2.200 Gr gitmiş haftalık takip olsun bu da
İyi süper bol eksili günler olsun hepimize :)ben de bugün gayet güzel gidiyorum. şu ana dek hiç kaçamak yapmadım.
Bence cok etkilemez.kacamakta yapilsa veriliyor.Kızlar sabah kahvaltı kkk aksam mercimek corbası tava ciğeri ayran, ciğer yağda piştiği için yememem gerekiyomuş offff yaa yarın kilo veremicekmiyim şimdi
Evet haklısın bu sabahda 200 gr vermişim biraz az ama olsun,azda olsa gitsinBence cok etkilemez.kacamakta yapilsa veriliyor.
Gider inş hepsi sadece :)Evet haklısın bu sabahda 200 gr vermişim biraz az ama olsun,azda olsa gitsin
Inşlh cnm ya cok skıldım bu kilo olayından artık, bu diyet işe yarayacak gibi görünüyo bakalımGider inş hepsi sadece :)
Süper sin çok iyi gidiyor maşallahKızlar ben bu sabah 600 gr daha verdim üç günde 1 kilo 400 gr bugun 4. Günüm cok iyi gidiyo bence, eger duraklama olmassa aç kalmadan acıkmadan bu kadar yiyerek mucîzee bu
Kızlar bu ara yazmıyorum birşey pazartesi günleri tartı günüm o yüzden yazmıyorum ama sizde yoksunuz :)
Süper olur ben katılırım :)yaa ben yeni gordum yazdiginizi. gittiniz sandimdi.meger bildirim gelmemis.
yeni baslayanlar hosgeldinuz tam dogru adres :)
ben gecen kendimi.zorladim yine nefsim cikolata cekti yiyemedim yine almiyo icim . yemek olmazsa duymuyorum. hala da aynı kilodayim. .
öptüm cokkk. :)
az kalabalik olsa daha motive oluruz.
pazartesi baslaginc tarihi verip gidenleri yazalim mi yine?
Bugün bende başladım karatay başladım 82.500 ile mayıs 1 e kadar hiç tartılmıyacağım bir sürpriz yaşamak istiyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
hosgeldiniz . hayirli olsunKızlar ben bu sabah 600 gr daha verdim üç günde 1 kilo 400 gr bugun 4. Günüm cok iyi gidiyo bence, eger duraklama olmassa aç kalmadan acıkmadan bu kadar yiyerek mucîzee bu
gercekten harika hatta suan benim için mucize spor salonları diyetisyenler neler neler sürekli bi yerlerde tıkanıp skılıp bırakıp hüsran sonuclar, ve bu kadar hızlı kilo verdiğime gercekten inanamıyorum hiç aç kalmadan diyetteyken sürekli aklım ne yesem ne atıştırsam olurdu suan aklıma bile gelmiyo cunku tokum gün boyu ve gece, sen ne kadar kilo vedin bize ne önerirsinhosgeldiniz . hayirli olsun
super ya . karatay bir harika degil mi. herkese karatayi anlatasim.var insanlari gorurum kilolu diyorum bunun caresi cok kolay ama.ayip olur die diyemiyirum parkta bi kadin var kilolari yuzunden psikolojisi bozulmus biri anlatti keske muhabbet kurabilsem de o da istedigi kiloya gelse.