• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

şimdi TV de gülben ergen de gül kaynak diye bir bayan çıktı ben ilk defa gördüm ,,,,zayıflama ile ilgili bilgiler ve detoks veriyor ...bayanın sitesi varmı diye baktım buldum siteyi incelerken kadın tv de faceden de bilgiler veriyorum dedi facesini açtım bir ortak arkadaş dedi kim diye baktım aaaaaaaaaaa kimmiş tabiki KEDİİİİİİİİİ:9::9::9:

:nazar::nazar::nazar:
Günaydın ,sohbetler yapılmış ne güzel :))

Dün ;

Sabah kkk ,kayısısız

Öğlen , mercimek çorbası-ıspanak-yoğurt

Akşam ,ıspanak :44: (bitmedi gitti ,daha yemicem )yoğurt-olmamış lahana turşusu (dayanamadım bir tabak yedim,işyerinde planladım gidince yicem diye çok canım çekmişti ) kök salatası-doğranmış salatalık..

Aralarda bol su-sütlü kahve ,akşamda çayın yanında fıstık yedim ,kabuklu olanlardan..
çok geç olmadan da ayva-muz-elma dan birer ikişer dilim yedim..

iştahım kendine geldi sonunda :))

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

tam benlikmis bende okusa iyi olacak, hemde bu aralar ...

oooohhhhh sefaniz olsun abla....

masallah kediye ve sanada tabi , hicte mütevazilik yapma canim, seninde masallahin var :nazar::46::46::13:

Canim benim teşekkür ederim de bende azim istek var ama icraat kismi daha zayif kediden..arada yanlislarim oluyor ki hedefime daha çok var..kedi oyle mi hem fit hem halen dikkat ediyor kacamak yapmiyor. Elbet sagligim icinde yapiyorum Karatayi ama ideal kilomda olsam arada yaparim kacamak..onun beyni formatlı valla:))

şimdi TV de gülben ergen de gül kaynak diye bir bayan çıktı ben ilk defa gördüm ,,,,zayıflama ile ilgili bilgiler ve detoks veriyor ...bayanın sitesi varmı diye baktım buldum siteyi incelerken kadın tv de faceden de bilgiler veriyorum dedi facesini açtım bir ortak arkadaş dedi kim diye baktım aaaaaaaaaaa kimmiş tabiki KEDİİİİİİİİİ:9::9::9:

Ben sana yollamıştım o sayfayı oruçla ilgili. :52::52:

kusur olurmu tabiiki soracaksınız kı öğrenesiniz düzgün yapasınız,

meyveler kahvaltıda bir porsiyon olarak yeniyor kayısı gibi kuru meyve yeyınce yenmıyor...muz yerlisi olacak 2 yumurtanın birinin yerine yenebilir

anladım çok sağolun ben ilk zamanlarda sabahları kuru meyve ihtiyacı duyuyordum, ama artık canım istemiyor, istediği zaman yiyeyim bundan sonra, çünkü kayısı yok burda, üzüm yenmeyecek, incir ve hurma da yenmeyecek, onların yerine yerim:)

bir ayı geçmiştir heralde nerden buldun bu kadar sayfada:9::9:

ben hala bunlardan yapıp yemedim 2 ayı geçkindir duraksama olunca korkuyorum yemeye ve 65 e gelene kadarda yapmayacağım

maşallah iradenize hayranım, sizi böyle kararlı görünce ben de çok teşvik oldum:) eşime de yaptırıyorum karatay, ama o tam uymuyor, işine gelen kısma tam uyuyor tabi :9: ama mesela en azından ekmek yemiyor ve çayına şeker atmıyor bunlar bile bi fayda yani, göbeğinde ciddi küçülme oldu spor yapmamasına rağmen..aslında çok ısrar ediyorum ama başlayamadı bi türlü.. bi kaç hafta sonra yatılı bakıcı işe başlayacak, ondan sonrasında geceleri yürüyüşe çıkarıcam zorla:)

Canlarim,herbirinize tum kalbimle sicacik tunaydinlar.bugun biraz gec kaldim esimin bazi programlari vardi,tabii gene bensiz olmaz,simdi anca firsat bulabildim.Hepinizi kucakliyorummmmmmmmm,gurbetcicegim sana da bravo,iste boyle guzelim,yapamam diye birsey yok,hepberaberiz.

Canim benim teşekkür ederim de bende azim istek var ama icraat kismi daha zayif kediden..arada yanlislarim oluyor ki hedefime daha çok var..kedi oyle mi hem fit hem halen dikkat ediyor kacamak yapmiyor. Elbet sagligim icinde yapiyorum Karatayi ama ideal kilomda olsam arada yaparim kacamak..onun beyni formatlı valla:))

1 kek, 1 lavaş kaçamağı yaptım ama, lahmacun kaçamak olarak sayılıyormuydu, onuda yedim. Ama çevremde dolanan kekleri, börekleri yemedim.

anladım çok sağolun ben ilk zamanlarda sabahları kuru meyve ihtiyacı duyuyordum, ama artık canım istemiyor, istediği zaman yiyeyim bundan sonra, çünkü kayısı yok burda, üzüm yenmeyecek, incir ve hurma da yenmeyecek, onların yerine yerim:)

maşallah iradenize hayranım, sizi böyle kararlı görünce ben de çok teşvik oldum:) eşime de yaptırıyorum karatay, ama o tam uymuyor, işine gelen kısma tam uyuyor tabi :9: ama mesela en azından ekmek yemiyor ve çayına şeker atmıyor bunlar bile bi fayda yani, göbeğinde ciddi küçülme oldu spor yapmamasına rağmen..aslında çok ısrar ediyorum ama başlayamadı bi türlü.. bi kaç hafta sonra yatılı bakıcı işe başlayacak, ondan sonrasında geceleri yürüyüşe çıkarıcam zorla:)

tşk ederim canım
evet öyle yap sen karatayın mantığını anlayınca kendine göre yaşadığım çevreye göre ayarlarsın canım..
eşin yapmasa bile uyuyor olması da güzel zamanla oda yapmaya başlar sendeki faydaları görünce , zaten yaptılarını yiyeceği için bi nevi istemese de yapıyor olacak erkek olduğu için fazla yer ondanda zarar gelmez ekmek ve şekerden zararsız olur...:9:

1 kek, 1 lavaş kaçamağı yaptım ama, lahmacun kaçamak olarak sayılıyormuydu, onuda yedim. Ama çevremde dolanan kekleri, börekleri yemedim.

:46::46::46: :nazar::nazar::nazar::nazar

Lavaşta tost denicem bende ama,lavaşı nerden alıcaz,tam buğdaydan yapan var mı ki ? sanmam :))

karatay diyetine ilk bi haftasonu başlamıştım.. kahvaltıyı yaptım inanın sırtımda bi ısınma hissettim :9: sonra motor takılmış gibi evi bi temizledim zerre yorgunluk duymadım.. sonra da dedim ki işte budur:)
halbuki kaç kere ara öğünlü kilo verdim, aslında başarılı da oldu o diyetler ama kalıcı olamadılar..

sana sopa yok sen hem hedefin altındasın hem çok spor yapıyorsun....

yeni gelenler ayırım yapıyorum sanmasınlar...:34:

gül kaynak da eskiden kiloluymuş, şimdi fıstık gibi maşallah:)
ama onun önerileri daha farklı sanırım.. o sebzeci çok:)

evet öyle söyledi bayan...çok az seyredebildim, sebzeler bize uyar...çiğ pazılı dolma yaptı içine karnabahar koydu kıyma ve bulgur/prinç yerine devamını göremedim reklam verdiler ben başka işe daldım ..bide meyveli içecek çok var onda

Son düzenleme:
bu arada lavaş var mı ki karatayda :9::9:
ben de yaramaz çocuklar gibi kaçacak delik kaçamak arıyorum :9::9:
gül hanım lahmacun yiyor musunuz peki? yoksa zayıfladıktan sonra mı yiyeceksiniz?

Back