D vitamini çocuklar için olan damla olurmu yaa..ondan kullansam..Bende akşam ıspanak yoğurt we bikaç cewiz yedim. Ben maalesef bu hafta tatlı krizine yenik düşüp bikaç çikolata yedim ama bugün kesin dönüyorum d vit de aldım eczaneden. Tek iyi yanım bende spor motiwasyon sayfasını takip edip hergün egzersizimi yaptım :) türkkahwesi bende çok içiyorum we gerçekten metebolizmayı hızlandırıyo.
D vitamini çocuklar için olan damla olurmu yaa..ondan kullansam..
Teşekkürler cnm bende alayım...bende canan karatay in iki tane kitabını sipariş edeceğim ,birisi karatay mutfağı diğeri de yaşam boyu sağlık ,birde dambıl sipariş edeceğim ...Ben 1 kaşık zeytin yağına koyup içicem
Ya kadın zaten lahmacun serbest bol yeşillikle yenebilir diyor. Derdiniz ne anlamıyorum. Ayrıca o kısıtlamalar obezite ya da hastalık sahibi olanlar için. Aşırıya kaçmadan tüketim yapılabilir kilo koruma evresinde.Biri Canan Karatay diyeti mi dedi
Bu şekilde mi
Resim gerçektir arkadaşlar
Emziren anneler için de karatay in kitabı var alıp okuyabilirsiniz. Ayrıcada bu aslında diyet değil ,yani bence .bu sadece sağlıklı beslenmeMerabalar kizlar bende katilmak istiyorum araniza.. 87 kiloyum dogumdam sonra biraz verdim ama sonra yine aldim.. boyum 1.60 .. Yarin pazartesi ve ben de karatay diyetine basliyorum.. Bebegimin 7. Ayi bitti emziriyorumda. Herhangi bi zarari olmaz dimi menu gayet doyurucu gorunuo ama.. Umarim birbirimize destek olabilirizz
Hos geldin diyeyim önce .bir ayda bes kilo gayet iyi ...canın çok ekmek çektiğinde iki tane lahmacun yiyebilirsin.yada lavaş mayasız ...yada incecik açılmış mayasız borek bir tane ...ama bunlar tabiki ayda bir kez falan ...mesela bnm canım tatlı çektiğinde yemekde balık yiyorum ve biliyor musun bilmem ama balikdan hemen. Sonra glikozsuz sade tahin helvası bir kibrit kutusu yeniliyor o yizden canın tatlı çekerse benim gibi yap derim .tahin helvası tatlı ihtiyacını baya karsiliyo.yada yogurduna sabah kahvaltı da kuru üzüm ekle onu ye arasira ...kuru üzüm aslında tam da tavsiye edilmiyor ama diğer tatlılardan iyidir.Selam arkadaşlar sizi okuyordum ama ilk defa yaziyorum.yaklaşik bir aydir bu beslenme programina uymaya çalisiyorum 5kilo verdim az değil mi sizce.ayrica motivasyonunuzu da bozmak istemem ama inanilmaz mutsuz hissediyorum ben,hiç ekmek makarna pirinç pilavi yemedim bir aydir.haftada bir kez abartmadan mola versem nasıl olur acaba? Ayrica araniza katilmak isterim ama ilk sayfada yazan kurallari uyguluyor musunuz? Bildirimler falan.yoksa sadece paylaşimda mi bulunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?