• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bayadir menüleri paylaşmiyorum.
Bugün kahvaltıda
Bir haşlanmis yumurta
Bir üçgen peynir
Bir kase havuç
Dört zeytin(yesem yerdim ama yiyesim yoktu)
Dört tane ceviz
Biraz süt kaymağı
Birazda akşamdan kalma sarma bir çay tabağı kadar..(evet midesizim):)
Aksam
Bir küçük tabak önceki gunden kalan yaprak sarma
Bir yumurta ile çılbır
Bol salata
...
Aralarda türk kahvesi
Ve kuşburnu çayı...

Bende akşam ıspanak yoğurt we bikaç cewiz yedim. Ben maalesef bu hafta tatlı krizine yenik düşüp bikaç çikolata yedim ama bugün kesin dönüyorum d vit de aldım eczaneden. Tek iyi yanım bende spor motiwasyon sayfasını takip edip hergün egzersizimi yaptım :) türkkahwesi bende çok içiyorum we gerçekten metebolizmayı hızlandırıyo.

Bende akşam ıspanak yoğurt we bikaç cewiz yedim. Ben maalesef bu hafta tatlı krizine yenik düşüp bikaç çikolata yedim ama bugün kesin dönüyorum d vit de aldım eczaneden. Tek iyi yanım bende spor motiwasyon sayfasını takip edip hergün egzersizimi yaptım :) türkkahwesi bende çok içiyorum we gerçekten metebolizmayı hızlandırıyo.
D vitamini çocuklar için olan damla olurmu yaa..ondan kullansam..

D vitamini çocuklar için olan damla olurmu yaa..ondan kullansam..
DSC_0109.JPG

Ben bunu aldım canım dün oral kullanımı da war

Biri Canan Karatay diyeti mi dedi o_O

Bu şekilde mi :stop:
canan-karatay-bu-kez-fena-yakalandi--1986658.Gif

Resim gerçektir arkadaşlar
Ya kadın zaten lahmacun serbest bol yeşillikle yenebilir diyor. Derdiniz ne anlamıyorum. Ayrıca o kısıtlamalar obezite ya da hastalık sahibi olanlar için. Aşırıya kaçmadan tüketim yapılabilir kilo koruma evresinde.

Kesinlikle Karatay kitabında da açık açık yazmış lahmacun da yufka ekmeği gibi ince yöresel ekmekleri abartmadan yiyip dio..

Merabalar kizlar bende katilmak istiyorum araniza.. 87 kiloyum dogumdam sonra biraz verdim ama sonra yine aldim.. boyum 1.60 .. Yarin pazartesi ve ben de karatay diyetine basliyorum.. Bebegimin 7. Ayi bitti emziriyorumda. Herhangi bi zarari olmaz dimi menu gayet doyurucu gorunuo ama.. Umarim birbirimize destek olabilirizz :KK15:

Merabalar kizlar bende katilmak istiyorum araniza.. 87 kiloyum dogumdam sonra biraz verdim ama sonra yine aldim.. boyum 1.60 .. Yarin pazartesi ve ben de karatay diyetine basliyorum.. Bebegimin 7. Ayi bitti emziriyorumda. Herhangi bi zarari olmaz dimi menu gayet doyurucu gorunuo ama.. Umarim birbirimize destek olabilirizz :KK15:
Emziren anneler için de karatay in kitabı var alıp okuyabilirsiniz. Ayrıcada bu aslında diyet değil ,yani bence .bu sadece sağlıklı beslenme

Bugünün menüsü
Kahvaltı
Bir yumurta salçalı sarımsaklı
Koz kırmızı biber içerisine tuzlu yogurt
Domates sos
Üçgen peynir bir tane
....
Aksm
Fırında hamsi bir küçük tabk
Bir küçük tbkta eşimin kızarmış balığından:oops:
Cig köfte bir orta boy tabak
Havuç
....ha bir de bir kibrit kutusu thin helvası..
On bs bardak su
Bir fincan kahve...

Selam arkadaşlar sizi okuyordum ama ilk defa yaziyorum.yaklaşik bir aydir bu beslenme programina uymaya çalisiyorum 5kilo verdim az değil mi sizce.ayrica motivasyonunuzu da bozmak istemem ama inanilmaz mutsuz hissediyorum ben,hiç ekmek makarna pirinç pilavi yemedim bir aydir.haftada bir kez abartmadan mola versem nasıl olur acaba? Ayrica araniza katilmak isterim ama ilk sayfada yazan kurallari uyguluyor musunuz? Bildirimler falan.yoksa sadece paylaşimda mi bulunuyorsunuz

Selam arkadaşlar sizi okuyordum ama ilk defa yaziyorum.yaklaşik bir aydir bu beslenme programina uymaya çalisiyorum 5kilo verdim az değil mi sizce.ayrica motivasyonunuzu da bozmak istemem ama inanilmaz mutsuz hissediyorum ben,hiç ekmek makarna pirinç pilavi yemedim bir aydir.haftada bir kez abartmadan mola versem nasıl olur acaba? Ayrica araniza katilmak isterim ama ilk sayfada yazan kurallari uyguluyor musunuz? Bildirimler falan.yoksa sadece paylaşimda mi bulunuyorsunuz
Hos geldin diyeyim önce .bir ayda bes kilo gayet iyi ...canın çok ekmek çektiğinde iki tane lahmacun yiyebilirsin.yada lavaş mayasız ...yada incecik açılmış mayasız borek bir tane ...ama bunlar tabiki ayda bir kez falan ...mesela bnm canım tatlı çektiğinde yemekde balık yiyorum ve biliyor musun bilmem ama balikdan hemen. Sonra glikozsuz sade tahin helvası bir kibrit kutusu yeniliyor o yizden canın tatlı çekerse benim gibi yap derim .tahin helvası tatlı ihtiyacını baya karsiliyo.yada yogurduna sabah kahvaltı da kuru üzüm ekle onu ye arasira ...kuru üzüm aslında tam da tavsiye edilmiyor ama diğer tatlılardan iyidir.

Kahvaltı menüm...
Yine. Midesizlik edip çiğ köfte yedim :oops:kucuk bir tabak
Bir tanede havuc
Aksam
Lavaş arası doğal tavukdan tavuk döner yeidm...
On beş bardak su
Yarım saat spor yaptım birazfanda kahve içeceği m

hoşbuldum tesekkür ederim :) ben aksam saat 8de keten tohumlu yoğurtla kapaniş yapiyorum başka birsey yemiyorum.zaten sabah kahvaltisi akşamüzerine kadar tok tutuyor.aksam üstü 4 6 arasi aksam yemeği yiyorum yetiyor.2öğün ve yoğurt yani.

Kızlar merhaba 102 ile başladım şuan 97 yim bir ay oldu ama bir hafta hiç vermedim hatta fazla bile çıktım ama sonuçta 5 kilo gitti devam ediyorum endokrolojiye gittim tahlillerım yapıldı sanırım takviye ilaç verıyolarmıs bakalım ne olucak

Bugünun menüleri
Sabah
İki kase yoğurt
Biraz buğday pilavın dan kaşıkladim
Ceviz iki uç tane

Aksam
Bir kase yoğurt
Bir kase yoğurtlu buğday çorbası
Bir tabak pazı yemeği
Bir büyük tabak salata
Bir tabak soğan közlemesi
....
Kaçamak :bir küçük paket peynirli çubuk kraker:(
Bir buçuk litreye yakın su
İki fincan türk kahvesi...

Sabah 7.30 kalkar kalkmaz yarım litre limonlu su 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 salatalık çok az beyaz peynir 3 tane ceviz
Öğlen 12.30 bulgur pilavı sonra sade Türk kahvesi
Aksam 18.30 sulukofte ıspanak yoğurt

Bugün sade Türk kahvesinin baya tok tuttuğunu fark ettim tavsiye ederim ayrıca 23. Günüm başlangıç 70.3 bugün 66.8 arada 15 tatilde 1 hafta kaçamakları var baya

Back