- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
yumurta da sorun yok nişanlım sabahları 10 yumurta yiyor :) ama sadece 4 sarı gerisi sadece beyazı.
iç bakla aktarlarda satılıyor açık olarak kilosu 6 - 7 tl gayet lezzetli :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurta da sorun yok nişanlım sabahları 10 yumurta yiyor :) ama sadece 4 sarı gerisi sadece beyazı.
iç bakla aktarlarda satılıyor açık olarak kilosu 6 - 7 tl gayet lezzetli :)
yok kızmıyorum canım sorun yok :)aburcuburcuu takılıyorum ama kızmıyorsun inşallah..
Evet telefi ettim.bugün tartildim 600 gr daha vermişim...Telafi ettinmi o gūnū
rica ederim canım faydam olduysa sewinirim bide ciddi emek harcamış topiği hazırlayan resmen yaa ewet bu kez yeniden başlamak yok son rejim başladığım işi bitiriyorum diosun :))marselinda topiğin 1.sayfasını okudum kalkıp spor yapasım geldi... Gidip yapıp geleyim isteğim gitmeden... Süpersin canım ya çok sağol söylediğin için
canım hem kaçamagı soyluyor hem ıyı mı dıye soruyorsun ....kaçamakla bıle ıyı gıtmıs gercı basta odem gıder sonrasında yagdan gıder ekmege devam edersen ınsuın dırnecı kırılmadan kg verecegım ıcın kacamaklar artınca yenıden alırsıS A arkadaşlar nasılsınız ? 10 gün falan oldu başlayalı 1,5 kg anca gitti gibi normal mi. Sizce azgibi geldi bana.tabi arada ekmek kaçamakları var
yanlıs cnm...Kış aylarında ayda 1 yaz aylarında 3 ayda 1 ampul...
yanlıs cnmİğne olarak vurdurmayabilirsin. 1 lokma ekmeğe ampulü kırıp dokup yiyebilirsin. Benim oğlum var 7 yaşında doktor ona öyle vermemi söyledi.
ampülleri war ben onlardan almayoı planlıorum sanırım oral yolla tüketilebiliyor .D vitamini hapı mı almak gerek iğnesi mi
Nasıl yani içiliyor muampülleri war ben onlardan almayoı planlıorum sanırım oral yolla tüketilebiliyor .
kızlar bugün tarılma günümüz deilmiydi ben 75.7
yanlıs cnm
karatayda ekmek yok
yag yagda çözunur onun ıcın yaga kırıp ıcılıyor
Ben şahsen biraz zeytin yağına kırıo-kırsın içmeyi planlıyorum iğneden korkmuyorum ama srwmiorum oyüzden.bebişimin d vit damlasından içtim geçen :))Nasıl yani içiliyor mu
Ben bayadir giremiyodum. Misafirlerim vardı .ama ben halâ devam ediyorum.en sevdigim arkadaşlarimdan bir tanesi gelmişti ve birazcık ucunu kacirdim ama full devam ...spor motivasyon sayfasına da her gün bakıp spor için enerji depoluyor m.çok fena gaza getiriyorlar ...spor aşeriyorum resmen...Kızlar ne oldu hepimiz sevdiklerinle mi yoksa rejim hadi hepberaber yeniden Başlayalım Karatay forewer :))) ne dersiniz