Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En az 5 saat deniliyor 4 saatten sonra salgilaniyor ya ara ne kadar uzun olursa yağlar daha fazla yakılır mantık buhayırlı gunler..ben karatay diyetine yeni başlayanlardanım . Kitaplarımı daha yeni sipariş ettim. Aklıma takılan birsy oldu da 2 öğün yemek var yazılmış ama 4 - 5 saat arayla leptin hormonu içiin yiyebilirsiniz diye yazılmış. Böyle olunca öğün sayısı 3 çıkıyor nasıl olacak???
Kilonuz fazlami? Elestirmek icin soylemiyorum inanin bende kilo vermeye calisiyorum menulere bakiyorum esinleniyorum ama cok fazla yiyorsunuz gibime geldi bu sekilde kilo verdinizmi? Ben cok az yememe ragmen ayda 1 kg anca veriyorum yanlismi yapiyorum acaba diye dusundum simdiKizlar kimsenin sesi çıkmıyor... Ben yine bu ara kacamaklar yaptım ...mutsuzum.ama kacamk yaptığım günlerde spora asilmaya çalıştım...
Bugün kahvaltı
Maalesef şahin sucuk yedim ...
Yumurta
Yoğurt
Akşam
Uç kase kuru fasulye
Yeşil soğan
Dere otu
Yogurt
Kacamaklar
Bir kibrit kutusu tahin helvası
Bir kaç kaşık pirinç pilavı...
Bugünün sporu YouTube dan bir video ya bakarak yaptım ama ancak uç beş dk yapabildim acayip zor ...yanı bana gore öyle ..ama bu kadar kısa sure yapmama rağmen acayip bacaklarim AĞRIDI ...bir de fena ter attırdı... Yarın yine denicem... Bunu..
Kurallara uyarak yerseniz verirsini.ben hic inanmamistin arastirirken nu kadar yemeyle zayiflanmaz diye aama yenen seyler dogal ve saglikli 6 gun sonra tartiya ciktigimda sok oldum 3 kilo vermisim.az yemek degil 2 ogunde dogal seyleri doyana kadar yemek gerekiyo .bence deneyinKilonuz fazlami? Elestirmek icin soylemiyorum inanin bende kilo vermeye calisiyorum menulere bakiyorum esinleniyorum ama cok fazla yiyorsunuz gibime geldi bu sekilde kilo verdinizmi? Ben cok az yememe ragmen ayda 1 kg anca veriyorum yanlismi yapiyorum acaba diye dusundum simdi
Kilom fazla var ama ben böyle yiyerek 6 kg verdim .tabiki kissam biraz daha kilo vermem hızlanır .ama ben acele etmek de istemiyorum.sonra sıkılıyor um.zaten bu diyeti de doyana kadar yenilebildiği için seçtim .herkesin bünyesi farklı tabiki.bn bu şekilde 6 kg verdimKilonuz fazlami? Elestirmek icin soylemiyorum inanin bende kilo vermeye calisiyorum menulere bakiyorum esinleniyorum ama cok fazla yiyorsunuz gibime geldi bu sekilde kilo verdinizmi? Ben cok az yememe ragmen ayda 1 kg anca veriyorum yanlismi yapiyorum acaba diye dusundum simdi
Yani bu sıfırlı yiyeceklerden mi yiyeceğiz daha çok?
Tesekkurler yanlis anlamadiginiz icin. Sanirim kilo fazlasi cok olan insanlar ilk etapta daha cok kilo veriyo. Ben basaramadim sanirim diyetisyene gidicem. Kolayliklar dilerim..Kilom fazla var ama ben böyle yiyerek 6 kg verdim .tabiki kissam biraz daha kilo vermem hızlanır .ama ben acele etmek de istemiyorum.sonra sıkılıyor um.zaten bu diyeti de doyana kadar yenilebildiği için seçtim .herkesin bünyesi farklı tabiki.bn bu şekilde 6 kg verdim
iki haftada 5 kilo nasıl verdiniz pekiÜç gündür uyguluyorum 900 gr gitti. Iki haftadır başka diyet uyguladım onla da 5 kilo gitmişti. Şimdi 6 kilo daha verirsem eski kiloma dönmüş olurum:)
Diyetisyene gitmiştim ama zaten ilk hafta çok veriyorsun. 5 dilim ekmek, sebze yemeği 6 kaşık, yoğurt 4 kaşık 3 köfte büyüklüğü et günlük öğünlerde olan gıdalardı. Ara öğün 3 ceviz 5 Hurmaydı.akşam süt ve meyve vardı. Karatayın tam zıttı yani :))iki haftada 5 kilo nasıl verdiniz peki
maşallah yaDiyetisyene gitmiştim ama zaten ilk hafta çok veriyorsun. 5 dilim ekmek, sebze yemeği 6 kaşık, yoğurt 4 kaşık 3 köfte büyüklüğü et günlük öğünlerde olan gıdalardı. Ara öğün 3 ceviz 5 Hurmaydı.akşam süt ve meyve vardı. Karatayın tam zıttı yani :))
Bence karar verin önce sonra zayıflama grupları çok işe yarıyor. Spor da kesinlikle yapmalısınız. Şişmanlık özgüveni etkiliyor. Her şeyden önemlisi sağlıklı yaşamak.maşallah ya
bende gittim ama olmuyor ya devam ettiremiyorum bitürlü