• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bugunun listesi
Sabah kahvaltı
Bir kase yoğurt

Akşam
Bir salata servis tabağı dolusu kısir
Bir adet turp
İki uç yemek kaşığı acılı domates sos
....
İki buçuk litre su...

:KK43:Ben her hafta kilo veremiyorum özellikle adet dönemi yumurtlama döneminden itibaren resmen yok gibi hatta bir kilo fazla çıkıyorum geriye kalan 15 gün kilo veriyorum sadece iki kilo çok üzgünüm:KK43:

Kizlar kimsenin sesi çıkmıyor... Ben yine bu ara kacamaklar yaptım ...mutsuzum.ama kacamk yaptığım günlerde spora asilmaya çalıştım...
Bugün kahvaltı
Maalesef şahin sucuk yedim ...
Yumurta
Yoğurt

Akşam
Uç kase kuru fasulye
Yeşil soğan
Dere otu
Yogurt

Kacamaklar
Bir kibrit kutusu tahin helvası
Bir kaç kaşık pirinç pilavı...
Bugünün sporu YouTube dan bir video ya bakarak yaptım ama ancak uç beş dk yapabildim acayip zor ...yanı bana gore öyle ..ama bu kadar kısa sure yapmama rağmen acayip bacaklarim AĞRIDI ...bir de fena ter attırdı... Yarın yine denicem... Bunu..

hayırlı gunler..ben karatay diyetine yeni başlayanlardanım . Kitaplarımı daha yeni sipariş ettim. Aklıma takılan birsy oldu da 2 öğün yemek var yazılmış ama 4 - 5 saat arayla leptin hormonu içiin yiyebilirsiniz diye yazılmış. Böyle olunca öğün sayısı 3 çıkıyor nasıl olacak???

hayırlı gunler..ben karatay diyetine yeni başlayanlardanım . Kitaplarımı daha yeni sipariş ettim. Aklıma takılan birsy oldu da 2 öğün yemek var yazılmış ama 4 - 5 saat arayla leptin hormonu içiin yiyebilirsiniz diye yazılmış. Böyle olunca öğün sayısı 3 çıkıyor nasıl olacak???
En az 5 saat deniliyor 4 saatten sonra salgilaniyor ya ara ne kadar uzun olursa yağlar daha fazla yakılır mantık bu

merhabalar bende aranıza yeni katıldım ve geçmişi okuyarak bu diyeti uygulamaya karar verdim... benim doğum kilolarım var malesef :( kızım 1 yaşında 80 kg görmüştüm hazirandan bu yana 72 ye düştüm ve o şekilde kaldım yaza kadar 62-63 olsam süper olucak.. diyetisyene de gittim ama çalışan biri olarak yok ara öğün falan beni zorladı onu da bıraktım... umarım karatay diyetiyle bende yaza kadar istediğim kiloya gelirim :/

Kizlar kimsenin sesi çıkmıyor... Ben yine bu ara kacamaklar yaptım ...mutsuzum.ama kacamk yaptığım günlerde spora asilmaya çalıştım...
Bugün kahvaltı
Maalesef şahin sucuk yedim ...
Yumurta
Yoğurt

Akşam
Uç kase kuru fasulye
Yeşil soğan
Dere otu
Yogurt

Kacamaklar
Bir kibrit kutusu tahin helvası
Bir kaç kaşık pirinç pilavı...
Bugünün sporu YouTube dan bir video ya bakarak yaptım ama ancak uç beş dk yapabildim acayip zor ...yanı bana gore öyle ..ama bu kadar kısa sure yapmama rağmen acayip bacaklarim AĞRIDI ...bir de fena ter attırdı... Yarın yine denicem... Bunu..
Kilonuz fazlami? Elestirmek icin soylemiyorum inanin bende kilo vermeye calisiyorum menulere bakiyorum esinleniyorum ama cok fazla yiyorsunuz gibime geldi bu sekilde kilo verdinizmi? Ben cok az yememe ragmen ayda 1 kg anca veriyorum yanlismi yapiyorum acaba diye dusundum simdi

Kilonuz fazlami? Elestirmek icin soylemiyorum inanin bende kilo vermeye calisiyorum menulere bakiyorum esinleniyorum ama cok fazla yiyorsunuz gibime geldi bu sekilde kilo verdinizmi? Ben cok az yememe ragmen ayda 1 kg anca veriyorum yanlismi yapiyorum acaba diye dusundum simdi
Kurallara uyarak yerseniz verirsini.ben hic inanmamistin arastirirken nu kadar yemeyle zayiflanmaz diye aama yenen seyler dogal ve saglikli 6 gun sonra tartiya ciktigimda sok oldum 3 kilo vermisim.az yemek degil 2 ogunde dogal seyleri doyana kadar yemek gerekiyo .bence deneyin

10924701_929063817125197_913648798543041047_n.jpg

Eklentiler

• karatay kurallar.png
    karatay kurallar.png
    352,7 KB · Görüntüleme: 170
Kilom fazla var ama ben böyle yiyerek 6 kg verdim .tabiki kissam biraz daha kilo vermem hızlanır .ama ben acele etmek de istemiyorum.sonra sıkılıyor um.zaten bu diyeti de doyana kadar yenilebildiği için seçtim .herkesin bünyesi farklı tabiki.bn bu şekilde 6 kg verdim

Kızlar bu arada bayadir ugrayamadim.kayınvalidem ameliyat oldu safradan onun yanına geldim .şimdi de annemlerdeyim.ve bayaaaaaa baayaaaa kavamaklarim oluyo:KK43:kayinvalidemlere diyet yaptığımı söylemedim.yaza zayıflamış olduğumu gorup şok olsunlar diye.ama bu defada yemekler hiç diyete uygun değildi .yedim ama az az.annemlere daha geleli iki gün oldu burada diyeti uygulayabiliyorum ama saat aralarinda kaçamak yapar oldum.leptin salgılanmasını zorlaştiriyorum.ama bir nebze spor yapıyorum burada.bir de kızlar annemlerde ince yufkadan köy ekmeği var ondan öğünlerde az az yiyorum (sanırım karatay o ekmeğe az yemek şartı ile izin veriyo)yanlişmi biliyorum acaba.
Tekrar motive olmam gerek:(

Kilom fazla var ama ben böyle yiyerek 6 kg verdim .tabiki kissam biraz daha kilo vermem hızlanır .ama ben acele etmek de istemiyorum.sonra sıkılıyor um.zaten bu diyeti de doyana kadar yenilebildiği için seçtim .herkesin bünyesi farklı tabiki.bn bu şekilde 6 kg verdim
Tesekkurler yanlis anlamadiginiz icin. Sanirim kilo fazlasi cok olan insanlar ilk etapta daha cok kilo veriyo. Ben basaramadim sanirim diyetisyene gidicem. Kolayliklar dilerim..

Üç gündür uyguluyorum 900 gr gitti. Iki haftadır başka diyet uyguladım onla da 5 kilo gitmişti. Şimdi 6 kilo daha verirsem eski kiloma dönmüş olurum:)

iki haftada 5 kilo nasıl verdiniz peki
Diyetisyene gitmiştim ama zaten ilk hafta çok veriyorsun. 5 dilim ekmek, sebze yemeği 6 kaşık, yoğurt 4 kaşık 3 köfte büyüklüğü et günlük öğünlerde olan gıdalardı. Ara öğün 3 ceviz 5 Hurmaydı.akşam süt ve meyve vardı. Karatayın tam zıttı yani :))

Diyetisyene gitmiştim ama zaten ilk hafta çok veriyorsun. 5 dilim ekmek, sebze yemeği 6 kaşık, yoğurt 4 kaşık 3 köfte büyüklüğü et günlük öğünlerde olan gıdalardı. Ara öğün 3 ceviz 5 Hurmaydı.akşam süt ve meyve vardı. Karatayın tam zıttı yani :))
maşallah ya
bende gittim ama olmuyor ya devam ettiremiyorum bitürlü

Back