Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

marselinda topiğin 1.sayfasını okudum kalkıp spor yapasım geldi... Gidip yapıp geleyim isteğim gitmeden... Süpersin canım ya çok sağol söylediğin için
rica ederim canım faydam olduysa sewinirim bide ciddi emek harcamış topiği hazırlayan resmen yaa ewet bu kez yeniden başlamak yok son rejim başladığım işi bitiriyorum diosun :))

S A arkadaşlar nasılsınız ? 10 gün falan oldu başlayalı 1,5 kg anca gitti gibi normal mi. Sizce azgibi geldi bana.tabi arada ekmek kaçamakları var
canım hem kaçamagı soyluyor hem ıyı mı dıye soruyorsun ....kaçamakla bıle ıyı gıtmıs gercı basta odem gıder sonrasında yagdan gıder ekmege devam edersen ınsuın dırnecı kırılmadan kg verecegım ıcın kacamaklar artınca yenıden alırsı

Omega 3 é başladım bide d witaminine başlasam iii olucak sanırım.. Şu sıralar epey bıraktım kendimi ama çok abartmıorum we allaha Şükür werdiğim Kiloları almadım karatayın faydası galiba :))

Bugunki kahvaltım
İki az pişmiş yumurta haşlaması
İki kasik tuzlu yoğurt(hatay usulü)
Uc dört zeytin
Bir bardak açık çay
Uc ceviz
Bir iki parmak cecil peyniri

yanlıs cnm

karatayda ekmek yok

yag yagda çözunur onun ıcın yaga kırıp ıcılıyor

Valla onu içecek çocuğa kocaman maşallah derim... Benim oğlum hayatta içemez yağa kırsam... Bana doktor tavsiye etti zaten ekmeğe kır yedir diye..
Ben kendim iğne olarak vurduruyorum..

Kızlar ne oldu hepimiz sevdiklerinle mi yoksa rejim hadi hepberaber yeniden Başlayalım Karatay forewer :))) ne dersiniz

Kızlar ne oldu hepimiz sevdiklerinle mi yoksa rejim hadi hepberaber yeniden Başlayalım Karatay forewer :))) ne dersiniz
Ben bayadir giremiyodum. Misafirlerim vardı .ama ben halâ devam ediyorum.en sevdigim arkadaşlarimdan bir tanesi gelmişti ve birazcık ucunu kacirdim ama full devam ...spor motivasyon sayfasına da her gün bakıp spor için enerji depoluyor m.çok fena gaza getiriyorlar ...spor aşeriyorum resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…