Allah analî babalı būyūtsūnİyi akşamlar bende 3 4 gün oldu başladım bakalım Karatay diyetine.1 Kg verdim 69 kgyum.yeni doğum yaptım 55 günlük bebeğim var.sizinle devam edersem daha verimli olacak inşallah.boy 175 kg 69
Allah razı olsun Can'ım.emziriyorum tabi azalmada olmadı dediğin gibi çok şükür.Allah analî babalı būyūtsūn
Bu diyette sūtūnde azalmaz tabii emziriyosan
Ben 2 yaz boyunca yürüdüm .ilk başladığım zamanlar hergün 1 saate yakın yürüdüm.özellikle yokuş yukarı yürüdüm.ikinci yaz haftada 3 veya 4 gün yarım saat bazen 1 saat yürüdüm.bacakların üstüme göre incecik kaldı.popomda eridi zaten popom çok yoktu.şimdi yürüyüşe gidemiyorum.evde yanlarını ve karın kaslarını çalıştıran hareketler uyguluyorum.size tavsiyem yokuş yürüyün çok etkili.Canım kac saat yürüdün de inceldi bCaklarin benim bacaklarim baldirlarim cok genis en büyük hayalim inceltmekk ic bacak da cok.ic bacak sikilasiyor mu acaba yürüyüşle
Aynen canım olamadım gecikti beni deli ettiReglin yaklaşmiş olabilurmi?
Gerçi bu ara reglim yeni bitti ve bi iki gūndūr benimde canım tatlı istiyo yemiyorum diye biraz asabii oldum.sanîrım yavaş yavaş bağımlığımdan kurtuluyorum.
Benim deŞuanki kilom 62
Kurukayisi yiyebilirsin kahvaktida 2 3taneBu sabah tatlı krizine girdiğim için iki tane mandalina yedim kahvaltıda
Cnm bende az çok öğrendim ...un ve unlu hiç bir gıda yenmicek(ayda bir , bir adet lahmacun bol yeşillik ile yenilebiliyormus.)merhaba arkadaşlar bende sizler gibi zayıflamaya çalışyorum ve şimdi lahana diyeti yapıyorum pztesi başladım 77.6 kilodan 74 oldum... 5 günde 3,5 kilo verdim ... sonuc güzel ama korkularım var tekrar verdiğim kiloyu geri almak istemiyorum
kk dadolaşırken karatay diyeti yaptığınızı gördüm bu hafta bu diyeti tamamladıktan sonra karatay yapmak istiyorum vermem gereken 17 kilo daha varkaratay diyeti hakkında hiç bir fikrim yok sadece yumurta yiyin dediğini biliyorum. bana yardım edermisiniz ne yapmalıyım .. bu diyetin mantığı nedir ? tecrübelerinize ihtiyacım var ve çook teşekkürler
tabiki 3lt su zaten sabahki yediğim yumurtalar müthiş yangınlık yapıyor 1.5 lt suyu 10 dk da içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?