• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canım kac saat yürüdün de inceldi bCaklarin benim bacaklarim baldirlarim cok genis en büyük hayalim inceltmekk ic bacak da cok.ic bacak sikilasiyor mu acaba yürüyüşle
Ben 2 yaz boyunca yürüdüm .ilk başladığım zamanlar hergün 1 saate yakın yürüdüm.özellikle yokuş yukarı yürüdüm.ikinci yaz haftada 3 veya 4 gün yarım saat bazen 1 saat yürüdüm.bacakların üstüme göre incecik kaldı.popomda eridi zaten popom çok yoktu.şimdi yürüyüşe gidemiyorum.evde yanlarını ve karın kaslarını çalıştıran hareketler uyguluyorum.size tavsiyem yokuş yürüyün çok etkili.

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi zayıflamaya çalışyorum ve şimdi lahana diyeti yapıyorum pztesi başladım 77.6 kilodan 74 oldum... 5 günde 3,5 kilo verdim ... sonuc güzel ama korkularım var tekrar verdiğim kiloyu geri almak istemiyorum
kk dadolaşırken karatay diyeti yaptığınızı gördüm bu hafta bu diyeti tamamladıktan sonra karatay yapmak istiyorum vermem gereken 17 kilo daha var :( karatay diyeti hakkında hiç bir fikrim yok sadece yumurta yiyin dediğini biliyorum. bana yardım edermisiniz ne yapmalıyım .. bu diyetin mantığı nedir ? tecrübelerinize ihtiyacım var ve çook teşekkürler

Selam kızlar nasılsınız. Ben bu gun cozuttum. Misafirim vardı onlarla beraber baya kaçırdık. Yarın da misafirim var ama inşallah bu gün ki kadar kaçırmam.

kızlar ne kadar sürede kaçar kilo verdiniz yazar mısınız? Hangi diyeti yapmalıyım kararsızım da

benimde henüz 5. günümm 64 olmuşum :KK76: 67 den bianda bukadar düşmek neyin nesi :D sanırım ödemlerimi attım reglimle çok şükür:) mısır ve kiraz sapı işe yaradı tasiye ederim :KK76:şimdi klasik karatay kahvaltım yapcam kilo verdikçe bir azimle devam :) bu arada hiç kaçamak yapmadım ve akşam 7 sonra bi lokma koymadım agzıma çok işe yaradı cidden :)

Merhaba hanimlar. Ben 50 kg dan dogumla 75 ciktimo_O hamilelikte acaip istahli bi canavara donustum resmen. ilk dogumdada 75 ile doguma gitmistim ama emzirdigim icin butun kilolari vermistim. Suan kilom 68 hedef 18 kg bugun bismillah dedim karataya hepimize kolayliklar..
Yanliz bir sorum var acikinca oglenden sonra falan 1 bardak ceviz badem vss yiyebiliyormuyiz sabahki hibi serbestmi?

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi zayıflamaya çalışyorum ve şimdi lahana diyeti yapıyorum pztesi başladım 77.6 kilodan 74 oldum... 5 günde 3,5 kilo verdim ... sonuc güzel ama korkularım var tekrar verdiğim kiloyu geri almak istemiyorum
kk dadolaşırken karatay diyeti yaptığınızı gördüm bu hafta bu diyeti tamamladıktan sonra karatay yapmak istiyorum vermem gereken 17 kilo daha var :KK43: karatay diyeti hakkında hiç bir fikrim yok sadece yumurta yiyin dediğini biliyorum. bana yardım edermisiniz ne yapmalıyım .. bu diyetin mantığı nedir ? tecrübelerinize ihtiyacım var ve çook teşekkürler
Cnm bende az çok öğrendim ...un ve unlu hiç bir gıda yenmicek(ayda bir , bir adet lahmacun bol yeşillik ile yenilebiliyormus.)
Patates yasak ,pişmiş havuç yasak,kavrulmuş çerez yasak ,zeytin yağı ve tereyağ dışındaki yağlar yasak ,kızartma yasak,şekerli herşey ve paket ürünler yasak...yemeklerin arasında en az dört saat geçmesi ve o sure içinde hiç bir şey ymemen gerek ....akşam 8 dn sonra hiç birşey yenmiyor.... Sanirim bu kadar....

Bugun kahvaltı KKK tarzi idi....
Kızlar ya bir haftayı geçti aynı kiloda kaldım ...ilk başladığımda bir altı kilo vermiş tim ....ama bir buçuk haftadır veremuyirum.:KK43:

Back