Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Çok haklısın aslında ama çaysız yapamıyorum. Benim kızım gece uyumuyor gündüz uykusuzluğa dayanamıyorum. Sut zaten içemiyorum.. Ama yoğurt çok yerim... Peynir de çok yerim. İnşallah onların faydası vardır...

Yoğurt da süt kadar hatta daha bile iyi canım :) allah sabır wersin beni de ençok zorlayan uykusuzluk annelik çok büyük fedakarlık bu yüzden cennet ayaklarımın altında :))))

Valla maasallah 3793 sayfa harika ama oku oku bitmez bende ptesi basliycam su an 5 gunluk detostayim 80 kilo ilebasladim ekim de 3 bucuk ayda 10 kilo verdim detoksum bittiginde 65 olup korumak icin ve vermeye devam etmek icin karataya gecicem araniza hos geldim :) detaylar hangi sayfalarda soolerseniz sadece onlari okuyayim 1 sayfayi okudum iyi aksamlar

Merhaba kizlar :)
Canan Karatay'ın en son kitabını okuyorum bende başlıyorum ama yaşadığım yerde köyleri bilmiyorum alabileceğim bir tanıdık yok köy tereyağı marketlerdr bulunabilir mi? Siz nereden temin ediyosunuz?
Birde kavrulmamış kuruyemişler kabuklu olarak satılanlar degil mi?

Evet canim kabuklu kuruyemişler.bademde çiğ badem olcak.
Bizim burada kadinlar var köylerdeen yapip getiriyorlar bakkallarda satiyorlar.trabzondayim buarada.
Hangisi en son kitabi
Bende karatay diyetini alip okumak istiyorum cok bilgi varmi

kızlar bisey soracağım ,karatayin hangi kitabı bana daha faydalı olur ...

Aslında işin özünde hepsi aynı şeyi anlatıyor. Ama her kitapta başka ayrıntılar da var. Karatay mutfağını al istersen hem bilgi var hem baya yemek tarifi var. Haa tarifler bana uymadı gerçi.. İçinden kendime göre birşey bulamadım.

Yoğurt da süt kadar hatta daha bile iyi canım :) allah sabır wersin beni de ençok zorlayan uykusuzluk annelik çok büyük fedakarlık bu yüzden cennet ayaklarımın altında :))))

Evet evlat olmasa yapılmaz, çekilmez.saat 2 ye geliyor ben akşamdan beri ayağımda sallıyorum. O ise kıkır kıkır gülüyor uyumaya niyeti yok ama sallanmak istiyor işte.

Guaydin arkadaslar hayirli cumalar bugün tam karatay kahvaltisi yaptim cok mutluyum dedim ama is yerine bi geldim kiymali pide yaptırmış arkadaslar cok Israr ettiler bende hazirim tabi yedim bi guzelce. Kilo bildirimim cok fena
Başlangıç 25 aralik 86 kilo
Gecen hafta 82
Bugün 82.200
200 gram almışım ben zayiflamayi beklerken

kızlar bu sabah 78.3 çıktım geçen haftayla aynı hiç farketmemişim ( ama hakettim bu hafat umarım daha iyi olucak.

Hayirli cumalar
Benyarin bildirim yapcam inş.

Bu sabah
2haşlanmiş yumurta
1dilim peynirli omlet
8zeytin
1kūp kaşar
2çatal beyaz peynir
Şekerz çay
Kahvaltiyi arkadaşimda yaptim

bende yazayım hem böylece gaza gelmiş olurum 11 ay önce doğum yaptım boyum 173 kilom maalesef 87.5 boy uzun olunca kilo göze batmıyor ama eski halime dönmem lazım rahatsız oluyorum
dün karataya başladım 87.5ile bugün sabah dayanamadım tartıldım 87.0 olmuşum bi günde farketti sanırım ödem attım ellerim ayaklarım şiş gibiydi bugun şişlik yok ekmek kısmı kahvaltıda zorluyor yumurta midemi bulandırıyor değişik tarifler varmı acaba?

bugün sabah 2 yumurta tereyağında 5 zeytin ceviz bir avuç içi peynir salatalık az şekerli çay
öğle bir bucuk kase mercimek çorbası küçük kase yoğurt içine chia tohumu koydum tok tutuyor
akşam yarım tabak tavuk kavurma yeşil salata birazdan yeşil çay içer eliptik bisiklet te kalan 20 dkmı yapar yatarım

tabiki 3lt su zaten sabahki yediğim yumurtalar müthiş yangınlık yapıyor 1.5 lt suyu 10 dk da içiyorum

İyi akşamlar bende 3 4 gün oldu başladım bakalım Karatay diyetine.1 Kg verdim 69 kgyum.yeni doğum yaptım 55 günlük bebeğim var.sizinle devam edersem daha verimli olacak inşallah.boy 175 kg 69

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…