Saol canım sağlıklı yaşam konusunda hafif takıntım war tek sıkıntım iştahım we bunun sonucu kilom. D vit olmadı bende alayım test yaptırmadan da alsam zararı olacağını sanmam neticede kışın güneşe hasretiz illaki değeri düşmüştür. Sen burda yazınca bende meraklandım hatta oğlumun d vitinden isem mi Die düşündüm:))
Canım demirin düşükse illaki sende biliosundur ama bende söyleyim çayı çok çok azalt özellikle yemeklerden 30 dk geçmeden içme. Ben her sabah süt içiorum yurttan kalma alışkanlık tawsiye ederim biz kadınlar için doğum emzirme derken yaşlılığımız için tehlikeli durumların oluşmaması için.
Leslie yaptınız mı kızlar ben 1.30 saat dışarıda yürüdüm
E kitabi ne diye aratacagim internetten...bende alana kadar bir goz atayim
Yoğurt da süt kadar hatta daha bile iyi canım :) allah sabır wersin beni de ençok zorlayan uykusuzluk annelik çok büyük fedakarlık bu yüzden cennet ayaklarımın altında :))))Çok haklısın aslında ama çaysız yapamıyorum. Benim kızım gece uyumuyor gündüz uykusuzluğa dayanamıyorum. Sut zaten içemiyorum.. Ama yoğurt çok yerim... Peynir de çok yerim. İnşallah onların faydası vardır...
Evet canim kabuklu kuruyemişler.bademde çiğ badem olcak.Merhaba kizlar :)
Canan Karatay'ın en son kitabını okuyorum bende başlıyorum ama yaşadığım yerde köyleri bilmiyorum alabileceğim bir tanıdık yok köy tereyağı marketlerdr bulunabilir mi? Siz nereden temin ediyosunuz?
Birde kavrulmamış kuruyemişler kabuklu olarak satılanlar degil mi?
kızlar bisey soracağım ,karatayin hangi kitabı bana daha faydalı olur ...
Yoğurt da süt kadar hatta daha bile iyi canım :) allah sabır wersin beni de ençok zorlayan uykusuzluk annelik çok büyük fedakarlık bu yüzden cennet ayaklarımın altında :))))
Reglin yaklaşmiş olabilurmi?Çikolata diye öleceğim ben ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?