• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Evet d yokmuş. Maşallah zımba gibisin :-) benim değerlere göre çok çok iyi yani.
Ben her ay 5 b12 vurduruyorum 250 i göremedim daha. Demir falan 15 benim.
Ahmet Aydın vardı rahmetli. Kış aylarında en az 1 kez d vit ampul almak lazım demiş bir makalesinde. Kendini halsiz hissediyorsan 1 ampulü küçük bir lokma ekmeğin üzerine döküp yiyebilirsin.
Ya da sana zor olmayacaksa tekrar kan verebilirsin.
Ama değerlerin iyi maşallah.

marselinda marselinda

Kizlar takipteyim sizleri. bugūn 4.gūnūm
Sabah 13 zeytin
Biraz roka
Birz dereotu 1havuç
Beyaz peynir 4parmak būyūklūğūnde
1çay k. Tereyağ ve2 būyūk yumurta ile yapilmiş az tuzlu salçali yumurta

Ahh ahh ben de bi kalksam spor yapsam çok iyi olacak. Çok üşeniyorum ya.

Benim ilk hedefim 60. 5 kilom var. O zamanki bedenime göre ikinci hedef 57 veya 55 olacak nasip....

bende bu gün karataya başladım :)) maşallah diorum kahvaltıyı eksiksiz yaptım ve şuan açlık hissetmiyorum bile . ceviz sen ne mucizevi birşeysin öyle:):) bebek tedavisi gördüğüm için bu ay 2 kilo fazlalığımı gördüm ve artık başlama kararı aldım zaten öncesindedi vardı :(:(:( şuan 67 kiloyum reglim başladı bugün birazını atarmışım öyle dediler .:) yani yaklaşık 10 kilo versem mükemmel olacak:):):) ben 2 ögün yemeyi düşünüorum . çünkü işe geç geliyorum. sabah 10 11 arası yapıyorum kahvaltımı :) akşama doğru gözüm dönüo bazen ne yiyeceğimi şaşırıodum :) yanıma biravuç ceviz ve fındık aldım . 3 buçuk gibi limonlu çayla onları yiycem bakalım :) daha önceki yaptığım diyetlerde fenalık geçiriodum ilk günler :) şuan iyiyimm hep böle devam etsin . herkese sabırlar ve bol kilo vermeceli günler diliyorum :)

O kadar zoruma gidiyor ki diyet yapmak bu iştahla :(Ağlamak istiyorum :( Midem o kadar genişlediki inanın çok zor benim için diyet yapmak..Napacam ben yaaaaaa :(

Senin mesajın arada kaynamış görmemişim. Canım karstayda en fazla 1 hafta zorlanıyorsun. Sonra vücut alışıyor. İnternette e-kitap var. Eğer kitabı alma durumun yoksa ordan oku. Başla sen de. Zaten incelmeye başlıyorsun hemen. Daha çok motive oluyorsun...

bende bu gün karataya başladım :)) maşallah diorum kahvaltıyı eksiksiz yaptım ve şuan açlık hissetmiyorum bile . ceviz sen ne mucizevi birşeysin öyle:):) bebek tedavisi gördüğüm için bu ay 2 kilo fazlalığımı gördüm ve artık başlama kararı aldım zaten öncesindedi vardı :(:(:( şuan 67 kiloyum reglim başladı bugün birazını atarmışım öyle dediler .:) yani yaklaşık 10 kilo versem mükemmel olacak:):):) ben 2 ögün yemeyi düşünüorum . çünkü işe geç geliyorum. sabah 10 11 arası yapıyorum kahvaltımı :) akşama doğru gözüm dönüo bazen ne yiyeceğimi şaşırıodum :) yanıma biravuç ceviz ve fındık aldım . 3 buçuk gibi limonlu çayla onları yiycem bakalım :) daha önceki yaptığım diyetlerde fenalık geçiriodum ilk günler :) şuan iyiyimm hep böle devam etsin . herkese sabırlar ve bol kilo vermeceli günler diliyorum :)

Hadi hayırlı olsun. Başarılar canım. Kilolarımız yakın. Sen 10 güne kalmaz bana yetişirsin. İlk günler çok hızlı veriliyor... 65 kiloyum ben de.

Bugun kahvaltıda
İki yumurta haşlaması
Bir tatlı kaşığı küflü peynir
Turp
Bir de pis bogazlik edip akşamdan kalan lahana sarmasindan yedim biraz......:oops:
Bide kızlar bende kabızlık oldu yaaaaaaaa:KK43:

Hadi hayırlı olsun. Başarılar canım. Kilolarımız yakın. Sen 10 güne kalmaz bana yetişirsin. İlk günler çok hızlı veriliyor... 65 kiloyum ben de.

teşekkür ederim :):) hedefiniz kaç :) 161 boyum var normalde ideal kiloma 55 diyolar ama :):) ben öyle düşünmüorum 58 olsam bile ciddi zayıf görünüorum o bana yeter :)

teşekkür ederim :):) hedefiniz kaç :) 161 boyum var normalde ideal kiloma 55 diyolar ama :):) ben öyle düşünmüorum 58 olsam bile ciddi zayıf görünüorum o bana yeter :)
Benim boy 165
Hedefim ilk 60. Duruma göre 55-57 ikinci hedf belirleyeceğim.

Bugun kahvaltıda
İki yumurta haşlaması
Bir tatlı kaşığı küflü peynir
Turp
Bir de pis bogazlik edip akşamdan kalan lahana sarmasindan yedim biraz......:oops:
Bide kızlar bende kabızlık oldu yaaaaaaaa:KK43:

Ben çok limonlu çay, yeşil çay vs içiyorum. Ben de öyle bi sorun yok neden olur bilmiyorum. Bir de ben bir kaç gündür akşam yatmadan 5-6 dal maydanozu ve yarım limonu tencereye koyuyorum. Üzerine kaynamış su döküp sabaha kadar bekletiyorum. Sabah ilk onu içiyorum... 2 bardağa yakın çıkıyor. Bakalım ne faydası olacak 15 gun içeceğim inşallah.

Ben çok limonlu çay, yeşil çay vs içiyorum. Ben de öyle bi sorun yok neden olur bilmiyorum. Bir de ben bir kaç gündür akşam yatmadan 5-6 dal maydanozu ve yarım limonu tencereye koyuyorum. Üzerine kaynamış su döküp sabaha kadar bekletiyorum. Sabah ilk onu içiyorum... 2 bardağa yakın çıkıyor. Bakalım ne faydası olacak 15 gun içeceğim inşallah.
E kitabi ne diye aratacagim internetten...bende alana kadar bir goz atayim

Evet d yokmuş. Maşallah zımba gibisin :-) benim değerlere göre çok çok iyi yani.
Ben her ay 5 b12 vurduruyorum 250 i göremedim daha. Demir falan 15 benim.
Ahmet Aydın vardı rahmetli. Kış aylarında en az 1 kez d vit ampul almak lazım demiş bir makalesinde. Kendini halsiz hissediyorsan 1 ampulü küçük bir lokma ekmeğin üzerine döküp yiyebilirsin.
Ya da sana zor olmayacaksa tekrar kan verebilirsin.
Ama değerlerin iyi maşallah.

marselinda marselinda
Saol canım sağlıklı yaşam konusunda hafif takıntım war tek sıkıntım iştahım we bunun sonucu kilom. D vit olmadı bende alayım test yaptırmadan da alsam zararı olacağını sanmam neticede kışın güneşe hasretiz illaki değeri düşmüştür. Sen burda yazınca bende meraklandım hatta oğlumun d vitinden isem mi Die düşündüm:))
Canım demirin düşükse illaki sende biliosundur ama bende söyleyim çayı çok çok azalt özellikle yemeklerden 30 dk geçmeden içme. Ben her sabah süt içiorum yurttan kalma alışkanlık tawsiye ederim biz kadınlar için doğum emzirme derken yaşlılığımız için tehlikeli durumların oluşmaması için.
Leslie yaptınız mı kızlar ben 1.30 saat dışarıda yürüdüm

Back