Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tebrik ederim. Süpersin.

Diyet Light tüm ürünler yasak :00

Diyet Light tüm ürünler yasak :00

Merhaba kızlar sabah KKK öğlen WE akşam kuru fasülye bulgur pilawı salata turşu
Leslie den 1 mil yaptım çarşı işlerim WE ütüm birikmişti ama egzersiz de geçmek istemedim günü.
Bu aydan sonra süt iznim 1.5 saate düşüo o yüzden hem ew hem oğluşum derken ben bi süre 1 mil yapsam oyun bozanlık yapmak istemem ama hergün Leslie yapıcam 1 milde olsa :))))

Facede gül budak in var onu takip ediyorum..ordaki paylasimlari gördükce iyice hırslaniyorum..
Ordaki gulbudak sizmisiniz ayy inanmiyorum cok sevindim..bana yardimci olabilirmisiniz lütfen kitap elimde yok ordan ve burdan ögrendiklerimle idare etmeye çalisiyorum..ayrica facede paylasilan resimleri ve yorumlari tek tek inceliyorum

Kuru üzüm yasak diye biliyorum canım. Bir de bu kadar form çayı 5i Bi yerde falan çok bence. Hepsini bırak sadece yeşil çay iç yine yeter. Allah korusun zayıflayacağım diye sağlığından olma.
Tamam canim uzumu birakirim, dun gece ok acayip mide agrisi cektim, bugun biraz daha dikkat ederim insallah...

Tamam canim uzumu birakirim, dun gece ok acayip mide agrisi cektim, bugun biraz daha dikkat ederim insallah...

Aman Allah korusun canım. Ben sadece yeşil çay içiyorum. Zayıflıyorum çok şükür. Yavaş yavaş gitsin sağlıklı gitsin. Acelemiz yok.

Bugun tartildim kızlar 1.300 daha vermişim
Kahvaltıda
İki kase çorba ictim (iciliyomu biomiyorum)
İki tane salçalı sarımsaklı yumurta
Yogurt
Mor lahana salatası
Marul

Arkadaslar merhabaa gunaydin hepinizeben 1 aralikta 81 kiloyla basladim karatay diyetine. 1 ocakta tartildim 77 kiloyum. Ama spor yapamadim. Simdi sporla devam etmek istiyorum. Neette arastirma yaparken buldum burayi.. Paylasimlarinizdan destek alacagimi düşündum de geldim

Hoşgeldin canm .maşallah iyi vermiş sin ....hiç kaçamak yaptınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…