Tebrik ederim. Süpersin.Arkadaşlar bugün iki tane oturma vardı demiştim .birisini atlattım çok sukur...bir suru nefis çektirecek ikramlik vardı ama sadece çiğ köfte yedim ...gerçi çiğ kofteyede biraz patates koymuşlar sonradan tarifi isteyince öğrendim... Ama olsun bu bile bana büyük başarı ...en sevdigim şeylerden biri olan pizza da vardı ondan bile yemedim .oğlum yiyodu onunkinin üzerindeki peynirden falan yedim....kacamaksiz bir oturma oldu
Diyet Light tüm ürünler yasak :00evet öğle yemeğim,
1 kase yayla çorba,
izmir köfte üç adet, az patatesinden yedim,
hşlanmış limonlu kış sebzesi,
ekmek yemedim ama canım tatlı bi şeyler istiyor.
diyet bisküvi yeyem,iyor muyuz,
bir hazır meyveli yoğurt yiyebilir miyiz
Diyet Light tüm ürünler yasak :00evet öğle yemeğim,
1 kase yayla çorba,
izmir köfte üç adet, az patatesinden yedim,
hşlanmış limonlu kış sebzesi,
ekmek yemedim ama canım tatlı bi şeyler istiyor.
diyet bisküvi yeyem,iyor muyuz,
bir hazır meyveli yoğurt yiyebilir miyiz
Facede gül budak in var onu takip ediyorum..ordaki paylasimlari gördükce iyice hırslaniyorum..faceden nereyı takıp edıyorsun cnm benımde orada grubum var . :) 42.000 kısıyı geckın
Ordaki gulbudak sizmisiniz ayy inanmiyorum cok sevindim..bana yardimci olabilirmisiniz lütfen kitap elimde yok ordan ve burdan ögrendiklerimle idare etmeye çalisiyorum..ayrica facede paylasilan resimleri ve yorumlari tek tek inceliyorumFacede gül budak in var onu takip ediyorum..ordaki paylasimlari gördükce iyice hırslaniyorum..
Canim bende bugün başladim.facede paylaasmislar.yuotubede 45dk .ama çok yoruldum.Leslie yapan kizlar kac dakika yapiyorsunuz..
Ben bugün yirmi dakika uç mil yaptımLeslie yapan kizlar kac dakika yapiyorsunuz..
Bence hiç çok değil. Bide bisey soracagim kuru üzüm yenilebiliyormuKizlar sizce cokmu olmus... Eki Görüntüle 1736503
Valla tebrik ediyorumArkadaşlar bbiraz önce ikinci oturmadan geldik ....veee bu arkadaşınız yinee yemedi
Kizlar sizce cokmu olmus... Eki Görüntüle 1736503
Tamam canim uzumu birakirim, dun gece ok acayip mide agrisi cektim, bugun biraz daha dikkat ederim insallah...Kuru üzüm yasak diye biliyorum canım. Bir de bu kadar form çayı 5i Bi yerde falan çok bence. Hepsini bırak sadece yeşil çay iç yine yeter. Allah korusun zayıflayacağım diye sağlığından olma.
Tamam canim uzumu birakirim, dun gece ok acayip mide agrisi cektim, bugun biraz daha dikkat ederim insallah...
Tesekkurler:) çiğ köfte zaten serbest valla oh mis ....Valla tebrik ediyorumben olsam dayanamzdm coktan kiyidan köseden derken bayabi yemistim.bizide arkadşlarçig köfteye çagiracaklarćigkofteyide cok seviyorum. .
Hoşgeldin canm .maşallah iyi vermiş sin ....hiç kaçamak yaptınmıArkadaslar merhabaa gunaydin hepinizeben 1 aralikta 81 kiloyla basladim karatay diyetine. 1 ocakta tartildim 77 kiloyum. Ama spor yapamadim. Simdi sporla devam etmek istiyorum. Neette arastirma yaparken buldum burayi.. Paylasimlarinizdan destek alacagimi düşündum de geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?