kıvam ıcınde olsa un kullanılmıyor...sadece tarhana corbasında oluyor oda haftada bırUn sadece bir yemek kaşığı o da kıvam için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıvam ıcınde olsa un kullanılmıyor...sadece tarhana corbasında oluyor oda haftada bırUn sadece bir yemek kaşığı o da kıvam için
hocamız yulaf atlar ıcındır der...karatayda yok cnm...google ye gulbudak yazınca cıkanlar arasında blog spot olan vardır o benım yemek sıtem oradan karatay tatlılarına bakabılırsınkızlar benim yulaf ezmeli bir kurabiye tarifim var. içinde yulaf ezmesi fınfık ceviz kayısı kuru üzüm kan üzümü 2 yumurta bir tatlı kaşığı hindistan cevizi var. sizce karataya uygun mu. yulaf ezmesiyle ilgili iyi yorumları var karatay hocanın. sizin fikriniz ne ? sizce de uygun mu? benim tatlı isteğim geldiğinde bu kurabıyelerden yiyorum yanına da yeşil çayımı alarak.
bende iştahı kapananları kıskanıyorum bende azcık stres yapayım iştahım artar regl öncesi çikolata krizim tutar hamileyken hele top yaptı iştahım:))kocam dalga geçioodu aşeriyorum dedikçe bebeğimi bahane etme diodu yani kısca aldığım her gramın hakkını weriorum ((Kıskanıyorum seni sen yiyerek kilo veriyorsun. Ben yiyemeden
Benim inanılmaz iştahım kapalı. Yemek gördüm mü midem ağzıma geliyor. Bi regl olaydım rahatlayacaktım. İki hamileliğimdede böyle olmuştum
canım benım blog um ıcın google ye g..budak yazın cıkanlar ıcınde blog spot baglantılı olan ...içinde karatay yemklerı örguler takılar hersey varBende burdayıııım canım diş çıkardık da bi iki gündür aşırı huysuz uykusuzluk çok şükür ilk dişimiz patladı :)) rejimine dikkat ettim buarada hatta geçen sabah gece uyuyamayınca sabah erken kalkamadım işe giderken poğaça falan yemeyeyim diye cewiz fındık süt aldım onları yedim Karatay Forewer :))) yarın Kilo bildiriyoruz dimiii
Burda gul_0663 abla blogunuzu bikaç harfi nokta koyup paylaşsanız çünkü tarifler iii olurdu Karatay mutfağı kitabım yeni geldi netten aldım ilk iki kitabında da bikaç tarif war bakalım hayırlısı
sanırım buldum gül abla elişi de war galiba blogda çok sewerim benim gözdem goblen yapmaktır ama her tür elişini çok sewerim:)hocamız yulaf atlar ıcındır der...karatayda yok cnm...google ye gulbudak yazınca cıkanlar arasında blog spot olan vardır o benım yemek sıtem oradan karatay tatlılarına bakabılırsın
aah
bende iştahı kapananları kıskanıyorum bende azcık stres yapayım iştahım artar regl öncesi çikolata krizim tutar hamileyken hele top yaptı iştahım:))kocam dalga geçioodu aşeriyorum dedikçe bebeğimi bahane etme diodu yani kısca aldığım her gramın hakkını weriorum ((
cnm sarı mezrolu kitabın 113 . sayfasından ıtıbaren örnek menulere bakarsanız helvayı gorursunuz.... glukozsuz olacak ya da sade tahın de yenebılır ...ben 6-7 çekırdekli sıyah kuru uzumu bıraz ıslatıp tahın ıcıne dogruyorum oyle rahat yıyebılıyorum
evet cnm her telden her sey var nostaljı olarakta eskı lerı koydumsanırım buldum gül abla elişi de war galiba blogda çok sewerim benim gözdem goblen yapmaktır ama her tür elişini çok sewerim:)
8 den sonra bısey yenmeyecek cnm...o karısımı yemekte yıyebılırasın ymesende olur yogurt tek basına zaten yag yakıcıBiberli yogurtumuda yedim ve yattim bakalim bugunu spor disinda fena gecirmedim....
hayır cnmKızlar çok acil cvb keçi boynuzu yiyebiliyomuyuz
:))) sağol düşünüyorum şu anBenim en büyük avantajım yumurtayı çok sevmek sanırım. Sabah akşam yesem yerim. Çok pişmeyecek ama yumurta. Sen de alışmaya çalış. Yanında peynir ceviz turp yeşillik olunca kolay oluyor. Ekmek de 1 hafta zorlanırsın. Sonra aklına bile gelmez. Kendini 36-38 beden hayal et. Şimdiye kadar yedik de ne oldu. Kilo ve kötü görüntü dışında ne geçti elimize.
Ne güzel işte iştahın yok ....bende öyle olmak isterdimKıskanıyorum seni sen yiyerek kilo veriyorsun. Ben yiyemeden
Benim inanılmaz iştahım kapalı. Yemek gördüm mü midem ağzıma geliyor. Bi regl olaydım rahatlayacaktım. İki hamileliğimdede böyle olmuştum
ama çok guzeeelhayır cnm
Hayir canım şekerli ve diyet hiçbir şey yemiyoruz. Ama eğer canın çok çektiyse gün kurusunu yoğurda doğra biraz ye ...evet öğle yemeğim,
1 kase yayla çorba,
izmir köfte üç adet, az patatesinden yedim,
hşlanmış limonlu kış sebzesi,
ekmek yemedim ama canım tatlı bi şeyler istiyor.
diyet bisküvi yeyem,iyor muyuz,
bir hazır meyveli yoğurt yiyebilir miyiz
Kizlar oglen mercimek corbasi icecegim istedigim kadar icebiliyorum degilmi?