Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hosgeldin sende aramiza canim, bende pazartesi 81 ile basladim bakalim, Allah sonumuzu hayir etsin, simdilik iyi gidiyor, bende spora baslayamadim bir turlu, bugun yuzmem var, hadi bakalim hepimize kolay gelsin....

Bugun tartildim kızlar 1.300 daha vermişim
Kahvaltıda
İki kase çorba ictim (iciliyomu biomiyorum)
İki tane salçalı sarımsaklı yumurta
Yogurt
Mor lahana salatası
Marul

Maşallah canım sana. Süper gidiyorsun. Ayakta alkışlıyorum ve bu kadar yiyerek zayıfladığın için kıskanıyorum.
Ben yemiyorum yok aynıyım hala. 100 gr da mı inmez hayret. Demekki işin sırrı yemekte
Gerçi benim iştahım yok yemek görmek istemiyorum.

Dun sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım.
Akşam 2 kaşık kısır 1 tabak salata yedim.

Su yok 1 bardak yeşil çay 1 soda tamam.

Şimdi kahvaltımı bile bitiremedim. Yumurtada görmek istemiyorum... Allah sonumu hayretsin... :)

Saol canım ya..ama sen bi doktorami gorunsen acaba....yanı neden oluyo bu yemeklerden tiksinme

süpersiniz bayanlar, sera42 bence de dr a görün bir de su içmemekte kilo veremni etkiliyo olabilir

Bencede arkadaşlar su içmeden olmuyo maleef..ben evin içinde nerdeyse su şişesiyle dolaşiyorum.sırf bunun için geçen gün tapırdan kendime 1ltlik matara aldim...yeşil çay da şart tabi.....

Bi süre sonra Kilo werme duruyo yada yawaşlıyo sonra eski düzene dönüyo.
Bugün leslie yapanlar el kaldırsın :)))

İyi akşamlar kızlar kimse yok mu?
Akşam yemeğinde patlıcan, salata ayran vardı. Salata karnımı şişirdi resmen.

Soda limon ayran kuru de uygulasam bisey olur mu ki.. 30 dakika yürüyus yaptim. Ustune bu kuru ictim bu saatte. Bir sakincasi yoktur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…