Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin sende aramiza canim, bende pazartesi 81 ile basladim bakalim, Allah sonumuzu hayir etsin, simdilik iyi gidiyor, bende spora baslayamadim bir turlu, bugun yuzmem var, hadi bakalim hepimize kolay gelsin....Arkadaslar merhabaa gunaydin hepinizeben 1 aralikta 81 kiloyla basladim karatay diyetine. 1 ocakta tartildim 77 kiloyum. Ama spor yapamadim. Simdi sporla devam etmek istiyorum. Neette arastirma yaparken buldum burayi.. Paylasimlarinizdan destek alacagimi düşündum de geldim
Bugun tartildim kızlar 1.300 daha vermişim
Kahvaltıda
İki kase çorba ictim (iciliyomu biomiyorum)
İki tane salçalı sarımsaklı yumurta
Yogurt
Mor lahana salatası
Marul
Bir lokma bile yasaklilardan yemedim kendime soz vermistim çünkü. Ama 1 ayin sonunda odul gunu yaptim
Saol canım ya..ama sen bi doktorami gorunsen acaba....yanı neden oluyo bu yemeklerden tiksinmeMaşallah canım sana. Süper gidiyorsun. Ayakta alkışlıyorum ve bu kadar yiyerek zayıfladığın için kıskanıyorum.
Ben yemiyorum yok aynıyım hala. 100 gr da mı inmez hayret. Demekki işin sırrı yemekte
Gerçi benim iştahım yok yemek görmek istemiyorum.
Dun sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım.
Akşam 2 kaşık kısır 1 tabak salata yedim.
Su yok 1 bardak yeşil çay 1 soda tamam.
Şimdi kahvaltımı bile bitiremedim. Yumurtada görmek istemiyorum... Allah sonumu hayretsin... :)
Saol canım ya..ama sen bi doktorami gorunsen acaba....yanı neden oluyo bu yemeklerden tiksinme
Hayırlısı bakalimRegl bekliyorum canım. 11-12 gibi gelmezse kadın doğuma. Gelirse dahiliye veya endokrinolojiye.
Benmi doktora goruneyimsüpersiniz bayanlar, sera42 bence de dr a görün bir de su içmemekte kilo veremni etkiliyo olabilir
Bi süre sonra Kilo werme duruyo yada yawaşlıyo sonra eski düzene dönüyo.
Bugün leslie yapanlar el kaldırsın :)))
Bi süre sonra Kilo werme duruyo yada yawaşlıyo sonra eski düzene dönüyo.
Bugün leslie yapanlar el kaldırsın :)))
Kızlar yaptığınız 3 millik leslienin linkini koyabilir misiniz ben de yapmak istiyorum da ^^
Canım yumurtaya alternatif yok maalesef (Kızlar sabah kahvaltida yumurta yiyemeyen ne yiyebilir alternatif bisey var mi bildiginiz