Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yok gibi Karatay kurallarına uygunBen saabahah peynirli yumurta- zeytin- salatalik 4 ceviz. Oglen az bulgur ve taze fasulye.yogurtlu mor lahana. yarim greyfurt. Aksamda yine az bulgur taze fasulye yogurt yedim. 2 litre su ictim. Simdide soda limon yogurt. Yanlis bisey var mi
Arkadaslar merhabaa gunaydin hepinizeben 1 aralikta 81 kiloyla basladim karatay diyetine. 1 ocakta tartildim 77 kiloyum. Ama spor yapamadim. Simdi sporla devam etmek istiyorum. Neette arastirma yaparken buldum burayi.. Paylasimlarinizdan destek alacagimi düşündum de geldim
benimde 31. günüm bende 4 kg verdim ama durdu şimdi 1 haftadı oynamıyor.....
Yaa ben tartilmadim daha bi hafta oldu. Cok üzülürüm tam motive olmusken durursa
Kesinlikle bu dönem gecici az sabır kızlar hedeflerimize ulaşana dek durmak yooo pes etmek yoooook gidicek yağlarama durabilir bu da normalmiş ben baya araştırdım.....75,9 la başladım bir haftadır da 71,9 um...... bırakmamak lazım.... devamı gelecek bence...
Gunaydin arkadaslar yogun bi hafta yine benim icin bitti çok şükür pek kacamak yapmadim bu hafta bugün yulafli bisküvi yedim kahvalti yapmadığım icin ama inan midem allak bullak oldu demekki bünye kaldirmiyor artık karataydan sonra. Kendime cezza olarak ogle yemegini yasakliyorum aksam ispanak yogurt ve corba varGunaydin kizlar ne yapiyorsunuz, ben sabah ac karnina bir bardak limonlu sicak suyumu ictim, 1saat yuruyus yaptim 5 km yurumusum, simdi kahvalti zamani...
Tabiki olur yeterki tempolu hareket et..Arkadaslar benm oglm kucuk oldugu icin disari cikıp yürüyüş yapamiyorum.2 gundr aksamlari leslie 3 mill e başladm faydasi olurmu acaba
Epeydir şeker yemediğinden bisküwi sanki çok tatlı yediğimizde içimiz bayılır ya öğle yapmıştır.Gunaydin arkadaslar yogun bi hafta yine benim icin bitti çok şükür pek kacamak yapmadim bu hafta bugün yulafli bisküvi yedim kahvalti yapmadığım icin ama inan midem allak bullak oldu demekki bünye kaldirmiyor artık karataydan sonra. Kendime cezza olarak ogle yemegini yasakliyorum aksam ispanak yogurt ve corba var