Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Selam yeni üyeyim ama uzun zamandir takip ediyorum burayi. 86 kiloyum ve yaza kadar 73 olamak istiyorum 9 aylik bi bebegim beni de araniza alirsaniz sevinirim☺

Hoşgeldiniz... Karataya uyarsanız yaza kalmaz 2 aya verirsiniz sanırım. Emzirirken çok veriliyor. Spor da yaparsanızzz ooo daha hızlı gider...

Hoşgeldiniz... Karataya uyarsanız yaza kalmaz 2 aya verirsiniz sanırım. Emzirirken çok veriliyor. Spor da yaparsanızzz ooo daha hızlı gider...
Karatay bana cok uygun bi tatli isi bozuyo biraz ama zayiflamak icin bi kac ay dayanicam. Spor pek yapamiyorum yalniz ise gidip gelirken yuruyorum e tabi bi de evde yaramaz olunca hareket etmis oluyorum. Insallah hepimizde en kisa zamanda istedigimiz kiloya duseriz

Kızlar özür dileyerek bugün Bildiriyorum
Kilom 78.3 çıktı geçen hafta 79 du boy1.73 yaş 30 ilk hedefim 78 ikinci 60 dı
İlk hedefimi 70 é düşürüyorum yaşasın karataaaaay

maşallah süper vermişsin darısı başıma :)

sabahları 1 veya 2 yumurta
bol yeşillik varsa tabi marul maydanoz
peynir veya tuzsuz lor
fındık veya ceviz veya yer fıstığı varsa tabi
zeytin 10 15 tane

öğlene kadar yeşil çay içiyorum bir demlik

öğleden sonra form çayı

akşam
et but ne varsa az miktarda
yoksa sebze yemeği
onu da yapmamışsam bol salata
hiç bir şey yoksa yoğurt

bu güne kadar böyle geldim.... bu aralar biraz metabolizmam durdu haliyle kilo vermem de durdu.... kaçamak yok..........

tatlı bazen aklıma geliyor sonra unutuyorum..... mesela şuan aklıma geldi ama olsa da yemem.... Allah a şükür içimde tatlı isteği kalmadı dikkat ediyorum da stresli olduğum anlarda daha çok tatlı arıyorum bu da benim kabahatim... ne zaman bir gerilim yaşasam gider çukulata pasta kola ile kendimi mutlu ederdim :) hiç bir işe yaramadıkları yetmezmiş gibi beni getirdikleri hale bak :)

sen anlat bakalım sen neler yapıyorsun ?

Akşam çok az yemişsin canım ya. Ben de sabah senin gibi yiyorum. Akşam genelde köfte veya yeşil mercimekli lahana çorbası içiyorum. Acayip çok sevdim bu çorbayı çok canım çekiyor. Onun dışında sebze yersem de içine yeşil mercimek katıyorum. Malum et pahalı.
Ben çok su içemiyorum tek sorunum bu... Suyu çoğaltsam süper olacak.

Bir de ben 3 hafta falan 67.2 de takıldım. Çok moralim bozuldu.sonra gittim vücut analizi yaptırdım. Yağ oranım düşmüş kas oranım artmış meğer. O yüzden duraklama yaşarsan sakın moralini bozma. Vücut inceliyor zaten dışardan herkes farkediyor bi sure sonra.

Kızlar özür dileyerek bugün Bildiriyorum
Kilom 78.3 çıktı geçen hafta 79 du boy1.73 yaş 30 ilk hedefim 78 ikinci 60 dı
İlk hedefimi 70 é düşürüyorum yaşasın karataaaaay
Senin boyun uzun 60 az gelir sana bence. 65 de falan kaç beden oluyorsun.

Canım bol bol tarçın tüket. Sabah 2 litre suya 1 limon 2-3 çubuk tarçın at. Akşama kadar onu bitir. Yeşilçaya yoğurda hep tarçın at. Ben başta öyle yapıyordum hiç canım bişey istemiyordu. Ama sonra regl oldum tarçın bitti su da içemiyorum derken tatlı krizlerim başladı. İki gündür yine başladım. Çok iyiyim hiç aklıma gelmiyor.

inşallah dediğin gibidir çünkü çok can sıkıcı :)))

Y
Yesil cayi tarci la tuketiyorum ama suyu denememistim tesekkur ederim canim bilgilerin icin denicem bakalim. Su an bende reglim pazartesiden itibaren kararli bisekilde baslicam eksileri de burda yazicam insallah

Senin boyun uzun 60 az gelir sana bence. 65 de falan kaç beden oluyorsun.
canım ben ergenlik dönemimde kilo almaya başladım we ondan sonra hep 70 lerde gezdim oyüzden inan 60 olunca nasıl kaç beden olurum bimliorum bi nişanlılık dönemimde 72 ye düşmüştüm 38 beden giyiyodum sonra düğünümwe kadar streden 78 çıktım yeniden ( ama karatayla ideal bedenime ulaşana kadar dewam edicem inşallah :)) gerçi haftasonu biraz cozuttum ankaraya gitmiştik görümcemin bebişi oldu :))

Anladım canım. Hayırlı olsun bebeğiniz. Bakalım hep birlikte zayıfladıkça goreceğiz kaç kiloda kaç beden olacağız. :)

Hafta sonu ben de cozuttum ama toparlarım inşallah. Yeşil çay içemiyorum ben sadece bergamutlu olan hoşuma gidiyor onu da bulamadım kaç yere baktım. Normal aldım artık içine tarçın karanfil kattım demledim çok güzel oldu. Su da bu saate kadar 1 litre içtim zorla. İnşallah bu gün 2.5 litreyi tamamlayacağım.

merhaba kızlaar. karatay diyetiyle ilgili baya bir araştırma yaptıktan sonra 2 gün önce başladım tam olarak diyete. aslında ben hep zayıf bir insandım 16-17 yaşına kadar 55-58 aralığında değişen bir kiloya sahiptim. ne zamanki ygs-lys illeti hayatıma girdi 12. sınıfta 10 kilo aldım ve şimdi onlardan kurtulmaya çalışıyorum. bir dönem yaklaşık 2 hafta yürüyüş yaptım o kadar iyi geldiki sonra havalar soğudu bahanesiyle bıraktım onu da ama hareketimi artırmaya çalışıyorum gün içinde bende aranızdayım artık ve bu bir konu altına ilk mesajım. umarım hepimiz kurtuluruz fazlalıklardan :)

Hoşgeldiniz. İnşallah hep birlikte hedefimize ulaşırız. Neler yiyorsun yazsana.

Hoşgeldiniz. İnşallah hep birlikte hedefimize ulaşırız. Neler yiyorsun yazsana.
yeşil çay içiyorum her gün mutlaka. sabah 1 yumurta yedim köy tereyağında pişirip , zeytin yedim 5 tane. peynir yedim avuç içi kadar. öğleyinde de mercimek çorbası bi de yoğurt yedim :) akşama da karnababahar yiyeceğim. siz neler yiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…