• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

tarifi var mı yoksa sadece suya tarçın karıştırarak mı içiyorsun?
yeşil çay içiyorum her gün mutlaka. sabah 1 yumurta yedim köy tereyağında pişirip , zeytin yedim 5 tane. peynir yedim avuç içi kadar. öğleyinde de mercimek çorbası bi de yoğurt yedim :) akşama da karnababahar yiyeceğim. siz neler yiyorsunuz?

Sabah klasik zaten. Ben genelde haşlama yiyorum kayısı kıvamında. Ceviz zeytin peynir turp vs.

Öğle yemiyorum ben akşama kadar idare ediyor beni. Akşam da yeşil mercimek veya köfte veya sebze yiyorum. Yoğurduma pul biber ve limon sıkıyorum. Bu gün akşam evdekilere kıymalı börek yaptım içinden ayırdım akşama haşlanmış mercimekle karıştırıp onu yemeği düşünüyorum.

Suyu da ben 2 litrelik suya dolduruyorum. İçine 2-3 kabuk tarçın ve 1 limon dilimliyorum. Genelde 1-2 bardak içiyordum hep dökülüyordu ama artık bitirmeye çalışıyorum.

Sabah klasik zaten. Ben genelde haşlama yiyorum kayısı kıvamında. Ceviz zeytin peynir turp vs.

Öğle yemiyorum ben akşama kadar idare ediyor beni. Akşam da yeşil mercimek veya köfte veya sebze yiyorum. Yoğurduma pul biber ve limon sıkıyorum. Bu gün akşam evdekilere kıymalı börek yaptım içinden ayırdım akşama haşlanmış mercimekle karıştırıp onu yemeği düşünüyorum.

Suyu da ben 2 litrelik suya dolduruyorum. İçine 2-3 kabuk tarçın ve 1 limon dilimliyorum. Genelde 1-2 bardak içiyordum hep dökülüyordu ama artık bitirmeye çalışıyorum.
be sabahları kahvaltı yapamıyorum emzirdiğim içinde öğleye kadar acıkıyorum

Merhaba arkadaşlar...
Bende bir haftadır yapıyordum .dört kg vermiştim .Ama dün tavuklu bulgur pilavını fazla kaçırdim:KK43:bigun tartildim ve iki kg yı geri almış gorunuyo.:KK17:bulgir da mi kilo aldırıyo.....

Merhaba arkadaşlar...
Bende bir haftadır yapıyordum .dört kg vermiştim .Ama dün tavuklu bulgur pilavını fazla kaçırdim:KK43:bigun tartildim ve iki kg yı geri almış gorunuyo.:KK17:bulgir da mi kilo aldırıyo.....

Evet maalesef bulgur da 2 kaşıktan fazla yenmeyecek. Önemli değil bozma moralini. Su tutmuştur vücut. Bir günde yerleşmez hemen gider.

merhaba arkadaşlar sırf aranıza katılmak için üyelik yaptım bazı şeyleri bilmiyorum karatay diyetine bende bugun başlayacağım çünkü evlendikten sonra fena kilo aldım (8 ayda 8 kilo :( ) sizi gördükçe gza gelirim dedim neler uyguluyorsunuz özellikle öğlen ve akşam yemeğinde

İyi akşamlar arkadaşlar. Menümü yazayım.

Sabah klasik karatay kahvaltısı.
Öğle 3 ceviz
Akşam tarhana yedim kız yemedi. Tekrar uğraşmayayım diye onun tabağını yedim. Yanında yoğurt yedim. Az oldu inşallah acıkıp bişeylere saldırmam :-)

Su 2 lt bitti bu gün çok şükür. Sabah çayı da çok içtim. Arada yeşil çay içtim. Tarçınlı karanfilli.
Akşam yatana kadar yarım litre su 1 kupa yeşil çay daha içerim...

be sabahları kahvaltı yapamıyorum emzirdiğim içinde öğleye kadar acıkıyorum
Bende emziriyorum sakın kahwaltıyı es geçme canım Anka Anka nin dediği gibi karatay çok önem werio hem önceki sayfalarda da war emzirenler 3 öğün yapıo 5 saat kuralına uyarak tabi:))) karatayla sütler çoğalsın yağlar gitsin inşallah
Benim menüm sabah 2 kayısı kıwamında yumurta bi awuç kadar peynir 3zeytin bolca fındık we 2 cewiz öğlen işten çok acıkarak geldim haftasonu yediğim pastaların sonu insülin direnci coştu neyse öğlen iki tabak tereyağlı kıymalı pırasa pirinçsiz neredeyse 3 ltsu içtim akşama ıspanak yaptım tereyağlı we pirinçsiz
Buarada kızlar siz Omega 3 takwiyesi yapıyorsunuz?

Bende emziriyorum sakın kahwaltıyı es geçme canım Anka Anka nin dediği gibi karatay çok önem werio hem önceki sayfalarda da war emzirenler 3 öğün yapıo 5 saat kuralına uyarak tabi:))) karatayla sütler çoğalsın yağlar gitsin inşallah
Benim menüm sabah 2 kayısı kıwamında yumurta bi awuç kadar peynir 3zeytin bolca fındık we 2 cewiz öğlen işten çok acıkarak geldim haftasonu yediğim pastaların sonu insülin direnci coştu neyse öğlen iki tabak tereyağlı kıymalı pırasa pirinçsiz neredeyse 3 ltsu içtim akşama ıspanak yaptım tereyağlı we pirinçsiz

Ben ilk önce marincap almıştım ama sonra sağlıklı yaşıyoruz sayfasında gnc nin antioksidanlı omega 3 unu kullandıklarını görünce onu aldım. Şimdi sabah akşam ondan içiyorum.

kızlar benim yulaf ezmeli bir kurabiye tarifim var. içinde yulaf ezmesi fınfık ceviz kayısı kuru üzüm kan üzümü 2 yumurta bir tatlı kaşığı hindistan cevizi var. sizce karataya uygun mu. yulaf ezmesiyle ilgili iyi yorumları var karatay hocanın. sizin fikriniz ne ? sizce de uygun mu?:110: benim tatlı isteğim geldiğinde bu kurabıyelerden yiyorum yanına da yeşil çayımı alarak.

Tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim yapmaya calisicam. Menün gayet guzel bende oglenleyin lahana yemegi yogurt aksamda brokoli ile yogurt yedim tabi 3 fincan yesil cay bide bol bol su ictim ilk günüm iyi gibiydi darısı diger günlere. Bu arada ben omega almiyorum

kızlar benim yulaf ezmeli bir kurabiye tarifim var. içinde yulaf ezmesi fınfık ceviz kayısı kuru üzüm kan üzümü 2 yumurta bir tatlı kaşığı hindistan cevizi var. sizce karataya uygun mu. yulaf ezmesiyle ilgili iyi yorumları var karatay hocanın. sizin fikriniz ne ? sizce de uygun mu?:110: benim tatlı isteğim geldiğinde bu kurabıyelerden yiyorum yanına da yeşil çayımı alarak.
Bunu gul_0663 gul_0663 daha iyi bilir. O gelince cevaplar. Ben hiç okumadım yulaf ezmesi sevmiyorum belki ilgimi çekmemiştir

Evet maalesef bulgur da 2 kaşıktan fazla yenmeyecek. Önemli değil bozma moralini. Su tutmuştur vücut. Bir günde yerleşmez hemen gider.[
Tesekkur ederim bir nebze rahatladım.dün spora başladım spor derken yanı leslie ile bir mil on beş dk. Bir de on beş tane mekik (yeni basladigim için beş beş yükselticem)..

Dün akşam ki menüm
Bir tabak mercimek çorbası
Bir parça haşlanmış tavuk
İki kaşık taze fasulye
Turp , roka ,taze soğan,bir kaç dal limonlu maydanoz. Yarım bardak ayran.
Bir demlik yeşil çay
Bir türk kahvesi
Bir soda
6 bardak su (neden se çok icesim gelmedio_O)

Arkadaşlar gerçekten su tutmuş yediğim fazla bulgur .su an tartildim aldı göründüklerim gitmiş .gerçi ikiyüz gr sairim almış görünüyor ama olsun uç dört kiloyu geri almaktan iyidir.:KK54:

Back