- 21 Ekim 2009
- 411
- 707
- 303
malesef kaçınılmaz en ufak hastalık yer değişikliği huylarını değiştiriyo ama geçer eski düzenine döner canım.Tebrik ederim canım çok cozutmadığın için. Ben bu gün accık cozuttum. Tamam tamam kabul ediyorum çok cozuttum.
Güya yılbaşına kadar kaçamak yoktu... Neyse son kaçamak.
Kızımın ateşi düştü çok şükür. Ama çok mız mız. Huyu değişti resmen.
Ooo süper spor yapıosan karatayla çok hızlı Kilo werirsin ben hiç spor yapamıorum bebişim bi taraftan iş derken ona rağmen weriorumMerhaba 10 gün önce bende karataya başladım 79.400 den şimdi baktım 76.900 inmeyş başardım bende aranıza katılabilirmiyim günlük menü paylaşımını yapacapım spor her gün yapıyorum ve bol su içiyorum
canım benım hos geldın....Slm ben geldimmm uzun zaman oldu gelmeyeli yeni gelen arkadaslarnhsgdiniz kilo verenler vermeye calisanlar karatay baslayanlar hepinize slm olsun uzun zamandir giremiuorum gul ablam nasilsin gecmisi okuyamadim beni hayirlayan oldumu bilmem..,,,uzun zaman oldu ama hala dogurmadim cok zorlu bor hamilelik geciriuorum agrilar migde bulantilari suan bile migde yanmasindan zor yaziyorum allahin izniyle 2hafta gibi bir sure kaldi allah bilir tabi ama kilolar iyi cok asiri kilolar almadim ilk aylar cok dikkat ettim ama artik saldik biraZcik bir cokseyi yemiuorum migdemi rahatsiz ediyo hafif seyler yemege calisiuorum 13kilo aldim karnim burnumda hareketlerim cok yavas agir vasitayim bebegim sukur saglikli insallah yine girer yazarim kolay gelsin dua edin benim icin kolay dogum olsun
tebrıkler kaçamaksız devam edersenız kısa surede verırsınızMerhaba 10 gün önce bende karataya başladım 79.400 den şimdi baktım 76.900 inmeyş başardım bende aranıza katılabilirmiyim günlük menü paylaşımını yapacapım spor her gün yapıyorum ve bol su içiyorum
merhaba aramıza hoşgeldiniz...Merhaba ben de yaklaşık 3 aydır Karatay diyeti yapıyorum 7 aylık bebeğin war rejim yapamam diodum annem karatayın kitaplarını getirdi ben weteriner hekimin fizyoloji we biyokimya alt yapım war çok aklıma yattı we başladım çokda memnunum 10 Kilo werdim we cabası sütüm arttı tam Karatay forewer derken bu grubu gördüm we katılmak istedim.. Daha yolum uzun bi 15 Kilo fazlam war İdeal kiloma ulaşıcam kararlıyım. Aranıza katılabilir miyim bide gül abla face grubuna da katılmak isterim blogun olduğunu yazmışsın sakıncası yoksa oralardan da takip etmek isterim sewgiler herkese bol leptinli günler ( ilk mesajlar böyle bitirdi bayıldım)
selam cnm aramıza tekrar hosgeldınGül abla selamlar onceden face hesabim varken sizinle faceden takip edip grubunuza katilmistim..5 ayda 30 kilo verdim 88den 58 e indim..suan 9 haftalik hanileyim kitabini aldim hamilelik icin olanini fakat diğer kitaplari gibi degil beni tatmin etmedi...simdi 5ci ayima kadar eskisi gibi 2 ogun beslenirim diyordum ama evdeki hesap carsiya uymadi..Aşırı aclik cekiyorum öyle boyle degil resmen aç yasiyorum kendime inanamiyorum..tatli krizi falan degil açlık krizi benimki...1 saat arayla yemek yiyorum..58 kilodan 62 kilo oldum. .cok korkuyorum eski hallerime donecem die..tatli ekmek kesinlikle yemiyorum
hoşgeldin pofu cuk özlettin kendini okul bıttımı hayat nasıl gıdıyor karatay ıyı gıtmemmıs bellı :)kızlar slmmm
bende eski karataycılardanım
zamanında 1.5 ayda 8 kilo kadar vermiştim
şimdi tekrar başladım
buraya devamlı uğruycam bi aksilik olmazsa
yoksa ipin ucunu bıraktım çok fena stres sıkıntı beni şişirdi resmen
Galiba yine yanlız kaldım. Hu huuu Karataycılar neredesiniz yahu.
Bende burdayıııım canım diş çıkardık da bi iki gündür aşırı huysuz uykusuzluk çok şükür ilk dişimiz patladı :)) rejimine dikkat ettim buarada hatta geçen sabah gece uyuyamayınca sabah erken kalkamadım işe giderken poğaça falan yemeyeyim diye cewiz fındık süt aldım onları yedim Karatay Forewer :))) yarın Kilo bildiriyoruz dimiiiGaliba yine yanlız kaldım. Hu huuu Karataycılar neredesiniz yahu.
Bende burdayıııım canım diş çıkardık da bi iki gündür aşırı huysuz uykusuzluk çok şükür ilk dişimiz patladı :)) rejimine dikkat ettim buarada hatta geçen sabah gece uyuyamayınca sabah erken kalkamadım işe giderken poğaça falan yemeyeyim diye cewiz fındık süt aldım onları yedim Karatay Forewer :))) yarın Kilo bildiriyoruz dimiii
Burdagul_0663 abla blogunuzu bikaç harfi nokta koyup paylaşsanız çünkü tarifler iii olurdu Karatay mutfağı kitabım yeni geldi netten aldım ilk iki kitabında da bikaç tarif war bakalım hayırlısı
ayy ben varım bende karataycı arıyordum :)
Oyy hayırlı olsun ilk dişiniz. Küçükmüş daha sizin bebek. Darısı diğer dişlerin başına. Karatay mutfağını ben de aldım kendime göre tarif bulamadım içinde... Ben çok kaçamak yapmaya başladım. Sabah iyi gidiyorum öğleden sonra canım tatlı çekiyor... Sanırım yeşilçayım bitti. Onunda etkisi var. Yarın gidip alayım hemen olmayacak böyle. Yarın artıda çıkmam inşallah...
Hoşgeldiniz. Siz ne zamandır yapıyorsunuz. Kaç ile başladınız kaç oldunuz...
Merhaba,
İlk Hedef : 69
Boy : 1,58 Yaş : 34
07.12.2015 --- 75,9 --- Karatay Diyetine Başlangıç
14.12.2015 --- 73,9 --- Regl haftası
21.12.2015 --- 73,5
yarın bakalım kaç olcam ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?