• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bende katılmak isterim kabul ederseniz yeni başladım WE ii gidio Karatay'dan wazgeçemicem galiba bu

Gel canım gel... Ne güzel çoğalalım inşallah.
Ben menu yazayım hemen.

Sabah
Peynir 10 zeytin 3 çeri domates(evet yememem lazım ama çok seviyorum)
7 ceviz. 1 yumurta
Limonlu çay.

Öğle 1 kase yoğurt (normalde öğle yemiyorum ama bu gün acıktığımı hissettim.)

Akşam 1 kase yoğurt 1 tabak yeşil mercimekli pırasa. Salata istemedi bu gün canım.

Yeşil mercimeği çok seviyorum her sebzeye katıyorum :-)

Spor yapamadım
Su 1 bardak içtim. İnşallah yatana kadar 1 bardak daha içerim. Nefret ediyorum sudan :(

sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su

kahvaltı:
domates-salatalık-yeşik+kırmızı biber
1 çay bardağı taze kırılmış ceviz
1 tane portakal
zeytin-peynir

öğlen:
1 kase fasulye
salata
turşu

akşam:
1 kase çorba-balık-salata-turşu

gün boyu bol su :)

kahvaltı
2 haşlanmış yumurta 4 zeytin biraz kaşar biraz beyaz peynir 4 cewiz 1 bardak süt tarçınlı
Öğle
Pastırmalı yumurta (haftalık hakkımı tüketim) nasılsa süt izni yüzünden öğleden sonra iş yok :) şimdiye kadar 1,5 lt su içtim

Kilo bildirimi hangi gün yapıcaz kızlar

Cuma yapsak olurdu. Sabah tartıldınız mı?
Ben hala 67.2 yim. Takıldım kaldım.
Olsun Karatay ile yawaş ama en önemlisi yağlardan kurtulucaz motiwasyonumuzu kaybetmek yoook:))) olur yarın sabah ilk işim tartılmak buarada akşam sadece 1 tabak tereyağ ile yaptığım etli yeşil mercimek birazda yoğurt.
Buarada kızlar yoğurt yemek zayıflatıyormuş eksik etmemeye çalışalım.

Olsun Karatay ile yawaş ama en önemlisi yağlardan kurtulucaz motiwasyonumuzu kaybetmek yoook:))) olur yarın sabah ilk işim tartılmak buarada akşam sadece 1 tabak tereyağ ile yaptığım etli yeşil mercimek birazda yoğurt.
Buarada kızlar yoğurt yemek zayıflatıyormuş eksik etmemeye çalışalım.

Evet ben çok yerim yoğurt. Hatta yaseminin tavsiyesiyle içine pul biber katmaya başladım.
Kilom aynı olsa da inceldim ben. Her gören zayıfladığımı soyluyor. Kıyafetlerim sıkıyordu belimde dönmeye başladılar. Zaten olçum yaptırınca yağların azaldığını kasların çoğaldığını gördüm.
Evet yarın sabah tartılıp kilolarımızı bildirelim.

Benim menum dunku ile aynı. Sadece yanına salata yaptım akşam.

Günaydın kızlar
Ne güzel anka_misali benim zayıfladığımı sadece çok yakınlarım farkettisanırım dier insanların anlaması için daha bi 10 kilo daha wermeliyim olsun :) ama bende kendimi çok rahatlamış hissediyorum.
ben 79.0 çıktım :))) boy 1.73
haftasonu 2 tane günüm war biri çok riskli orda kendimi tutabilirsem ay boyunca bi daha da karatayı bozmam :))

Günaydın kızlar
Ne güzel anka_misali benim zayıfladığımı sadece çok yakınlarım farkettisanırım dier insanların anlaması için daha bi 10 kilo daha wermeliyim olsun :) ama bende kendimi çok rahatlamış hissediyorum.
ben 79.0 çıktım :))) boy 1.73
haftasonu 2 tane günüm war biri çok riskli orda kendimi tutabilirsem ay boyunca bi daha da karatayı bozmam :))
Ben tartılmamak için tartımı arkadaşa verdim. Ama yok duramıyorum diye çarşamba günü geri aldım. Dun tartıldım 67.2 çıkmıştım. Bu gün 66.4 çıktım. Yanlış mı acaba diye tekrar çıktım. İndim çıktım, indim çıktım :D evet 66.4 geldim. Ama bana yetmedi doktora giderken yolda aktara uğradım vücut analizi yaptırdım ordada 66.4 çıktım. Yağdan gitmiş hemde. İnandım artık bu hafta 66.4 kiloyum :-)
Çok moralimi düzeltti bu benim. Su oranım çok düşük ama en az 2.5 litre su içmek lazımmış ama yok ben 1 bardak zor içiyorum :(

Senin boyun çokmuş. İdeal kilon kaç. Benimki 58 miş. Ama ben 55 istiyorum.

Çok boy ne ya... :D uzunmuş diyecektim yanlış oldu. Benim kızım hasta da bir haftadır uyumadım pek. Arada karıştırıyorum :) kusura bakmayın artık.

Ben tartılmamak için tartımı arkadaşa verdim. Ama yok duramıyorum diye çarşamba günü geri aldım. Dun tartıldım 67.2 çıkmıştım. Bu gün 66.4 çıktım. Yanlış mı acaba diye tekrar çıktım. İndim çıktım, indim çıktım :KK70: evet 66.4 geldim. Ama bana yetmedi doktora giderken yolda aktara uğradım vücut analizi yaptırdım ordada 66.4 çıktım. Yağdan gitmiş hemde. İnandım artık bu hafta 66.4 kiloyum :-)
Çok moralimi düzeltti bu benim. Su oranım çok düşük ama en az 2.5 litre su içmek lazımmış ama yok ben 1 bardak zor içiyorum :KK43:

tartı da bizim ki takıntılı olmuş desene

ben bıraktım bgun itibariyle karatayı beni müthiş kabız yaptııı bugun normal beslendim bakalım nasıl olacak

Çok teşekkür ederim. Niye bıraktın ya. Kayısıyla yeşil çayla geçerdi belki. Bende öyle bi sorun olmadı. Çok mu proteine yüklendin acaba.

canm çayların hepsini içiyorum sağlıklı yağlar kullanıyorum ama resmen şuan karnım patlayacak o derece yanii

yo protein normal yedimmm her öğünde yeşillik yedimmmm

Ben tartılmamak için tartımı arkadaşa verdim. Ama yok duramıyorum diye çarşamba günü geri aldım. Dun tartıldım 67.2 çıkmıştım. Bu gün 66.4 çıktım. Yanlış mı acaba diye tekrar çıktım. İndim çıktım, indim çıktım :KK70: evet 66.4 geldim. Ama bana yetmedi doktora giderken yolda aktara uğradım vücut analizi yaptırdım ordada 66.4 çıktım. Yağdan gitmiş hemde. İnandım artık bu hafta 66.4 kiloyum :-)
Çok moralimi düzeltti bu benim. Su oranım çok düşük ama en az 2.5 litre su içmek lazımmış ama yok ben 1 bardak zor içiyorum :KK43:

Süper süper canım tebrikler gidiyor yağlar:))) İdeal kilom 60 galiba allahtan boyum war kaldırıyorum ama bu sefer İdeal kiloma ulaşana dek durmıycaaam..
Tartını almakla iyi etmişsin kim ne derse desin bende sık sık tarılanlardanım hatta her sabah tartılırım:)))) Zayıflama da Son söz die bi kitap okumuştum herşey zihninde biterdi özeti işte orda en ideali günde 100 gr werin hergün tartılın diyodu coşmuştum işte benim gibi tartıdan inmeyenlere destek Die:)))

canm çayların hepsini içiyorum sağlıklı yağlar kullanıyorum ama resmen şuan karnım patlayacak o derece yanii

yo protein normal yedimmm her öğünde yeşillik yedimmmm
Sabah yediğim yumurtaya soğuk sıkım zeytinyağ we dereotu kalıyorum ben canım eskiden bende sık sık aynı dertten muzdariptim çok faydasını gördüm bide rezene çayı da çok işe yarıyor... Geçmiş olsun

Kızlar selamlar nasıl geçti haftasonu Karatayı kızdıracak bikaç kaçamak yapsamda çok cozutmadım çoook mutluyum iş arkadaşlarımla we eşimin arkadaşlarının karılarıyla olan günlerim bu haftaydı atlattım çok şükür :)))) anka_misali prensesin nasıl oldu iyileşti mi

nihayet 64 kilo oldum.çok ağır kilo veriyorum.gerçi bundan da memnunum.haziran 4 veya 5 gibi başladım 73 kiloydum şu an 64 kiloyum .toplamda 9 kilo verdim.aslında daha fazla verirdim hergün yürüyüşe gidebilseydim.beni görenler çok zayıfladığımı söylüyorlar.bazı kişiler nasıl zayıfladığımı öğrenmek istiyorlar.bende anlatıyorum.yalnız yürümektenmidir nedir bacaklarım çok inceldi.hıııı birde şu yanlarda simit denilen yağlar varya onların çoğu eridi.ilk başladığımda hedefim 70 altına inmek sonra 65 altını görmekti.şimdiki hedefim 60 kilo olmak.devam ediyormuyum derseniz evet ediyorum ama yürüyüşe gidemiyorum.malum okula giden 10 yaşında bir oğlum,2.5 yaşında bir kızım var.eşimde annemde çok zayıfladın bacakların çok inceldi artık yeter yürüyüşe gitme diyorlar.ama ben aralarda kaçıyorum yürüyüşe .yürümek kendime zaman ayırmak gibi geliyor bana, stres atıyorum mutlu oluyorum.insanlara göre zayıflayınca herşey bitiyor.yürüye gidiyorsan'' artık gitme bak zayıfladın'',ekmek yemiyorsan''aaaa zayıfladın azıcık ucundan al ,ekmek yemeden olurmu''diyorlar.ama olay onların dediği gibi olmuyor bir disiplinin içine girince çıkamıyorsunuz bence .ben böyle yaşamaya alıştım ve hoşumada gidiyor artık yemek yemem düzene girdi .herkesede tavsiye ederim.
Canım kac saat yürüdün de inceldi bCaklarin benim bacaklarim baldirlarim cok genis en büyük hayalim inceltmekk ic bacak da cok.ic bacak sikilasiyor mu acaba yürüyüşle

Kızlar selamlar nasıl geçti haftasonu Karatayı kızdıracak bikaç kaçamak yapsamda çok cozutmadım çoook mutluyum iş arkadaşlarımla we eşimin arkadaşlarının karılarıyla olan günlerim bu haftaydı atlattım çok şükür :)))) anka_misali prensesin nasıl oldu iyileşti mi
Tebrik ederim canım çok cozutmadığın için. Ben bu gün accık cozuttum. Tamam tamam kabul ediyorum çok cozuttum.:(
Güya yılbaşına kadar kaçamak yoktu... Neyse son kaçamak.
Kızımın ateşi düştü çok şükür. Ama çok mız mız. Huyu değişti resmen. :(

Slm ben geldimmm uzun zaman oldu gelmeyeli yeni gelen arkadaslarnhsgdiniz kilo verenler vermeye calisanlar karatay baslayanlar hepinize slm olsun uzun zamandir giremiuorum gul ablam nasilsin gecmisi okuyamadim beni hayirlayan oldumu bilmem..,,,uzun zaman oldu ama hala dogurmadim cok zorlu bor hamilelik geciriuorum agrilar migde bulantilari suan bile migde yanmasindan zor yaziyorum allahin izniyle 2hafta gibi bir sure kaldi allah bilir tabi ama kilolar iyi cok asiri kilolar almadim ilk aylar cok dikkat ettim ama artik saldik biraZcik bir cokseyi yemiuorum migdemi rahatsiz ediyo hafif seyler yemege calisiuorum 13kilo aldim karnim burnumda hareketlerim cok yavas agir vasitayim bebegim sukur saglikli insallah yine girer yazarim kolay gelsin dua edin benim icin kolay dogum olsun

Back