• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tebrik ederim canım çok cozutmadığın için. Ben bu gün accık cozuttum. Tamam tamam kabul ediyorum çok cozuttum.:KK43:
Güya yılbaşına kadar kaçamak yoktu... Neyse son kaçamak.
Kızımın ateşi düştü çok şükür. Ama çok mız mız. Huyu değişti resmen. :KK43:
malesef kaçınılmaz en ufak hastalık yer değişikliği huylarını değiştiriyo ama geçer eski düzenine döner canım.
karatayda yeni haftaya daha sıkı başlayaalım madem bu kadar yol almışken durmayalım :)

Merhaba 10 gün önce bende karataya başladım 79.400 den şimdi baktım 76.900 inmeyş başardım bende aranıza katılabilirmiyim günlük menü paylaşımını yapacapım spor her gün yapıyorum ve bol su içiyorum

Merhaba 10 gün önce bende karataya başladım 79.400 den şimdi baktım 76.900 inmeyş başardım bende aranıza katılabilirmiyim günlük menü paylaşımını yapacapım spor her gün yapıyorum ve bol su içiyorum
Ooo süper spor yapıosan karatayla çok hızlı Kilo werirsin ben hiç spor yapamıorum bebişim bi taraftan iş derken ona rağmen weriorum

Ben ilk günden fire verdim oruca:-) sabah klasik Karatay kahvaltısı yaptım. Sadece pazardan minik turp aldım o vardı farklı. Çok güzelmiş tadı tavsiye ederim. Bu hafta çok alacağım acıktıkça atarım ağzıma.

Slm ben geldimmm uzun zaman oldu gelmeyeli yeni gelen arkadaslarnhsgdiniz kilo verenler vermeye calisanlar karatay baslayanlar hepinize slm olsun uzun zamandir giremiuorum gul ablam nasilsin gecmisi okuyamadim beni hayirlayan oldumu bilmem..,,,uzun zaman oldu ama hala dogurmadim cok zorlu bor hamilelik geciriuorum agrilar migde bulantilari suan bile migde yanmasindan zor yaziyorum allahin izniyle 2hafta gibi bir sure kaldi allah bilir tabi ama kilolar iyi cok asiri kilolar almadim ilk aylar cok dikkat ettim ama artik saldik biraZcik bir cokseyi yemiuorum migdemi rahatsiz ediyo hafif seyler yemege calisiuorum 13kilo aldim karnim burnumda hareketlerim cok yavas agir vasitayim bebegim sukur saglikli insallah yine girer yazarim kolay gelsin dua edin benim icin kolay dogum olsun
canım benım hos geldın....

ne cabuk o kadar ay gectı sasırdım
Allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın cnm
ıyı haberlerını beklıyorum
bebeğin iyi olmasına ve çok kg almamana sevındım
zor hamılleık olmus gectı sayılır bebegı kucagına alınca unutacaksın :
kendıne ve bebge ıyı bak öptüm cnm seni:KK200:

tebrıkler kaçamaksız devam edersenız kısa surede verırsınız

Merhaba ben de yaklaşık 3 aydır Karatay diyeti yapıyorum 7 aylık bebeğin war rejim yapamam diodum annem karatayın kitaplarını getirdi ben weteriner hekimin fizyoloji we biyokimya alt yapım war çok aklıma yattı we başladım çokda memnunum 10 Kilo werdim we cabası sütüm arttı tam Karatay forewer derken bu grubu gördüm we katılmak istedim.. Daha yolum uzun bi 15 Kilo fazlam war İdeal kiloma ulaşıcam kararlıyım. Aranıza katılabilir miyim bide gül abla face grubuna da katılmak isterim blogun olduğunu yazmışsın sakıncası yoksa oralardan da takip etmek isterim sewgiler herkese bol leptinli günler ( ilk mesajlar böyle bitirdi bayıldım)
merhaba aramıza hoşgeldiniz...
tebrıkler 10 kg vermıssınız,,,, bu azımle kalan kg larda gıder...
buradan face deki grubumu ve blog umu yazamıyorum sıtede yazmak yasak cnm, yasak olmazs blogumda çok çeşitli karatay yemekleri var yaptıkça ekledim

Gül abla selamlar onceden face hesabim varken sizinle faceden takip edip grubunuza katilmistim..5 ayda 30 kilo verdim 88den 58 e indim..suan 9 haftalik hanileyim kitabini aldim hamilelik icin olanini fakat diğer kitaplari gibi degil beni tatmin etmedi...simdi 5ci ayima kadar eskisi gibi 2 ogun beslenirim diyordum ama evdeki hesap carsiya uymadi..Aşırı aclik cekiyorum öyle boyle degil resmen aç yasiyorum kendime inanamiyorum..tatli krizi falan degil açlık krizi benimki...1 saat arayla yemek yiyorum..58 kilodan 62 kilo oldum. .cok korkuyorum eski hallerime donecem die..tatli ekmek kesinlikle yemiyorum
selam cnm aramıza tekrar hosgeldın
cok guzel kg vermıssın hamılleık oncesıde ıyı olmus,,,hayırlı olsun bebeğin
2 ogunle acıkırsın tabıı bu sefer doymak bılmezsın sen 3 öğün yap,,sabahı sıkı yap aralarda acıkırsan ayran iç 4 saati geçirme cok acıkıyorsan cnm

kızlar slmmm
bende eski karataycılardanım
zamanında 1.5 ayda 8 kilo kadar vermiştim
şimdi tekrar başladım
buraya devamlı uğruycam bi aksilik olmazsa
yoksa ipin ucunu bıraktım çok fena stres sıkıntı beni şişirdi resmen :KK43:
hoşgeldin pofu cuk özlettin kendini okul bıttımı hayat nasıl gıdıyor karatay ıyı gıtmemmıs bellı :)

Galiba yine yanlız kaldım. Hu huuu Karataycılar neredesiniz yahu.
Bende burdayıııım canım diş çıkardık da bi iki gündür aşırı huysuz uykusuzluk çok şükür ilk dişimiz patladı :)) rejimine dikkat ettim buarada hatta geçen sabah gece uyuyamayınca sabah erken kalkamadım işe giderken poğaça falan yemeyeyim diye cewiz fındık süt aldım onları yedim Karatay Forewer :))) yarın Kilo bildiriyoruz dimiii
Burda gul_0663 gul_0663 abla blogunuzu bikaç harfi nokta koyup paylaşsanız çünkü tarifler iii olurdu Karatay mutfağı kitabım yeni geldi netten aldım ilk iki kitabında da bikaç tarif war bakalım hayırlısı

Bende burdayıııım canım diş çıkardık da bi iki gündür aşırı huysuz uykusuzluk çok şükür ilk dişimiz patladı :)) rejimine dikkat ettim buarada hatta geçen sabah gece uyuyamayınca sabah erken kalkamadım işe giderken poğaça falan yemeyeyim diye cewiz fındık süt aldım onları yedim Karatay Forewer :))) yarın Kilo bildiriyoruz dimiii
Burda gul_0663 gul_0663 abla blogunuzu bikaç harfi nokta koyup paylaşsanız çünkü tarifler iii olurdu Karatay mutfağı kitabım yeni geldi netten aldım ilk iki kitabında da bikaç tarif war bakalım hayırlısı

Oyy hayırlı olsun ilk dişiniz. Küçükmüş daha sizin bebek. Darısı diğer dişlerin başına. Karatay mutfağını ben de aldım kendime göre tarif bulamadım içinde... Ben çok kaçamak yapmaya başladım. Sabah iyi gidiyorum öğleden sonra canım tatlı çekiyor... Sanırım yeşilçayım bitti. Onunda etkisi var. Yarın gidip alayım hemen olmayacak böyle. Yarın artıda çıkmam inşallah...
ayy ben varım bende karataycı arıyordum :)

Hoşgeldiniz. Siz ne zamandır yapıyorsunuz. Kaç ile başladınız kaç oldunuz...

Oyy hayırlı olsun ilk dişiniz. Küçükmüş daha sizin bebek. Darısı diğer dişlerin başına. Karatay mutfağını ben de aldım kendime göre tarif bulamadım içinde... Ben çok kaçamak yapmaya başladım. Sabah iyi gidiyorum öğleden sonra canım tatlı çekiyor... Sanırım yeşilçayım bitti. Onunda etkisi var. Yarın gidip alayım hemen olmayacak böyle. Yarın artıda çıkmam inşallah...

Hoşgeldiniz. Siz ne zamandır yapıyorsunuz. Kaç ile başladınız kaç oldunuz...

Merhaba,

İlk Hedef : 69

Boy : 1,58 Yaş : 34

07.12.2015 --- 75,9 --- Karatay Diyetine Başlangıç
14.12.2015 --- 73,9 --- Regl haftası
21.12.2015 --- 73,5

yarın bakalım kaç olcam ....

Merhaba,

İlk Hedef : 69

Boy : 1,58 Yaş : 34

07.12.2015 --- 75,9 --- Karatay Diyetine Başlangıç
14.12.2015 --- 73,9 --- Regl haftası
21.12.2015 --- 73,5

yarın bakalım kaç olcam ....

İyisin iyi maşallah... Ben de yazayım dur.

15.11.2015 71 ile başlangıç yaptım.
Geçen hafta 66.4 çıkmıştım. Yarın kaç çıkacağım bakalım. Siz neler yiyorsunuz.
Tatlı istiyor mu canınız.. İçtiğiniz çay vs var mı? Ay ne çok soru sordum... :-)

upload_2015-12-25_10-22-56.jpeg

Back