• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ya ben bu karatay diyetinden hiçbisey anlamadım :( nasıl beslenmem gerekiyor lütfen yardım edim ömür boyu böyle nasdıl beslenilir ki.

Merhaba arkadslar..bende araniza yeni katildim.2 haftadr ekmegi .sekeri.tatloyi kestim.2 haftaya yakindr yogurt kurunu uyguluyorum.ama spor yapamoyorm.banada biraz neler yaptiginizi anlatrsaniz sevinirim:KK42:

Merhaba arkadslar..bende araniza yeni katildim.2 haftadr ekmegi .sekeri.tatloyi kestim.2 haftaya yakindr yogurt kurunu uyguluyorum.ama spor yapamoyorm.banada biraz neler yaptiginizi anlatrsaniz sevinirim:KK42:
ya ben bu karatay diyetinden hiçbisey anlamadım :( nasıl beslenmem gerekiyor lütfen yardım edim ömür boyu böyle nasdıl beslenilir ki.

Öyle anlatılacak bişey değil maalesef. Kitabını okumak lazım.

Su an mutsuzum ...bugün oturma vardı .orada hiçbirşey den yemedim sadece patatesli kısır vardı uç kaşık falan yedim.ama komşu eve gelirken bir tabak oradakiler den koydu poğaça börek elmalı kurebiye falan..... Ve küçük oğlum çok ağladığı ve çok sitres olduğum için (bir tane peynirli börek ,iki tane de elmalı kurebiye yedim):mad:su ana kadar hiç ama hiç kaçamak yapmamıştım .çok suçlu hissediyorum. Ve yer yemez bir şişkinlik hissettim ....sanırım akşam yemeği yemeği yemeyecegim.:KK42:umarim tertida çıkmaz karşıma. Ve anladım ki ben sitres olunca yeme konusunda kendimi kaybediyorum.....

Su an mutsuzum ...bugün oturma vardı .orada hiçbirşey den yemedim sadece patatesli kısır vardı uç kaşık falan yedim.ama komşu eve gelirken bir tabak oradakiler den koydu poğaça börek elmalı kurebiye falan..... Ve küçük oğlum çok ağladığı ve çok sitres olduğum için (bir tane peynirli börek ,iki tane de elmalı kurebiye yedim):mad:su ana kadar hiç ama hiç kaçamak yapmamıştım .çok suçlu hissediyorum. Ve yer yemez bir şişkinlik hissettim ....sanırım akşam yemeği yemeği yemeyecegim.:KK42:umarim tertida çıkmaz karşıma. Ve anladım ki ben sitres olunca yeme konusunda kendimi kaybediyorum.....

Orda yediğin patates de insulin direncini uyandırmıştır. Bu gün 2 mil leslie yaparsın bişey olmaz. Ben de akşam yemeğinde mercimek çorbası içmiştim sonradan aklıma geldi sordum arkadaşa içinde patates var mıydı diye. Koymuştum dedi. Eyvah dedim şimdi açlıktan öleceğim nerdeyse. İnanılmaz açtı iştahımı. Yumurtadan çılbır yapıyorum inşallah onunla doyarım.

Orda yediğin patates de insulin direncini uyandırmıştır. Bu gün 2 mil leslie yaparsın bişey olmaz. Ben de akşam yemeğinde mercimek çorbası içmiştim sonradan aklıma geldi sordum arkadaşa içinde patates var mıydı diye. Koymuştum dedi. Eyvah dedim şimdi açlıktan öleceğim nerdeyse. İnanılmaz açtı iştahımı. Yumurtadan çılbır yapıyorum inşallah onunla doyarım.
Evet zaten onuda korka korka yemiştim.komşu kırılır diye yedim...ama bundan sonra oturmalara kendim goturucem.Akşam da iki kaşık pırasa üzerine bir kepçe yoğurt döküp yedim...okadar başka bisey yemedim .birazdan türk kahvesi icegecim şekersiz.sonrada yeşil çay bir demlik.....

Bu arada arkadaşlar şunu farkettim bugünkü kacamagim sonucu ...kurabiye yı yedikten sonra agzimda inanılmaz rahatsız edici fazla şeker tadı kaldı .sanirim vücut artık istemiyor.böreği yiyincede midem bulandi , ve hemen şişlik hissettim ...Yanı arkadaşlar ben elmalı kurabiye ve borek hastası birisi olarak ,anladimki artik vucudum zararli şeyleri kabul etmiyor....öyle işte bu edindiğim küçük tecrübeyi sizlere de aktarayim dedim...:KK66:

Bende cok kötüyüm daha ikinci günden koy verdim iftardan sonra bi kurabiye ve meyve yedim su an cok pismanim:mad:

Aslında bünyen karataya alışana kadar oruç tutmasan olur canım. 2 haftada falan alışıyorsun zaten. Yarın hiç bir şey olmamış gibi devam. Ben de bu gun çok korktum kaçamak yapıcam dayanamayacağım diye ama çok şukur dayandım. Ben de çok kaçamak yaptım ama artık yok yapmam inşallah.

Bu arada menüm.
Sabah klasik karatay kahvaltısı yanında sucuk yedim 3 tanecik.

Öğle yok

Akşam mercimek çorbası 2 kepçe üzerine 2 yumurtalı çılbır. Bol acılı yoğurtlu. Bi daha yermiyim bilmiyorum :-)

Bugün yediklerim:
Sabah karatay kahvaltisi
öğlen yoğurtlu çorba karnabahar
akşam da yoğurtlu çorba karnabahar ve salata + 2k upa yeşilçay

Yoğurtlu çorbayı nasıl yaptın canım
Un yumurta ve yoğurdu ( yogurdun yağını ayirmadim) bir kasede cirptim. Tencerede kaynamis suda az bulguru pisirirken yavaş yavaş yogurtlu karışımı döktüm. Ve hazir :) içinde yogurdun yağı var sadece lezzet verecek ek yağa ihtiyaç duymuyorsun :)

Aslında bünyen karataya alışana kadar oruç tutmasan olur canım. 2 haftada falan alışıyorsun zaten. Yarın hiç bir şey olmamış gibi devam. Ben de bu gun çok korktum kaçamak yapıcam dayanamayacağım diye ama çok şukur dayandım. Ben de çok kaçamak yaptım ama artık yok yapmam inşallah.

Bu arada menüm.
Sabah klasik karatay kahvaltısı yanında sucuk yedim 3 tanecik.

Öğle yok

Akşam mercimek çorbası 2 kepçe üzerine 2 yumurtalı çılbır. Bol acılı yoğurtlu. Bi daha yermiyim bilmiyorum :-)
Cok fazla kaza orucum var bebisten dolayi tutamadim yaza kadar haftada bir iki gün tutup bitirmek istiyorum. Bu arada menün güzelmiş canim afiyet olsun. Bende gece iki yumurta yedim aksam da balık ama yemekten sonra daynamadim meyve ve kurabiye yedim

Back