• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

karatayın hasımatoya faydası olmuyor her hastalıga oluyr...kg vermek ve baska hastalıklardan kurtulmak bıle yetıyor

Geçen nodülleri olan biri bu diyeti uygulamış eşi ile. Hatta hoca hanım ile de görüşmüşler nodüllerinde küçülme olmuş :)
Tiroid ile ilgili sorunlar da da çok çok harika bir beslenme tarzı diye tahmin ediyorum.
Dediğiniz gibi diğer sıkıntılar geçse zaten haşimatonun vücuda etkilerini de yok etmiş olacak :)

Merhaba karatay diyetine bugün başladım yaşım 23 ve kilom 79.200 sabah ölçtüm karatay diyeti hakkında çok fazla bilgim yok kitabını sonra alıp okucam fakat öğrenciyim sınavlar var bu ara rica etsem püf noktalarını yazarmısın ız ..ayrıca burda karatay diyetiyle hangi arkadaşlar zayıfladı ...şimdiden çok teşekür ederim 5 yıllık evliyim eşim kilolarım yüzünden çok mutsuz ve üzülüyor boyum da 160 bana da yardımcı olursanız çok sevinirim

Geçen nodülleri olan biri bu diyeti uygulamış eşi ile. Hatta hoca hanım ile de görüşmüşler nodüllerinde küçülme olmuş :)
Tiroid ile ilgili sorunlar da da çok çok harika bir beslenme tarzı diye tahmin ediyorum.
Dediğiniz gibi diğer sıkıntılar geçse zaten haşimatonun vücuda etkilerini de yok etmiş olacak :)
benım de 2 tane nodulum vardı 4 ayda gecmıslerdı

Ben de çok acıkan biriyim. Doktorum çok yoğun çalışıyorum kendi çabamla 17 kg verdim ama kışa girdik durdu kilo vermem, ayça kaya ya gittim danıştım güya eğitim verdiler hiçbişeye yaramadı resmen kandırmaca bi ton da para aldılar topu topu 30 dk lık görüşme için. Gerçekten faydası oluyor mu bu diyetin?

Merhaba ben de yaklaşık 3 aydır Karatay diyeti yapıyorum 7 aylık bebeğin war rejim yapamam diodum annem karatayın kitaplarını getirdi ben weteriner hekimin fizyoloji we biyokimya alt yapım war çok aklıma yattı we başladım çokda memnunum 10 Kilo werdim we cabası sütüm arttı tam Karatay forewer derken bu grubu gördüm we katılmak istedim.. Daha yolum uzun bi 15 Kilo fazlam war İdeal kiloma ulaşıcam kararlıyım. Aranıza katılabilir miyim bide gül abla face grubuna da katılmak isterim blogun olduğunu yazmışsın sakıncası yoksa oralardan da takip etmek isterim sewgiler herkese bol leptinli günler ( ilk mesajlar böyle bitirdi bayıldım)

Gül abla selamlar onceden face hesabim varken sizinle faceden takip edip grubunuza katilmistim..5 ayda 30 kilo verdim 88den 58 e indim..suan 9 haftalik hanileyim kitabini aldim hamilelik icin olanini fakat diğer kitaplari gibi degil beni tatmin etmedi...simdi 5ci ayima kadar eskisi gibi 2 ogun beslenirim diyordum ama evdeki hesap carsiya uymadi..Aşırı aclik cekiyorum öyle boyle degil resmen aç yasiyorum kendime inanamiyorum..tatli krizi falan degil açlık krizi benimki...1 saat arayla yemek yiyorum..58 kilodan 62 kilo oldum. .cok korkuyorum eski hallerime donecem die..tatli ekmek kesinlikle yemiyorum

kızlar slmmm
bende eski karataycılardanım
zamanında 1.5 ayda 8 kilo kadar vermiştim
şimdi tekrar başladım
buraya devamlı uğruycam bi aksilik olmazsa
yoksa ipin ucunu bıraktım çok fena stres sıkıntı beni şişirdi resmen :(

Yeter çok şükür :D
Yine gelmek isteyen olursa azmi bol gelsin.

Bu arada benim 1 ayda verdiğim kilo 4 kilo. Onu da ilk bir haftada verdim. :-) vücut analizi yaptırdım yağ oranım azalmış kas oranım artmış. Kilo aynı. Korkuyorum Alina popa ya benzicem diye.. :D

Yeter çok şükür :KK70:
Yine gelmek isteyen olursa azmi bol gelsin.

Bu arada benim 1 ayda verdiğim kilo 4 kilo. Onu da ilk bir haftada verdim. :-) vücut analizi yaptırdım yağ oranım azalmış kas oranım artmış. Kilo aynı. Korkuyorum Alina popa ya benzicem diye.. :KK70:
Bende katılmak isterim kabul ederseniz yeni başladım WE ii gidio Karatay'dan wazgeçemicem galiba bu

kaç kişiyiz burda
eski ekip sanırım face den devam ediyor gül abla öyle söylemişti...
Bilmem ben öyle kendi halime takılıyorum. Yasemin var bi de. Diğerleri bir mesaj yazıp kaçıyor. Sen devamlı yazarsan tammmm 3 (ÜÇ) kişi olacağız... :-)

BENDE VARIMM karataya devamm

kilo ise bir ileri bir geri gidiyor bakalım sonum ne olacakkk

Back