afıyet olsun..
susuz olmaz vucuttun suya ıhtıyacı var toksınlerın atılması ıcın de
ya demir bende hep eksilio acaba onun yüzüdenmi duruyo vermem benim ya üfff
bende hep tarçınlı su içerim çok güzel oluyorArkadaşlar geçenlerde yeşil mercimekli lahana çorbası yaptığımı yazmıştım. O çorbadan her gün içsem sorun olur mu acaba. Çok hoşuma gitti. Hergun akşam aynı yemek yemek zarar verir mi kilo vermeme.
Bu arada şimdi 2 lt suya 1 limon doğradım 2 tarçın attım. Akşama kadar bunu bitirmeye çalışacağım inşallah.
bende hep tarçınlı su içerim çok güzel oluyor
ben bugün başladım 68,5 kiloyum inşallah bende hızlı veririmEvet güzel. Ama yine de ozunde su olduğu için zor içiyorum. Dun azmettim 2 lt içtim. Arada 2 yeşilçay 2 maden suyu içtim. canım hiç tatlı istemiyor. Dayanamadım yine tartıldım 67.2 çıktım. Bir gün duracak biliyorum ama şimdilik bu kadar hızlı gitmesi hoşuma gidiyor... :)
spor yapıyormusunAnka
ben bugün başladım 68,5 kiloyum inşallah bende hızlı veririm
ben akşamları çok acıkıyorum.çalıştığım için yemek yapmak helede sağlıklı yemek yapmak çok zor.eşimde çok iştahlı onun yüzünden çok kilo aldım 2 senede 54 kilo dan 68 kiloyu gördüm anlıcağınHayırlı olsun canım. İlk günler çok zorlandım ben. Çok tansiyonum veya şekerim düştü sanırım. Biri düştü işte. Bu hafta zeytini çoğalttım. Daha iyiyim çok şükür acıkmıyorum. Ellerimin titremesi de geçti baya.
ben akşamları çok acıkıyorum.çalıştığım için yemek yapmak helede sağlıklı yemek yapmak çok zor.eşimde çok iştahlı onun yüzünden çok kilo aldım 2 senede 54 kilo dan 68 kiloyu gördüm anlıcağın
Aslında zor değil canım. Ben mesela kasaptan 20 liralık kasap köfte aldım.attım buzluğa. Tost makinesinde pişirdim hemen 15 dk. Pazar günü marul aldım. Doğradım hepsini tupperware kap var ona koydum. Taze durdu orda. Canım istedikçe çıkarıp turp ve havuç rendeledim. Lahana aldım onu da başka kaba doğradım. Düdüklüde yeşil mercimekle 10 dk pişirdim. Hatta bunu o kadar çok sevdim ki her gün yiyebilirim. Yoğurt da her gün yiyorum. Kendim mayalarım hep. Bi kerede patlıcan, kuş başı et, soğan, sarımsak, salça karıştırdım fırın poşetine koydum. Attım fırına. Çok güzel oldu. Ama patlıcanın vakti geçmiş. Böyle kolay yemekler yapabilirsin. Ben kendime ayrı eşime ayrı yapınca zor oluyor uğraşamıyorum. Böyle pratik şeyler yapmaya çalışıyorum.
bende de b12 eksik demir eksikmaşallah size
bende karatay tarzı 1 haftadır besleniyorum ama 2-3 gündür iştah sıfır olunca pek uymadım ama bugun akşam kaldığım yerden devam edeceğim tek korkum b12 eksikliği ve demir eksikliği olan zor kilo veriyor diyor kitapta inş ben zorlanmam
bende de b12 eksik demir eksikilacını kullanıyorum kilo yapıyor belki bur da birlikte azim yaparız
maşallah size
bende karatay tarzı 1 haftadır besleniyorum ama 2-3 gündür iştah sıfır olunca pek uymadım ama bugun akşam kaldığım yerden devam edeceğim tek korkum b12 eksikliği ve demir eksikliği olan zor kilo veriyor diyor kitapta inş ben zorlanmam
bende de b12 eksik demir eksikilacını kullanıyorum kilo yapıyor belki bur da birlikte azim yaparız
Ben bir suru yontem denedim sürekli verip alıyorum. Her duyduğumu deniyorum. İnşallah bu sefer veririm almam. Ben çok fazla 3 u bir arada neskafe içiyordum. Akşama kadar en az 3 kupa. Kola da öyle. Akşama kadar 2 lt içiyordum. B12 benim 80 çıktı. Her hafta iğne vurduruyorum ama hiç yukselmiyor. Bakalım karatayla yukselir diye umut ediyorum.
Bir de d vit iğnesi vurdurdum bu ay 2 tane. Bu diyet çok iyi geldi bana. Sivilcelerim azaldı. Göz altlarımdaki morluklar azaldı. Üstelik daha 2. Haftam. Bakalım bu sefer çok azimliyim inşallah önce 60 sonra 55 hedefim.
İğne kullanırsan kilo yapmıyor canım. Demir de eksik benim onun için bişey kullanmadım bakalım. İnşallah ihtiyaç kalmaz.
[="yasemin8085, post: 43784544, member: 159886"]canım b12 normal ama demir hep düşüktü benim eskiden beri
ilaç takviye serum doktor ne derse yyaptım
taki 13 ay önce ne varsa attım hayatımda doktor en sonunda böyle yaşamaya alışacaksın dedi bende aıştım
demiri yürüş yaparak yükseltmiştim o dönemlerrr
şu an nasıl bilmiyorum ama ısrarla da karatay yapıyorum
kuru fasulyede olabilir. cok guzel bilgi paylasmissin cnm.Aslında zor değil canım. Ben mesela kasaptan 20 liralık kasap köfte aldım.attım buzluğa. Tost makinesinde pişirdim hemen 15 dk. Pazar günü marul aldım. Doğradım hepsini tupperware kap var ona koydum. Taze durdu orda. Canım istedikçe çıkarıp turp ve havuç rendeledim. Lahana aldım onu da başka kaba doğradım. Düdüklüde yeşil mercimekle 10 dk pişirdim. Hatta bunu o kadar çok sevdim ki her gün yiyebilirim. Yoğurt da her gün yiyorum. Kendim mayalarım hep. Bi kerede patlıcan, kuş başı et, soğan, sarımsak, salça karıştırdım fırın poşetine koydum. Attım fırına. Çok güzel oldu. Ama patlıcanın vakti geçmiş. Böyle kolay yemekler yapabilirsin. Ben kendime ayrı eşime ayrı yapınca zor oluyor uğraşamıyorum. Böyle pratik şeyler yapmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?