ben hiç tartılmıyorum :) aslında ben normaldede böyle besleniyorum ama akşam yemeklerinde eşime uyuyordum.kebap tarzı yemekleri daha çok sevdiği için bana işkence yapıyor.yoksa şeker kullanmadım hiç,poğça kek prinç pilavı börek hiç yemem.dediğim gibi beni geç yemek ve bu tarz beslenmek mahfetti.birde işim gereği oturuyorum hareketim az yaşta ilerleyince metabolizmada yavaşlıyor galiba.Cevizi unutma canım ya. Çok tok tutuyor. Ben 66 beklerken fazla çıktım. 67.6 çıktım.dun 1 lt su içtim. Az oldu. Yeşil çayda içmedim. Ondan oldu galiba. Neyse zararlı hiç birşey yemedim nasılsa
Sabah 2 yumurta 8 zeytin
Kaşar peyniri 1 çaybardağı ceviz
2 bardak limonlu çay.
Ben yeşillik yiyemiyorum maalesef. İnşallah alışırım zamanla.
Merhaba arkadaşlar. Çok şükür forum açıldı. Naptınız iki gündür. Ben dun 2 poğaça 1 kurabiye kaçamak yaptım. Komşularla oturma vardı. Bu gün 1 saat yürüyerek telafi edeceğim inşallah.
Süpersin canım. Ben bugün 1.5saat yürüdümgünaydın cnm
benim haftasonu güezel geçti
karatay tarzı beslendim
yürüşlerimi yaptımmm
Süpersin canım. Ben bugün 1.5saat yürüdüm
ara koşup depar attım. İnşallah dünkü kaçamaklar gitmiştir. Sabah yine klasik Karatay kahvaltısı yaptım. Akşam da köfte ayran geçti. Salata yok pazara çıkamadım. Su yine 1 lt malesef içemiyorum ya.
Daha önce yapan arkadaşlar uğrasa keşke bize yol gösterse. Yanlışlarımızı söylese. Ne güzel olurdu.
günaydın cnm
ben hala karatay diyeti araştırması içindeyim videolarını falan dinliyorum zaten kitabı da var evde yeni yıla kadar bir 3 kg
versem yeter sonra tekrar hedef berlirleyecem inş.
dünde hiç kaçmaksız ve 2,5 öğün yaptım
sabah 07,00 de normal karatay kahvaltısı
öğle 13,30 gibi bir avuç kuru yemiş (badem-fındık-kuru üzüm )
akşam en geç 18,00 yeme işlemi bitiyor salata yoğurt sebze yemeği
günlük 2,5 lt su içiyorum
sabahları ve akşamları işe gidip gelirken 20 dk yürüyorum dün 12,000 adım atmışım dün biraz fazla yürüdümmm
Evet ben de araştırıyorum. Bu konuyu baştan itibaren fırsat buldukça okuyorum. 230 sayfa okudum. Videolar izliyorum. Her videoda yeni bişey öğreniyorum. Bu gün ebru şallının programına katıldığı videoyu izledim. Yaprak döner yiyebilirsiniz dedi. Ekmeksiz pilavsız. Akşam döner yemeğe gideceğim inşallah.
işte benim tek sıkıntım dışardan sadece lahmancun yerim
dışarda yemek yemesini hiç sevmiyorummm
bakalım yeni yıla kadar yapıcam baktım kilo veriyorum devam edecem vermezsemm başka arayışlara girerim artıkım
En iyisi zaten. Ben de heryerde yiyemem. Dönerciyi tanıyorum yıllardır. Güvenilir bir yer. Verirsin canım. Ben tartılmayı bıraktım. Ama görenler zayıfladın mı sen demeye başladılar. Yok diyorum öyle bişey. Sonra nazara geliyorum.
evet çok olmuşAy topu topu 3 gün tartılmamışım. Sanki çok zaman geçti gibi geldi
bende cuma gününleri tartılıyorummmm
evet çok olmuş
Şekersiz turk kahvesi içtim şimdi. Bunu her gün içmek lazımmış. Sabah dinledim.
Ben de cumaları tartılayım o zaman. Senin kilo boy ve yaş kaç canım.
Ben 28 yaşındayım. 6 sene önce 58 kiloyla başladığım diyet hayatıma 71 ile son verdimboyum 165
Karatay sağlıklı beslenmesine başladım artık. 15 kasımda başladım. En son 67.1 idim. Benim isteğim yeni yıla 60- 63 arası girmek. Nasip bakalım. Vermek kolayda korumak zor. İnşallah bu son olur. Verip aldıkça her seferinde kas azalması da oluyor.
Günaydın canım. Siteye tıklayamadın. Sağlıklı yaşıyoruz sayfası mı?
Dünden inanılmaz mide bulantım ve baş dönmem var. Akşam çubuk kraker yedim bastırsın diye. Ama yok faydası olmadı. Başım da ağrıyor. Migren gibi de değil. İnşallah bu gün geçer. Bu arada bu gün saçlarımın döküldüğünü farkettim. Tırnaklarım da da beyazlıklar başladı. Galiba ben bu işi yanlış yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?