Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydınnn
dün akşam ablama gittiğimiz için
akşam
ızgara kanat
2 dilim ince lavaş
karışık az salata

kahvaltı
2 yumurta
7 zeytin
yarım domates
roka-maydanoz
3 dilim peynir
papatya çayı
(yanıma ceviz almayı unuttuğum için tüketmedim)

Cevizi unutma canım ya. Çok tok tutuyor. Ben 66 beklerken fazla çıktım. 67.6 çıktım. dun 1 lt su içtim. Az oldu. Yeşil çayda içmedim. Ondan oldu galiba. Neyse zararlı hiç birşey yemedim nasılsa

Sabah 2 yumurta 8 zeytin
Kaşar peyniri 1 çaybardağı ceviz
2 bardak limonlu çay.

Ben yeşillik yiyemiyorum maalesef. İnşallah alışırım zamanla.

ben hiç tartılmıyorum :) aslında ben normaldede böyle besleniyorum ama akşam yemeklerinde eşime uyuyordum.kebap tarzı yemekleri daha çok sevdiği için bana işkence yapıyor.yoksa şeker kullanmadım hiç,poğça kek prinç pilavı börek hiç yemem.dediğim gibi beni geç yemek ve bu tarz beslenmek mahfetti.birde işim gereği oturuyorum hareketim az yaşta ilerleyince metabolizmada yavaşlıyor galiba.

Merhaba arkadaşlar. Çok şükür forum açıldı. Naptınız iki gündür. Ben dun 2 poğaça 1 kurabiye kaçamak yaptım. Komşularla oturma vardı. Bu gün 1 saat yürüyerek telafi edeceğim inşallah.

günaydın cnm

benim haftasonu güezel geçti

karatay tarzı beslendim

yürüşlerimi yaptımmm

günaydın cnm

benim haftasonu güezel geçti

karatay tarzı beslendim

yürüşlerimi yaptımmm
Süpersin canım. Ben bugün 1.5saat yürüdüm
ara koşup depar attım. İnşallah dünkü kaçamaklar gitmiştir. Sabah yine klasik Karatay kahvaltısı yaptım. Akşam da köfte ayran geçti. Salata yok pazara çıkamadım. Su yine 1 lt malesef içemiyorum ya.

Daha önce yapan arkadaşlar uğrasa keşke bize yol gösterse. Yanlışlarımızı söylese. Ne güzel olurdu.

günaydın cnm

ben hala karatay diyeti araştırması içindeyim videolarını falan dinliyorum zaten kitabı da var evde yeni yıla kadar bir 3 kg

versem yeter sonra tekrar hedef berlirleyecem inş.

dünde hiç kaçmaksız ve 2,5 öğün yaptım

sabah 07,00 de normal karatay kahvaltısı

öğle 13,30 gibi bir avuç kuru yemiş (badem-fındık-kuru üzüm )

akşam en geç 18,00 yeme işlemi bitiyor salata yoğurt sebze yemeği

günlük 2,5 lt su içiyorum

sabahları ve akşamları işe gidip gelirken 20 dk yürüyorum dün 12,000 adım atmışım dün biraz fazla yürüdümmm

selam kızlar
bende tekrardan karataya baslamak ıstıyorum ıkı yıl once yapmıstım 9 kg vermıstım sonra bıraktım suan dıkkat etmedıgım ıcın cok kılo aldım .ara ara hep basladım ama bıturlu devamı gelmedı basla bırak basla bırak daha fazla kılo almama sebeb oldu busefer basarmak ıstıyorum ınsallah ...
suan 74-75 kg dayım 1,55 boyum 30 yasındayım bır dogum yaptım...
sabah karatay kahvaltımı yaptım ..ınsallah devamı gelır

Evet ben de araştırıyorum. Bu konuyu baştan itibaren fırsat buldukça okuyorum. 230 sayfa okudum. Videolar izliyorum. Her videoda yeni bişey öğreniyorum. Bu gün ebru şallının programına katıldığı videoyu izledim. Yaprak döner yiyebilirsiniz dedi. Ekmeksiz pilavsız. Akşam döner yemeğe gideceğim inşallah.

işte benim tek sıkıntım dışardan sadece lahmancun yerim

dışarda yemek yemesini hiç sevmiyorummm

bakalım yeni yıla kadar yapıcam baktım kilo veriyorum devam edecem vermezsemm başka arayışlara girerim artıkım

En iyisi zaten. Ben de heryerde yiyemem. Dönerciyi tanıyorum yıllardır. Güvenilir bir yer. Verirsin canım. Ben tartılmayı bıraktım. Ama görenler zayıfladın mı sen demeye başladılar. Yok diyorum öyle bişey. Sonra nazara geliyorum.

bende cuma gününleri tartılıyorummmm

Ay topu topu 3 gün tartılmamışım. Sanki çok zaman geçti gibi geldi
evet çok olmuş

Şekersiz turk kahvesi içtim şimdi. Bunu her gün içmek lazımmış. Sabah dinledim.
Ben de cumaları tartılayım o zaman. Senin kilo boy ve yaş kaç canım.

bende severim türk kahvesi ama içmeye fırsatım yok işte olduğum için yapacak zamanında yokk akşamaa kadar oturarak çalışıyorummmm

canım ben 1,65 boyunda gecen cuma 67kg idim bakalım bu hafta kaç olucam yaşım 35

seni tanıyalım

HEDEFİMDE 60KG olmak kendimi bildim bileli diyet yaparımmmm

Ben 28 yaşındayım. 6 sene önce 58 kiloyla başladığım diyet hayatıma 71 ile son verdim boyum 165
Karatay sağlıklı beslenmesine başladım artık. 15 kasımda başladım. En son 67.1 idim. Benim isteğim yeni yıla 60- 63 arası girmek. Nasip bakalım. Vermek kolayda korumak zor. İnşallah bu son olur. Verip aldıkça her seferinde kas azalması da oluyor.

desene sende bendensin 2,5 ile 3 yıl öncesi bende 60 kg idim 65kg hep kotuordum ağustosta ne olduysa oldu 71kg çıktımm önce normald diyet ile 71 kg dan bu kilolara düştüm

daha önceler 78 kg oldumu bilirimm yine kk sayesinde zayıladım

birde facebook var ise burda çok güzel bilgiler veriyorlaarr

https://www.facebook.com/groups/karataylasaglikliuzunyasam/482701018569790/?notif_t=group_activity

Günaydın canım. Siteye tıklayamadın. Sağlıklı yaşıyoruz sayfası mı?
Dünden inanılmaz mide bulantım ve baş dönmem var. Akşam çubuk kraker yedim bastırsın diye. Ama yok faydası olmadı. Başım da ağrıyor. Migren gibi de değil. İnşallah bu gün geçer. Bu arada bu gün saçlarımın döküldüğünü farkettim. Tırnaklarım da da beyazlıklar başladı. Galiba ben bu işi yanlış yapıyorum.

günaydın cnm

bence öğünlerini az tutuyorsun ondan olabilirrrr

tırnakların beyazlaması c vitami eksikliği olablirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…