bende başladım bugün
kahvaltı
5 adet ceviz
5 zeytin
3 dilim peynir
roka-maydonoz
1 adet domates
şekersiz çay
1 şekerli türk kahvesi (yarın şeker yok :)
başlangıç kilom = 68.2
hadi hayırlı olsun
bende bugün domates yedim ama normalde mevsim sebzesi olmadığı için yasak.kırmızı biberde öyle.ayrıca kilo verme döneminde muzda yasak.zeytinde eklemelisin.bulgurda haftada bir kez öneriliyor. yanlışlığım olursa düzeltin lütfen bilen arkadaşlar.benim kahvaltımda
3 4 dal roka
1 kırmızı et biber
1 domates
1 muz
minik süzme peynir
az kaşar peynir
ceviz
sekersiz çay
bunla akşam etmeyi planlıyorum evde 8 olmadan tavuğum var onu yicem az salata yanına 1 2 kaşıkta bulgurla vede yoğurt
başlangıcım 76.500
hedefim şu an 70
ödemde atmış olabilirsin 1 haftada 3 gibi rakam fazla çünkü ama karatayda yeni başlayanlar ilk cok güzel veriyor kaçamak yapılmazsa ben gecen senenin basında yapmıştım 5 kilo verdim sonra durdu vermem neden uymadım tam çünkü, bu sefer tamıyla uymayı istiyorum çünkü 1 senedir aynı kiloda çakıldım kaldım, kahvede iç şekersiz oda baya tok tüyo demin içtim ben mesela açlık hissim sıfırMerhaba arkadaşlar.
Ben de geçen hafta pazar günü 71 ile başladım karataya. Bu gün 68.2 çıktım. Ama arkadaşlar kendimi çok kotu hissediyorum. Sürekli başım dönüyor. Ellerim titriyor. Yediklerim şöyle
Sabah 2 yumurta 1 çay bardağı ceviz az peynir 7-8 zeytin. Limonlu çay.
Öğleye doğru kötü oluyorum 1 çay bardağı daha ceviz yiyorum mecburen. Akşama kadar limonlu tarçınlı su ve yeşil çay içiyorum. Akşam da bir gün köfte ayran yedim. Bir gün sebze yedim. Bir gün döner yedim dışardaydım mecbur kaldım. Böyle geçti 1 hafta.
Sizce nerde yanlış yapıyorum. Ha bi de şu capla biten omega kapsüllerinden aldım.
ödemde atmış olabilirsin 1 haftada 3 gibi rakam fazla çünkü ama karatayda yeni başlayanlar ilk cok güzel veriyor kaçamak yapılmazsa ben gecen senenin basında yapmıştım 5 kilo verdim sonra durdu vermem neden uymadım tam çünkü, bu sefer tamıyla uymayı istiyorum çünkü 1 senedir aynı kiloda çakıldım kaldım, kahvede iç şekersiz oda baya tok tüyo demin içtim ben mesela açlık hissim sıfır
zamanlar böle oluyo aslında bilionmu 1 haftan bu 2. haftan yeni başlıyosa bu hafta sabret 3te tam alısıyosun bende öle olurdum ama 2 öğün yerim hep sadece öğlenleri atıştırma yapardım karatay yapmadıım zamanlarda bile 3 öğün yemek ağır geliyor artık mideme alışırsın sende bence. sadece karatay atıştırmayı kabul etmiyor işte ilk yapanlara o yüzden uygun olanından 2,5 öğün yapın diolar istersen 2,5 yapEvet canım 2 kilo odem 800 gr yağ gitmiş. Ölçüm yaptırmıştım aktarda şimdi tekrar yaptırdım. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Aslında ben acıkmıyorum sadece halsizleşiyorum. Bırakmak da istemiyorum. Bakalım 1 hafta daha devam edeceğim. Geçmezse bırakırım sanırım. Şekerim düşüyor sanki ellerim çok titriyor.
ilk
zamanlar böle oluyo aslında bilionmu 1 haftan bu 2. haftan yeni başlıyosa bu hafta sabret 3te tam alısıyosun bende öle olurdum ama 2 öğün yerim hep sadece öğlenleri atıştırma yapardım karatay yapmadıım zamanlarda bile 3 öğün yemek ağır geliyor artık mideme alışırsın sende bence. sadece karatay atıştırmayı kabul etmiyor işte ilk yapanlara o yüzden uygun olanından 2,5 öğün yapın diolar istersen 2,5 yap
afıyet olsun..Kimse yok mu arkadaşlar burada. Gelin destek olalım birbirimize.
Yediklerim
Sabah kkk
Öğle misafirlikteydim çok az kısır yedim.
Akşam dünden kalan lahana çorbam vardı mercimekli onu yedim. Çok sevdim ben bu çorbayı her gün yiyebilirim.
Su çok içemiyorum ben maalesef. 1 lt anca içtim. İlk günler zorladım ama artık içim almıyor... :'(
tekrar hosgeldın cnm.... karatay varken baska sey enemeye gerek yok kı...senın sorunun ekmektı onun ıcın cabuk veremıyordun onu bırakıp bı kaçamaksız yapsan super vereceksıngünaydın bayanlarr uzunnnca bi aradan sonra karatayı bıraktım denediğim hiç bişey 1 gr düşürmedi, o yüzden geri dönmeye karar verdim karataya hadi hayırlısı. 2 öğüne alışmıştım zaten tek sıkıntı hafta sonlarım umarım iyi geçer
zeytın en az 10 tane ve yagda olmalıbende başladım bugün
kahvaltı
5 adet ceviz
5 zeytin
3 dilim peynir
roka-maydonoz
1 adet domates
şekersiz çay
1 şekerli türk kahvesi (yarın şeker yok :)
başlangıç kilom = 68.2
hadi hayırlı olsun
domates mevsımı gectı artıkbenim kahvaltımda
3 4 dal roka
1 kırmızı et biber
1 domates
1 muz
minik süzme peynir
az kaşar peynir
ceviz
sekersiz çay
bunla akşam etmeyi planlıyorum evde 8 olmadan tavuğum var onu yicem az salata yanına 1 2 kaşıkta bulgurla vede yoğurt
başlangıcım 76.500
hedefim şu an 70
kahvaltı eksıksız yapılmalı eksıklerın var cnm her öğünde proteın yesıl kırmızı kukurt olmalı sade sebze olmazMerhaba arkadaşlar.
Ben de geçen hafta pazar günü 71 ile başladım karataya. Bu gün 68.2 çıktım. Ama arkadaşlar kendimi çok kotu hissediyorum. Sürekli başım dönüyor. Ellerim titriyor. Yediklerim şöyle
Sabah 2 yumurta 1 çay bardağı ceviz az peynir 7-8 zeytin. Limonlu çay.
Öğleye doğru kötü oluyorum 1 çay bardağı daha ceviz yiyorum mecburen. Akşama kadar limonlu tarçınlı su ve yeşil çay içiyorum. Akşam da bir gün köfte ayran yedim. Bir gün sebze yedim. Bir gün döner yedim dışardaydım mecbur kaldım. Böyle geçti 1 hafta.
Sizce nerde yanlış yapıyorum. Ha bi de şu capla biten omega kapsüllerinden aldım.
ben özem ya da balcatepe den alıyorumarkadaşlar karatay diyeti yapanlar bu soğuk sıkım zeytin yağını nerden temin ettiniz birkaç yer var ama güvenemedim güvenilir yer bilen varmı?
ah gül ablammm aynen gecen seneki en büyük sorunumdu inan ekmeği artık aramıyorum ama dün akşam saat 930da üff ya eşim döner getirmişti onu yedimm az pilavda yedim yemez olaydım çok üzüldüm ama bidaha yapmıcam, senin sayende 5 kilomdan kurtulmuştun eskisi gibi olalım gene fac... mi kapadım artık burdan devam edicem sende eskisi gibi gel hergün buraya lütfen desteğini esirgeme bizdennnn, nasılsın iyisindir umarım çoook öptüm senitekrar hosgeldın cnm.... karatay varken baska sey enemeye gerek yok kı...senın sorunun ekmektı onun ıcın cabuk veremıyordun onu bırakıp bı kaçamaksız yapsan super vereceksın
ya demir bende hep eksilio acaba onun yüzüdenmi duruyo vermem benim ya üfffGünaydın
Ben karatay da şunu anlmadım
1-Demir eksikliği olan kilo veremez mi ?
2-Pco olan da mı kilo veremez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?