• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Eğer aşure ayındaysan ve anneni ziyarete gelmişsen karatay yapmak sabır ister :110:
Ama ben tabiki sabrımdan ve azmimden ödün vermedim,kaçamaksız 3 günlük anne tatilime devam ediyorum:KK28:
Yemedim o aşureyi:KK76:

Kizlar karataya yeni başladım. Size sorum şu. Tavaya 2 yumurta kiriyoruz ya. Onu nasil yiyorsunuz? Yani yemesi cok zor , biraz sivi olduğu icin. Ekmeksiz yenmiyor.

Kizlar karataya yeni başladım. Size sorum şu. Tavaya 2 yumurta kiriyoruz ya. Onu nasil yiyorsunuz? Yani yemesi cok zor , biraz sivi olduğu icin. Ekmeksiz yenmiyor.

sarısını dağıtıp omlet yapabilirsiniz. hatta içine çeşitli sebzeler veya peynir çeşitleri katarak yumurtanızı zenginleştirebilirsiniz.
hatta güvenilir bir kasabınız varsa omletinize kasap sucuğu da ekleyebilirsiniz.

Toplamda 10.5 kilo oldu:KK76:

Kac ayda verdiniz acaba? Tebrikler.
sarısını dağıtıp omlet yapabilirsiniz. hatta içine çeşitli sebzeler veya peynir çeşitleri katarak yumurtanızı zenginleştirebilirsiniz.
hatta güvenilir bir kasabınız varsa omletinize kasap sucuğu da ekleyebilirsiniz.

Cok tesekkur ederim fikir oldu. Her gun degisik degisik yaparim artik. :))

arkadaslar merhaba
karatay hocaya cok güveniyorum ve söyledikleri cok makul geliyor..ben 177 boyundayım kilom 85..pkoluyum ve insülin direncim var..gizli şeker hatta..metabolik sendrom yaşıyorum..hocanın bütün kitaplarını aldım..okudum..bir süre uyguladım da zaten..96 kiloydum..85 e düştüm..hedefim 75 olmak ve sağlıklı beslenmeyi hayatıma yerleştirmek..
lakin son dönemde biraz sıkıldığımdan ve alışkanlıkları değiştirmek çok zor olduğu için zorlanıyorum..belli dönemlerde şekere aşeriyorum resmen..
şimdilerde motivasyonum düştü..bende burada yazıp paylaşmak istedim..bu ay bebek tedavisine başlayacağım..d vit yükselttim..omega3,k2 vitaminlrinide kulllanıyorum..evde de bütün düzen karataya göre aslında..ama yoğun çalışıyorum..ve sağlıklı yemek için uğraşmak..çok kolay değil..karataya geçtikten sonra farkettim ki sürekli saçma sapan şeylerle doymadan yaşıyomuşum..dışarıda olduğum için gün içinde şartları ayarlamak gerçekten cok zor..insanlarda sürekli sağlıksız seyler teklif ediyorlar..ne bileyim zor işte..yıllarca şekeriydi tatlısıydı..hamuruydu ekmeğiydi..
ama bir yandan da bunların sonu yok..bunu da biliyorum..

arkadaşlar sizler nasıl başardınız..?yazarmısınız..ihtiyacım var gerçekten

arkadaslar merhaba
karatay hocaya cok güveniyorum ve söyledikleri cok makul geliyor..ben 177 boyundayım kilom 85..pkoluyum ve insülin direncim var..gizli şeker hatta..metabolik sendrom yaşıyorum..hocanın bütün kitaplarını aldım..okudum..bir süre uyguladım da zaten..96 kiloydum..85 e düştüm..hedefim 75 olmak ve sağlıklı beslenmeyi hayatıma yerleştirmek..
lakin son dönemde biraz sıkıldığımdan ve alışkanlıkları değiştirmek çok zor olduğu için zorlanıyorum..belli dönemlerde şekere aşeriyorum resmen..
şimdilerde motivasyonum düştü..bende burada yazıp paylaşmak istedim..bu ay bebek tedavisine başlayacağım..d vit yükselttim..omega3,k2 vitaminlrinide kulllanıyorum..evde de bütün düzen karataya göre aslında..ama yoğun çalışıyorum..ve sağlıklı yemek için uğraşmak..çok kolay değil..karataya geçtikten sonra farkettim ki sürekli saçma sapan şeylerle doymadan yaşıyomuşum..dışarıda olduğum için gün içinde şartları ayarlamak gerçekten cok zor..insanlarda sürekli sağlıksız seyler teklif ediyorlar..ne bileyim zor işte..yıllarca şekeriydi tatlısıydı..hamuruydu ekmeğiydi..

bence sen karatay diyeti ile saglıklı yasıyoruz sayfasına gel facede inankı acayıp mıtove olursun

arkadaslar merhaba

aramıza hosgeldınız... saglıklı beslenmeye alısmak zor o kadar cok saglıksız seyler yemısız kı dogruyu yaparken zorlanıyoruz...baslarda herseyı bulmak aramak ugrasmak vakıt bulmak zor oluyor ama alıstıkca hersey rayına oturuyor ve bır bakmıssınız saglıksız seyler zorda kalsanızda yemıyorsunuz...benım hıkayem ılk sayfadan ıtıbaren her sayfada var cnm vakıt buldukca okuyabılırsın eskı uyelerımle cok sohbetlerımız guzel anlarımız oldu sımdı face de arkadas olarak devam edıyor...
inşallah tedavın sonuc verır cnm

1378858_922430304476078_7117409913497129157_n.jpg

Merhabalar:KK3:
Ben kalori hesabı diyet yapıyorum,ekmeği karatay diyetine bakarak bıraktım yani sabahları cevizimi kırıp yedim kısacası kahvaltım karatay kahvaltısı,
Şimdi karatay diyeti nin inceleyince aslında farkında olmadan bir nevi karatay diyeti yapmışım hatalarım var tabi muz yemek gibi;)
Şimdi 58 le başladım bugün 54.5 gördüm hedefim de 54 zaten .
Benim merak ettiğim karatay diyetinde kilo korumak amaçlı + yapılması gereken şeyler varmı?

Merhabalar uzun zamandır bu sayfaya gelemiyordum.malum okullar açıldı.benim son durumum şöyle uzunca bir zamandan sonra 63 kiloyu gördüm.aslında yürüyüşü bırakmasaydım 63 değil şimdiye 58 lere kadar düşerdim.neyse buna da şükür,karataya devam ediyorum.tam anlamıyla uyuyormuyum derseniz arada minik kaçamaklar oluyor.haziranda başlamıştım geri kilo alımım olmadı .aynen 2 öğün yiyorum.yürüyüşe gidemiyorum ama YouTube tan Andrea Orbeck 10 minute yapıyorum.sonra yan yağları yakma ve karın kası hareketleri yapıyorum.hemen hemen 1ay olucak.elimden geldiğince hergün yapmaya çalışıyorum.baya terletiyor.haaaaa birde 3-4 gündür ip atlama hareketi yapıyorum.bende son durumlar böyle...:nazar::KK52:

günaydın bayanlarr uzunnnca bi aradan sonra karatayı bıraktım denediğim hiç bişey 1 gr düşürmedi, o yüzden geri dönmeye karar verdim karataya hadi hayırlısı. 2 öğüne alışmıştım zaten tek sıkıntı hafta sonlarım umarım iyi geçer

Back