Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

inşallah

Ben OTE="prenscim, post: 41731316, member: 151026"]Günaydınnnnn...

Hayırlı Cumalar..

Sahur; klasik kkk +karpuz yedim..ve maden suyu..yatarken de limonlu su içiyorum..gün boyu çok rahatım..hiç susamıyorum..
Bu arada sütümde hiç azalma olmadı..[/QUOTE]
ben 1 aydır karpuz hasretim

Benim en çok sinir olduğum şey ;misafirige gidince insanların ısrarlı davranmalı, ben diyetteyim diyorum halen yeene az ye birsey olmaz diyorlar.ben 2 öğün yiyorum dediğimde nasıl dayanıyorsun ekmek yemeden duruyorsun.leptin hormonunun anlatıyorum. ara öğün yemeden olmaz diyorlar.vucudum ara öğün olarak yağlarını kullanıyor diyorum.

ben 1 aydır karpuz hasretim[/QUOTE]

Kilo verme aşamasında yenilmiyor evet..Ben de 2-3 parça peynirle yedim..

Bu arada meyvelerin süt ve süt ürünleri ile tüketilmesi tavsiye ediliyor..

İster anlasınlar ister anlamasınlar ..işlerine gelmiyor..takılmayın..

Evet TE="prenscim, post: 41735433, member: 151026"]İster anlasınlar ister anlamasınlar ..işlerine gelmiyor..takılmayın..[/QUOTE]
evet ya insanlarda bir yedirme merakı var.tombis olmayı kabullenmisler herkes yesin istiyorlar.

Meyveli "prenscim, post: 41735416, member: 151026"]ben 1 aydır karpuz hasretim[/QUOTE]

Bu arada meyvelerin süt ve süt ürünleri ile tüketilmesi tavsiye ediliyor..[/QUOTE]
meyveli yoğurt yiyebilirim

Bana da diyorlar yıkılcan kalcan diye boşver anlayabilecek gibi olanlara anlatıyorum yoksa kendimi yorduğumla kalıyorum ihtiyacı olan araştırır kendi bulur sağlıklıyı. Ben çok memnunum böyle beslenmekten ufak ufak evde ekmeksiz yaşama geçmeye başaldık gibi çocuklarada çok az yediriyorum . Eve meyve suyu gazlı içecek girmiyor yaklaşık 2 aydır inşallah böyle gider.

Meyveli "prenscim, post: 41735416, member: 151026"]ben 1 aydır karpuz hasretim

Bu arada meyvelerin süt ve süt ürünleri ile tüketilmesi tavsiye ediliyor..[/QUOTE]
meyveli yoğurt yiyebilirim[/QUOTE]

Kilo verme aşamasında meyveyi sabah yiyoruz evet ama karpuz-kavun-üzüm gibi meyveler şekeri yüksek olduğu için yenilmiyor.
Örneğin kuru kayısı veya kiraz çilek sabah yeniliyor..zaten yanında peynir yiyoruz sorun yok...sizde sabah yoğurt yerseniz içerisine bu meyvelerden doğrayabilirsiniz..Ama ara öğün veya akşam meyveli yoğurt olmaz..yani meyve olduğu için olmaz..

Tebrik ediyorum..evinizde de çocuklarınızla bunu başarıyorsunuz...valla büyük başarı..bizde aynıyız..çocuklarımıda öyle alıştırdım..Ailecek kilo sorunumuz yok...ama sağlıklı olmadığı için bir çok şeyi eve almıyoruz..Kendimiz yapmaya çalışıyoruz..

Bende sizi tebrik ederim , daha her şey tam olarak oturmadı ama doğal olanı almaya yapmaya çalışıyorum.

bilgilendirdi post: 41737094, member: 151026"]Kilo verme aşamasında yenilmiyor evet..Ben de 2-3 parça peynirle yedim..

meyveli yoğurt yiyebilirim[/QUOTE]

Kilo verme aşamasında meyveyi sabah yiyoruz evet ama karpuz-kavun-üzüm gibi meyveler şekeri yüksek olduğu için yenilmiyor.
Örneğin kuru kayısı veya kiraz çilek sabah yeniliyor..zaten yanında peynir yiyoruz sorun yok...sizde sabah yoğurt yerseniz içerisine bu meyvelerden doğrayabilirsiniz..Ama ara öğün veya akşam meyveli yoğurt olmaz..yani meyve olduğu için olmaz..[/QUOTE]
bilgilendirdiginiz için tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…