- 2 Nisan 2015
- 318
- 233
- 103
- 44
inşallahMerhaba,
Biz eskiden çok yazışırdık..Hamilelik dönemimi buırda can arkadaşlarımla geçirdim..Çok destek oldular bana..sağolsunlar..
Kaçamak yapmamaya çalışın..mesela benim hiç kilo sorunum olmadı..ne hamileyken ne de şimdi..ama arada kaçamak yapsam da kendimi hep suçlu hissediyorum..nasıl bir psikolojiyse :) kilodan çok zararını düşünüyorum..ilerde bana bu yiyecek kötü olarak geri dönücek diyorum :) İnşallah siz de istediğiniz kiloya inersiniz..
ben 1 aydır karpuz hasretim[/QUOTE]Ben OTE="prenscim, post: 41731316, member: 151026"]Günaydınnnnn...
Hayırlı Cumalar..
Sahur; klasik kkk +karpuz yedim..ve maden suyu..yatarken de limonlu su içiyorum..gün boyu çok rahatım..hiç susamıyorum..
Bu arada sütümde hiç azalma olmadı..
Benim en çok sinir olduğum şey ;misafirige gidince insanların ısrarlı davranmalı, ben diyetteyim diyorum halen yeene az ye birsey olmaz diyorlar.ben 2 öğün yiyorum dediğimde nasıl dayanıyorsun ekmek yemeden duruyorsun.leptin hormonunun anlatıyorum. ara öğün yemeden olmaz diyorlar.vucudum ara öğün olarak yağlarını kullanıyor diyorum.
Bana da diyorlar yıkılcan kalcan diyeBenim en çok sinir olduğum şey ;misafirige gidince insanların ısrarlı davranmalı, ben diyetteyim diyorum halen yeene az ye birsey olmaz diyorlar.ben 2 öğün yiyorum dediğimde nasıl dayanıyorsun ekmek yemeden duruyorsun.leptin hormonunun anlatıyorum. ara öğün yemeden olmaz diyorlar.vucudum ara öğün olarak yağlarını kullanıyor diyorum.
Meyveli "prenscim, post: 41735416, member: 151026"]ben 1 aydır karpuz hasretim
Bana da diyorlar yıkılcan kalcan diyeboşver anlayabilecek gibi olanlara anlatıyorum yoksa kendimi yorduğumla kalıyorum ihtiyacı olan araştırır kendi bulur sağlıklıyı. Ben çok memnunum böyle beslenmekten ufak ufak evde ekmeksiz yaşama geçmeye başaldık gibi çocuklarada çok az yediriyorum . Eve meyve suyu gazlı içecek girmiyor yaklaşık 2 aydır inşallah böyle gider.
Bende sizi tebrik ederim , daha her şey tam olarak oturmadı ama doğal olanı almaya yapmaya çalışıyorum.Tebrik ediyorum..evinizde de çocuklarınızla bunu başarıyorsunuz...valla büyük başarı..bizde aynıyız..çocuklarımıda öyle alıştırdım..Ailecek kilo sorunumuz yok...ama sağlıklı olmadığı için bir çok şeyi eve almıyoruz..Kendimiz yapmaya çalışıyoruz..
Bende sizi tebrik ederim , daha her şey tam olarak oturmadı ama doğal olanı almaya yapmaya çalışıyorum.
Merhaba kızlar.Sahurda karataya uygun olmayan birşey vardı onun için yazmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?