Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Yüzünüzde çökme oldumu? benim oldu malesef sadece 5 kilo da hemde yüzüm normalde tombul ama neden böle oldu anlamadım .. yanlış diyetlerde yüzde çökme olur diye biliyorum

Yüzünüzde çökme oldumu? benim oldu malesef sadece 5 kilo da hemde yüzüm normalde tombul ama neden böle oldu anlamadım .. yanlış diyetlerde yüzde çökme olur diye biliyorum
Belki bu cokmen degildi fazla yaglarin gidiuo olmasi olmasin cunku kilo fazla olunca insanin yuzude buyuk oluyo fazla olanlar gidiyo ben 13kilo verdim karaayla ama cokme degil kuculme oldu bunda pekte memmunum cunku insan yasini oldugjndan fazla gosteriyo yuz kuculdukce zayifladikca gencte goZukuluyo diye dusunuyorum ama karatay diyetinde yuZde bor cokme olmuyo tam tersi insan guzellesiyot

Teşekkür ederim . Ama malesef olumsuz yorumlar aldım çünkü göz altlarım çökt
Valla benim çökmeden ziyade küçülme oldu.süper de oldu tombul kocamandı
Çevrenizdeki insanlar olumsuz yorum yapmıyormu yüzün çökmüş felan diye

Katılıyorum size..Benim yüz şeklim doğuştan elmacıklar çıkık çene kısmım zayıftır..sadece gebeliklerimde kilo aldı..ondan sonra eski haline geldi..ama pırıl pırıl..kırışıklık bile olmuyor ..tok bir cilt oluyor..

Herkese Merhabalar
Kandiliniz Mübarek Olsun.....
geçen hafta 55.4 olan kilom bi 400 gr daha vererek 55 olmuşum böylece neredeyse Ramazam başlayalı 2.5 kilo vermişim sevinçten havalara uçuyorum bi de 54 ü görsem tadından yenmeyecek :) :) ama gerçekten çok farketti belim bacaklarım inceldiii yuppiii

merhaba canım seninde kandilin mübarek olsun

senın adına sevındım emeklerının karsılıgını almaya basladın artık

Merhaba, prenscim çağırdı geldim tekrar. :) Karataya devam ama kaçamaklar arttı, eskiden daha katıydım, şimdi daha rahat olmaya çalışıyorum.

oooooo gözümün nurları gelmişler hoş gelmişler

kaç gündür girmemiştim şok oldum sizleri görünce çıtırlarım ana kucaklarına geri dönmüşler

face de ki grubumuzda 26.000 kişi içinde rahat rahat yazışılmıyor, iyi oldu prensciğimin gelip sizleri de davet etmesi

ben 1 aydır karpuz hasretim[/QUOTE]
ben 26 aydır canım bır ay dedıgın nedır kı ...

Sizin adınıza çok sevindim..İnsanın kendini iyi hissetmesi gibi yok..
Ben de ramazan öncesi 2 sene önce aldığım 34 beden sarı ispanyol paça pantolonumu (çok severim de ) giymeyi denedim dar olmuştu hoşuma gitmedi çıkardım giymedim..Gebelik doğum derken zaten giyememiştim..Bugün tekrar giydim cuk oturdu ay nasıl sevindim nasıl da rahat oldu hiç sıkmıyor :)

Ben döndüm inşallah kızlar da aktif olur..
Facede beynim bulanıyor :) burası daha rahat :)

güzel çıtırım sana ne yakısmaz kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…