Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 ayi tamamladım. Devam ediyorum.yalniz kilometre halen 70 .2. Adada 3 kilo verebilmek süper olcak.adetim yaklaşıyor onun için takıldım 70 te kaldım. Gül hanim devam ettikçe kilo veririm dimi.yani 3 kiloya kalmam heralde .[/QUOTE][QUayı ="gul_0663, post: 41717228, member: 142560"]selam canım
karatay nasıl giidiyor
eskiden sayfayı 1 saat bıraksak gelınce okumaya yetısemezdık :) face de karatay grupu açınca orada da 26.000 den fazla uye olunca buraya zor yetişiyorum, aktıf olanlar da sık gelmıyor lıste yapılıyordu kım yapacak sırası koydum 3-5 kısı dısın da dıgerlerı yok oldu her zamanda ben yapamam kı hem cevapla hem lıste yap butun emek benden onlar sorup sorup cıkacak bende bıraktım yapmayı.... motıvasyona ıhtıyacı olan kendılerı grup ta da bılıyorsun ya usttekı yorumu okumuyor tekrar aynıs eyı soruyor armut piş ağzıma düş araştırma hiç yok okuma yok mümkün olsa yemeklerinide ben yapıp yedirsem çok mutlu olacaklar :) bazı arkadaslarım öyle dıyorlar zayıflayana kadar sana gelelım bız tek yapamıyoruz :)
burda sohbetlerımız daha güzel oluyordu hem karatay hem sohbet eğlnceliydi şimdi birbirimize yazmaya vakıt bulamıyoruz
fena bişey dediğin nedir merak ettın face den yazarsın,,maşşallah kuzuma hocamızın tavsıyelerı onda bıle etkısını gosterdı demek kı
000 52 kg kedi den ınce olmussundur kesın senın boyun var
Allah mutluluğunuzu dim etsinn cnm
Gül hanım çiğ köfte yiyebiliyormuyuz.?
Çiğ köftede en güvenilir tatlı..ses, bulyon, su katmıyorlar. İçindekiler kısmı da yazıyor. Ama sosuna dokunmamak lazım.Merhaba,
Çiğ köfteyi kendimiz yaparsak yiyebiliyoruz..Maalesef dışardakilerin içine ne katıldığı belli değil...
Kilo verme aşamasında bulguru haftada 2-3 kaşık yiyebildiğimiz için haftada 3-4 adet çiğ köfte yiyebiliriz...
Aklınızda olsun çiğ köfte yaparsanız içine cevizde ekleyin..bol yeşillikle limonla afiyet olsun..
Tüh ya daha yeni aldıydım. Gitti paracıklar. :)84 MİNERALLİ KRİSTAL TUZ KAMPANYASI
benim güvenerek aldığım ve her zaman önerdiğim tuz sitesini üyelere verdim alanlar oldu baktım alacaklar çoğalıyor firmayı arayıp indirim istesem mi diye düşündüm ve aradım, yetkili kişiye yönlendirdiler grubumuzdan bahsettim %10 indirim dediler, o kadar indirimin az olacağını söyledim bana döneceklerini söylediler. Akşam Yemeklik Çankırı tuzunda indirimi 1 ay geçerli olmak üzere % 20 ye çıkardılar.
Telefondan siparişte 0 850 3026625 nolu 7/24 sipariş hattını arayarak karatay parolası ile %20 indirimden 1 ay boyunca faydalanabilirsiniz. kg su 8 tl den 6.40 a iniyor
İnternetten siparişlerde Kupon kodu " karatay " dır. Kupon kodunu cankirituzu.com sitesinden ürünleri sepete ekledikten sonra , alışveriş sepetine giderek kupon kodu kısmına karatay yazıp indirimimizi kullanabilirsiniz.
http://www.cankirituzu.com/kaya_tuzu
Merhaba, prenscim çağırdı geldim tekrar. :) Karataya devam ama kaçamaklar arttı, eskiden daha katıydım, şimdi daha rahat olmaya çalışıyorum.
Eskisi gibi katı olmayacağım artık. Zaten birçok şeyi yemiyorum hala.Hoşgeldin canım..
Ekine ,sonayıma ve fmengncme de haber edelim..
Sen eskiden daha katıydın evet..Eski motivasyonumuza devam edeceğiz..
Ben oruç değilim ,kısmetse yarın orucuma kaldığım yerden devam edeceğim..
Sabah; 2 yumurta tereyağında,biraz peynir ve zeytin yedim..çok acele yapıyorum..Ege uyanmadan kaçmak için..
Öğlem; 1 kase kırmızı mercimek ve bir küçük yoğurt..
Şimdi 1 elma yedim..
Akşam eşimle iftarda ; tarhana çorbası ve fasülye yiyeceğim...
Tüh ya daha yeni aldıydım. Gitti paracıklar. :)
Çiğ köftede en güvenilir tatlı..ses, bulyon, su katmıyorlar. İçindekiler kısmı da yazıyor. Ama sosuna dokunmamak lazım.
kilo vermenizde duraklama oluyor mu?öyle zamanlarda napiyorsunuz?
:)))) yardımcı olmaya çalıştım..Madem tecrübeliler geri geldi soruma cevap verin lutfen