• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

[QUayı ="gul_0663, post: 41717228, member: 142560"]selam canım

karatay nasıl giidiyor[/QUOTE]
1 ayi tamamladım. Devam ediyorum.yalniz kilometre halen 70 .2. Adada 3 kilo verebilmek süper olcak.adetim yaklaşıyor onun için takıldım 70 te kaldım. Gül hanim devam ettikçe kilo veririm dimi.yani 3 kiloya kalmam heralde .

[QUayı ="gul_0663, post: 41717228, member: 142560"]selam canım

karatay nasıl giidiyor
1 ayi tamamladım. Devam ediyorum.yalniz kilometre halen 70 .2. Adada 3 kilo verebilmek süper olcak.adetim yaklaşıyor onun için takıldım 70 te kaldım. Gül hanim devam ettikçe kilo veririm dimi.yani 3 kiloya kalmam heralde .[/QUOTE]
Ya ben tabletten giriyorum onun için yazılarım farklı çıkıyor.

eskiden sayfayı 1 saat bıraksak gelınce okumaya yetısemezdık :) face de karatay grupu açınca orada da 26.000 den fazla uye olunca buraya zor yetişiyorum, aktıf olanlar da sık gelmıyor lıste yapılıyordu kım yapacak sırası koydum 3-5 kısı dısın da dıgerlerı yok oldu her zamanda ben yapamam kı hem cevapla hem lıste yap butun emek benden onlar sorup sorup cıkacak bende bıraktım yapmayı.... motıvasyona ıhtıyacı olan kendılerı grup ta da bılıyorsun ya usttekı yorumu okumuyor tekrar aynıs eyı soruyor armut piş ağzıma düş araştırma hiç yok okuma yok mümkün olsa yemeklerinide ben yapıp yedirsem çok mutlu olacaklar :) bazı arkadaslarım öyle dıyorlar zayıflayana kadar sana gelelım bız tek yapamıyoruz :)

burda sohbetlerımız daha güzel oluyordu hem karatay hem sohbet eğlnceliydi şimdi birbirimize yazmaya vakıt bulamıyoruz

fena bişey dediğin nedir merak ettın face den yazarsın,,maşşallah kuzuma hocamızın tavsıyelerı onda bıle etkısını gosterdı demek kı

000 52 kg kedi den ınce olmussundur kesın senın boyun var

Allah mutluluğunuzu dim etsinn cnm

Amin ablacım teşekkür ederim..
Face gurubu evet bazen beni sıkıyor gerçekten dediğin gibi araştırma yok bişey yok çok sıkılıyorum sorulardan..sen de haklısın..

Faceden özelden atıyorum ..

Benim sporum eksik ablacım..sıkılaşmam lazım..2.doğumdan sonra vücudum değişti salma oluyor yani..ramaan çıksın yürüyüşlere başlıcam..

Gül hanım çiğ köfte yiyebiliyormuyuz.?

Merhaba,
Çiğ köfteyi kendimiz yaparsak yiyebiliyoruz..Maalesef dışardakilerin içine ne katıldığı belli değil...
Kilo verme aşamasında bulguru haftada 2-3 kaşık yiyebildiğimiz için haftada 3-4 adet çiğ köfte yiyebiliriz...
Aklınızda olsun çiğ köfte yaparsanız içine cevizde ekleyin..bol yeşillikle limonla afiyet olsun..

Merhaba,
Çiğ köfteyi kendimiz yaparsak yiyebiliyoruz..Maalesef dışardakilerin içine ne katıldığı belli değil...
Kilo verme aşamasında bulguru haftada 2-3 kaşık yiyebildiğimiz için haftada 3-4 adet çiğ köfte yiyebiliriz...
Aklınızda olsun çiğ köfte yaparsanız içine cevizde ekleyin..bol yeşillikle limonla afiyet olsun..
Çiğ köftede en güvenilir tatlı..ses, bulyon, su katmıyorlar. İçindekiler kısmı da yazıyor. Ama sosuna dokunmamak lazım.

84 MİNERALLİ KRİSTAL TUZ KAMPANYASI

benim güvenerek aldığım ve her zaman önerdiğim tuz sitesini üyelere verdim alanlar oldu baktım alacaklar çoğalıyor firmayı arayıp indirim istesem mi diye düşündüm ve aradım, yetkili kişiye yönlendirdiler grubumuzdan bahsettim %10 indirim dediler, o kadar indirimin az olacağını söyledim bana döneceklerini söylediler. Akşam Yemeklik Çankırı tuzunda indirimi 1 ay geçerli olmak üzere % 20 ye çıkardılar.

Telefondan siparişte 0 850 3026625 nolu 7/24 sipariş hattını arayarak karatay parolası ile %20 indirimden 1 ay boyunca faydalanabilirsiniz. kg su 8 tl den 6.40 a iniyor

İnternetten siparişlerde Kupon kodu " karatay " dır. Kupon kodunu cankirituzu.com sitesinden ürünleri sepete ekledikten sonra , alışveriş sepetine giderek kupon kodu kısmına karatay yazıp indirimimizi kullanabilirsiniz.

http://www.cankirituzu.com/kaya_tuzu
Tüh ya daha yeni aldıydım. Gitti paracıklar. :)

Merhaba, prenscim çağırdı geldim tekrar. :) Karataya devam ama kaçamaklar arttı, eskiden daha katıydım, şimdi daha rahat olmaya çalışıyorum.

Hoşgeldin canım..

Ekine ,sonayıma ve fmengncme de haber edelim..

Sen eskiden daha katıydın evet..Eski motivasyonumuza devam edeceğiz..

Ben oruç değilim ,kısmetse yarın orucuma kaldığım yerden devam edeceğim..

Sabah; 2 yumurta tereyağında,biraz peynir ve zeytin yedim..çok acele yapıyorum..Ege uyanmadan kaçmak için..
Öğlem; 1 kase kırmızı mercimek ve bir küçük yoğurt..
Şimdi 1 elma yedim..
Akşam eşimle iftarda ; tarhana çorbası ve fasülye yiyeceğim...

Hoşgeldin canım..

Ekine ,sonayıma ve fmengncme de haber edelim..

Sen eskiden daha katıydın evet..Eski motivasyonumuza devam edeceğiz..

Ben oruç değilim ,kısmetse yarın orucuma kaldığım yerden devam edeceğim..

Sabah; 2 yumurta tereyağında,biraz peynir ve zeytin yedim..çok acele yapıyorum..Ege uyanmadan kaçmak için..
Öğlem; 1 kase kırmızı mercimek ve bir küçük yoğurt..
Şimdi 1 elma yedim..
Akşam eşimle iftarda ; tarhana çorbası ve fasülye yiyeceğim...
Eskisi gibi katı olmayacağım artık. Zaten birçok şeyi yemiyorum hala.

geldim :KK68::KK68::KK68::KK68:
bende geldimmm.
çok fırsat bulamazsam kızmayın bana elimden geldiğince burdayım eskisi gibi
birkaç sayfa geriye dönüp okudum alıntı yaptım ama hayırlı olsun ilk error verildi
gül abla prenscim ve kediyi gördüm herkese selamlar olsun diğer arkadaşlarda aramıza tekrar döner umarım

Sonayımmmm hoşgeldin...valla ben de en çok hamileyken burada yazışmayı özledim..nasıl güzel geliyordu bana..

Kızlarada haber verdim..Ben sık sık geleceğim artık :)

kilo vermenizde duraklama oluyor mu?öyle zamanlarda napiyorsunuz?

Deryapelin ; hatırladığım kadarı ile duraklama dönemlerde serbest olan bulgur pilavınıda yemiyoruz..Sporu artıyoruz...
Sabah yenilen meyveleri yemiyoruz mesela..Sadece 2 öğün yapıyoruz..Gül ablacım daha iyi bilir ama benim de bildiklerim bunlar..Duraklama dönemlerinde sabredip motivemizi bozmuyoruz :)

kaç OTE="prenscim, post: 41722758, member: 151026"]Sonayımmmm hoşgeldin...valla ben de en çok hamileyken burada yazışmayı özledim..nasıl güzel geliyordu bana..

Kızlarada haber verdim..Ben sık sık geleceğim artık :)[/QUOTE]
kac kilo verdin?kaç ayda verdin?

Back