• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben 1OTE="prenscim, post: 41722831, member: 151026"]Deryapelin ; hatırladığım kadarı ile duraklama dönemlerde serbest olan bulgur pilavınıda yemiyoruz..Sporu artıyoruz...
Sabah yenilen meyveleri yemiyoruz mesela..Sadece 2 öğün yapıyoruz..Gül ablacım daha iyi bilir ama benim de bildiklerim bunlar..Duraklama dönemlerinde sabredip motivemizi bozmuyoruz :)[/QUOTE]
ben 1 aydır yapıyorum. zaten 2 öğün yiyorum.adetim yaklaştı duraklama ondan sanırım. yola devam.

kilo vermede duraklama soruma cevap

Bir önceki sayfada cevap vermeye çalıştım..

Ben doğum yaptım 15 ay önce ..ama doğumdan 3 ay sonra eski kiloma döndüm..67-52 ye düştüm yani..zaten öncesin de de karatay sağlıklı yaşam biçimine uyuyordum..kilo verme çabam olmadı..

Benim öğrenmek istediğim şu; böyle bozmadan istikrarlı devam edersem kilo vermeye devam edermiyim

Teşekkürler nscim, post: 41722954, member: 151026"]Bir önceki sayfada cevap vermeye çalıştım..

Ben doğum yaptım 15 ay önce ..ama doğumdan 3 ay sonra eski kiloma döndüm..67-52 ye düştüm yani..zaten öncesin de de karatay sağlıklı yaşam biçimine uyuyordum..kilo verme çabam olmadı..[/QUOTE]
tesekkurler cevabınızı biraz önce gordum

Ne UOTE="prenscim, post: 41722954, member: 151026"]Bir önceki sayfada cevap vermeye çalıştım..

Ben doğum yaptım 15 ay önce ..ama doğumdan 3 ay sonra eski kiloma döndüm..67-52 ye düştüm yani..zaten öncesin de de karatay sağlıklı yaşam biçimine uyuyordum..kilo verme çabam olmadı..[/QUOTE]
ne güzel ben 73 le basladim

Şimdi 70 E="deryapelin, post: 41723031, member: 671225"]Ne UOTE="prenscim, post: 41722954, member: 151026"]Bir önceki sayfada cevap vermeye çalıştım..

ne güzel ben 73 le basladim[/QUOTE]
simdi 70 kiloyum

Çok teOTE="teoson, post: 41723034, member: 277126"]bu soru farklı bir soru evet verirsiniz.arada bir duraklama olacaktır herkes yaşıyor bunu ama sonra tekrar başlıyor kilo verme .o yüzden bırakmayın[/QUOTE]
çok teşekkür ederim.birakmiycam

sabah 10:30 11:00 zeytinyağına 2 yumurta,peynir,yeşil zeytin,salatalık, Yerfıstığı, sınırsız şekersiz açık çay.
akşam 18:00 bir tabak havuç salata,bir kase kırmızı mercimek çorbası, bir kase ev yapımı yoğurt, bir tabak yeşil mercimek yemeği, 4 adet çiğ köfte (bu da 1 ayda ilk kez yaptigim kacamagim olsun :oops::oops:)
öğlende 1 bardak yeşil çay
şimdide 1 şişe maden suyu
gerçi hemen hemen her akşam maden suyu içiyorum.:KK50:

Ben adetim olmadan bildirim gunuydu tartildim ve bildirim yapmistim 1.800fazla cikmistim adetliyken bol su icer birazda hareket edersen kilo degil odem toplamissan mutlaka gidecektir bide bulgur yediysen oda cok yapiyor.....
sanirim 10 gunluk gecikmeden dolayi2 kg su toplamisim adet olunca 2 kg gtti ama 1 kilosu da kiloydu galiba o kaldi:-(

Günaydınnnnn...

Hayırlı Cumalar..

Sahur; klasik kkk +karpuz yedim..ve maden suyu..yatarken de limonlu su içiyorum..gün boyu çok rahatım..hiç susamıyorum..
Bu arada sütümde hiç azalma olmadı..

Merhabalar herkese, yeni katılanlar olmuş buralar şenlenmiş çok sevindim:)

Uzun zamandır yazmıyorum çünkü yiyorum:( Oruç tutmamın da etkisiyle bayaa bi değişti menülerim:( Verdiğim kilolaları almaktan çok korkuyorum yaa. En çokta yumurta yemekten sıkıldım, kahvaltıda yumurta yemeyincede elim bala reçele gidiyor, bu ara fenalardayım:(

ufak bir seyahat ve bayram tatili var önümde. bayramdan sonra kaldığım yerden devam inşallah. 7,5 kilo vermiştim şu anda 63,8'im, boyumda 1.58. en azından 6 kilo daha vermek niyetindeyim. şu 10 günü de aynı kiloda atlatırsam yürüyüşlere ve sıkı bir karataya devam inşallah..

Merhabalar herkese, yeni katılanlar olmuş buralar şenlenmiş çok sevindim:)

Uzun zamandır yazmıyorum çünkü yiyorum:KK43: Oruç tutmamın da etkisiyle bayaa bi değişti menülerim:KK43: Verdiğim kilolaları almaktan çok korkuyorum yaa. En çokta yumurta yemekten sıkıldım, kahvaltıda yumurta yemeyincede elim bala reçele gidiyor, bu ara fenalardayım:KK43:

ufak bir seyahat ve bayram tatili var önümde. bayramdan sonra kaldığım yerden devam inşallah. 7,5 kilo vermiştim şu anda 63,8'im, boyumda 1.58. en azından 6 kilo daha vermek niyetindeyim. şu 10 günü de aynı kiloda atlatırsam yürüyüşlere ve sıkı bir karataya devam inşallah..

Merhaba,

Biz eskiden çok yazışırdık..Hamilelik dönemimi buırda can arkadaşlarımla geçirdim..Çok destek oldular bana..sağolsunlar..

Kaçamak yapmamaya çalışın..mesela benim hiç kilo sorunum olmadı..ne hamileyken ne de şimdi..ama arada kaçamak yapsam da kendimi hep suçlu hissediyorum..nasıl bir psikolojiyse :) kilodan çok zararını düşünüyorum..ilerde bana bu yiyecek kötü olarak geri dönücek diyorum :) İnşallah siz de istediğiniz kiloya inersiniz..

Benimde "gizemli_1105, post: 41731079, member: 317327"]sanirim 10 gunluk gecikmeden dolayi2 kg su toplamisim adet olunca 2 kg gtti ama 1 kilosu da kiloydu galiba o kaldi:-([/QUOTE]
benimde günüm yaklaştı. Şişti m kilo vermem durdu.

Back