Hergün bunu kafaya takarsaniz gram gitmez relax olun bakin nasıl gidiyor70 kiloda takıldım cildircam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hergün bunu kafaya takarsaniz gram gitmez relax olun bakin nasıl gidiyor70 kiloda takıldım cildircam
Belki bu cokmen degildi fazla yaglarin gidiuo olmasi olmasin cunku kilo fazla olunca insanin yuzude buyuk oluyo fazla olanlar gidiyo ben 13kilo verdim karaayla ama cokme degil kuculme oldu bunda pekte memmunum cunku insan yasini oldugjndan fazla gosteriyo yuz kuculdukce zayifladikca gencte goZukuluyo diye dusunuyorum ama karatay diyetinde yuZde bor cokme olmuyo tam tersi insan guzellesiyotYüzünüzde çökme oldumu? benim oldu malesef sadece 5 kilo da hemde yüzüm normalde tombul ama neden böle oldu anlamadım .. yanlış diyetlerde yüzde çökme olur diye biliyorum
Evet. Çok takıyorum.tavsiye için teşekkürlerHergün bunu kafaya takarsaniz gram gitmez relax olun bakin nasıl gidiyor
Valla benim çökmeden ziyade küçülme oldu.süper de oldu tombul kocamandıYüzünüzde çökme oldumu? benim oldu malesef sadece 5 kilo da hemde yüzüm normalde tombul ama neden böle oldu anlamadım .. yanlış diyetlerde yüzde çökme olur diye biliyorum
Teşekkür ederim . Ama malesef olumsuz yorumlar aldım çünkü göz altlarım çöktBelki bu cokmen degildi fazla yaglarin gidiuo olmasi olmasin cunku kilo fazla olunca insanin yuzude buyuk oluyo fazla olanlar gidiyo ben 13kilo verdim karaayla ama cokme degil kuculme oldu bunda pekte memmunum cunku insan yasini oldugjndan fazla gosteriyo yuz kuculdukce zayifladikca gencte goZukuluyo diye dusunuyorum ama karatay diyetinde yuZde bor cokme olmuyo tam tersi insan guzellesiyot
Çevrenizdeki insanlar olumsuz yorum yapmıyormu yüzün çökmüş felan diyeValla benim çökmeden ziyade küçülme oldu.süper de oldu tombul kocamandı
Belki bu cokmen degildi fazla yaglarin gidiuo olmasi olmasin cunku kilo fazla olunca insanin yuzude buyuk oluyo fazla olanlar gidiyo ben 13kilo verdim karaayla ama cokme degil kuculme oldu bunda pekte memmunum cunku insan yasini oldugjndan fazla gosteriyo yuz kuculdukce zayifladikca gencte goZukuluyo diye dusunuyorum ama karatay diyetinde yuZde bor cokme olmuyo tam tersi insan guzellesiyot
sağol canım senın de mubarek olsunGünaydın..
Kadir gecemiz mübarek olsun..
merhaba canım seninde kandilin mübarek olsunHerkese Merhabalar
Kandiliniz Mübarek Olsun.....
geçen hafta 55.4 olan kilom bi 400 gr daha vererek 55 olmuşum böylece neredeyse Ramazam başlayalı 2.5 kilo vermişim sevinçten havalara uçuyorum bi de 54 ü görsem tadından yenmeyecek :) :) ama gerçekten çok farketti belim bacaklarım inceldiii yuppiii
Merhaba, prenscim çağırdı geldim tekrar. :) Karataya devam ama kaçamaklar arttı, eskiden daha katıydım, şimdi daha rahat olmaya çalışıyorum.
oooooo gözümün nurları gelmişler hoş gelmişlergeldim
bende geldimmm.
çok fırsat bulamazsam kızmayın bana elimden geldiğince burdayım eskisi gibi
birkaç sayfa geriye dönüp okudum alıntı yaptım ama hayırlı olsun ilk error verildi
gül abla prenscim ve kediyi gördüm herkese selamlar olsun diğer arkadaşlarda aramıza tekrar döner umarım
ben 1 aydır karpuz hasretim[/QUOTE]Ben OTE="prenscim, post: 41731316, member: 151026"]Günaydınnnnn...
Hayırlı Cumalar..
Sahur; klasik kkk +karpuz yedim..ve maden suyu..yatarken de limonlu su içiyorum..gün boyu çok rahatım..hiç susamıyorum..
Bu arada sütümde hiç azalma olmadı..
Herkese Merhabalar
Kandiliniz Mübarek Olsun.....
geçen hafta 55.4 olan kilom bi 400 gr daha vererek 55 olmuşum böylece neredeyse Ramazam başlayalı 2.5 kilo vermişim sevinçten havalara uçuyorum bi de 54 ü görsem tadından yenmeyecek :) :) ama gerçekten çok farketti belim bacaklarım inceldiii yuppiii
bizim kedicik kaçamakları artırmış vay vay vay...bizden uzak kalırsan böyle olur işteMerhaba kızlar. Sahurda karataya uygun olmayan birşey vardı onun için yazmıyorum.
oooooo gözümün nurları gelmişler hoş gelmişler
kaç gündür girmemiştim şok oldum sizleri görünce çıtırlarım ana kucaklarına geri dönmüşler
face de ki grubumuzda 26.000 kişi içinde rahat rahat yazışılmıyor, iyi oldu prensciğimin gelip sizleri de davet etmesi
güzel çıtırım sana ne yakısmaz kıSizin adınıza çok sevindim..İnsanın kendini iyi hissetmesi gibi yok..
Ben de ramazan öncesi 2 sene önce aldığım 34 beden sarı ispanyol paça pantolonumu (çok severim de ) giymeyi denedim dar olmuştu hoşuma gitmedi çıkardım giymedim..Gebelik doğum derken zaten giyememiştim..Bugün tekrar giydim cuk oturdu ay nasıl sevindim nasıl da rahat oldu hiç sıkmıyor :)
bizim kedicik kaçamakları artırmış vay vay vay...bizden uzak kalırsan böyle olur işte