- 2 Nisan 2015
- 318
- 233
- 103
- 44
kilo vermede duraklama soruma cevap:)))) yardımcı olmaya çalıştım..
kilo vermede duraklama soruma cevap
Sonayımmmm hoşgeldin...valla ben de en çok hamileyken burada yazışmayı özledim..nasıl güzel geliyordu bana..
Kızlarada haber verdim..Ben sık sık geleceğim artık :)
bu soru farklı bir soru evet verirsiniz.arada bir duraklama olacaktır herkes yaşıyor bunu ama sonra tekrar başlıyor kilo verme .o yüzden bırakmayınBenim öğrenmek istediğim şu; böyle bozmadan istikrarlı devam edersem kilo vermeye devam edermiyim
sanirim 10 gunluk gecikmeden dolayi2 kg su toplamisim adet olunca 2 kg gtti ama 1 kilosu da kiloydu galiba o kaldi:-(Ben adetim olmadan bildirim gunuydu tartildim ve bildirim yapmistim 1.800fazla cikmistim adetliyken bol su icer birazda hareket edersen kilo degil odem toplamissan mutlaka gidecektir bide bulgur yediysen oda cok yapiyor.....
afiyet olsunGünaydınnnnn...
Hayırlı Cumalar..
Sahur; klasik kkk +karpuz yedim..ve maden suyu..yatarken de limonlu su içiyorum..gün boyu çok rahatım..hiç susamıyorum..
Bu arada sütümde hiç azalma olmadı..
afiyet olsun
emiyormu kıvanç hala maşallah
Merhabalar herkese, yeni katılanlar olmuş buralar şenlenmiş çok sevindim:)
Uzun zamandır yazmıyorum çünkü yiyorumOruç tutmamın da etkisiyle bayaa bi değişti menülerim Verdiğim kilolaları almaktan çok korkuyorum yaa. En çokta yumurta yemekten sıkıldım, kahvaltıda yumurta yemeyincede elim bala reçele gidiyor, bu ara fenalardayım
ufak bir seyahat ve bayram tatili var önümde. bayramdan sonra kaldığım yerden devam inşallah. 7,5 kilo vermiştim şu anda 63,8'im, boyumda 1.58. en azından 6 kilo daha vermek niyetindeyim. şu 10 günü de aynı kiloda atlatırsam yürüyüşlere ve sıkı bir karataya devam inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?