- 2 Nisan 2015
- 318
- 233
- 103
- 44
Ben adetim olmadan bildirim gunuydu tartildim ve bildirim yapmistim 1.800fazla cikmistim adetliyken bol su icer birazda hareket edersen kilo degil odem toplamissan mutlaka gidecektir bide bulgur yediysen oda cok yapiyor.....Ya ben lacamaksiz cok guEl yapiyrm 3 kilo almisim adrt olamadm daha onun etkisi var ama 3kiloda onun rtkisi olabilir mi yada hiv mi vermiyrm yani kafam cok.karsik
,ilk defa duydum,,,su ne kadar olacakayranlı bulgurlu fasulyeli çorba tarifide vereyim .tencereye suyu koyun taze fasulyeyi istediğiniz gibi kırın .fasulye 5 6 tane olabilir. fasulyeler yumuşayınca yarım avuç bulgur ekleyin .bulgur ve fasulye pişecek su kıvam alacak .pişince ocaktan alın.üzerine yaş nane doğrayın.ayrı bir kapta ayran yapın.çorbadan yiyeceğiniz zaman tabağa koyun üzerine ayran ekleyin yiyin.
maşşallah bebişe büyümeye başladı,,,Slm herkese hayirli ramazanlar canlar ben hamileyim ama orucumu tutuyorum herkes tutma diyo ama ben yeniyorum vicdanin el vermiyor canan hocada gebeler tutmasin demedi sukur rahatim gul abla 3ayin icindeyim 11haftalik oldu 1.700gramm aldim karatayi birebir yapamasamda dikkat ediyorum...surekli takipteyim siZi ama sessiz bugun bir yazayim istedim hayirli geceler
aramıza hosgeldınızaranıza bende katılmak istiyorum banada yardımcı olurmusunuz
bu kadar cısa bunları hakettın canımMerhabalar herkese,
Aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz. Doğru tercih yaptınız ben 71.3'ten 63.9'a indim . 7.4 kilo verdikten sonra şimdilerde kilo veremediğim için sık bildirim yapmıyorum. Oruç tuttuğum içinde ufak tefek kaçamaklarım oluyor yalan yok ama dün resmen saçmaladım
Sahurda
Yoğurt çorbası
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
Bol peynir
Bir avuç ceviz fındık fıstık badem
1-2 bardak süt
İftarda.........................................yazınca bu kadar yanlış yediğimi farkettim herkese tavsiye ederim!!!!
1 hurma CISSSS
Mantarlı tavuk çorbası MANTAR CISSS
İncecik hamurlu 2 dilim pizza CCCIIIIIIISSSS
1 dilim karpuz CISSSS
5-6 kiraz
1 petito
Bir önceki gün iftar................bu iyiydide insanın canı tatlı istiyor ya yalan yok
1 zeytin
Yoğurt çorbası
4 cızbız köfte
Salata
arzucuk25 tatlım Allah kabul etsin, yıllardır oruç tutan biri olarak ben de hamileyken çok garipsemiştim tutmamayı ama Canan hocanın bile kesinlikle hamileler oruç tutmasın dediğini hatırlatmak istedim. Orucun süresi 17 saat olmasa yine katlanılır belki ama süre çok uzun bebeğin için ben kesinlikle tutmaman gerektiğini düşünüyorum. Tabiki karışmak haddime değil ama düşüncelerimi söylemek istedim tatlım. Umarım beni yanlış anlamazsın tatlım.
aramıza hosgeldınızMerhaba kislar
araniza benide alirmisiniz.
karatayi cok arastirdim ve bu sabah tam olarak devam etmeye karar verdim.dikkat ediyordum ama olmayinca kacamak yapiyrodum.burda aktif olursam sanirim kacamaklar sona erer diye dusunuyorum.
bir sorum var .
yumurta yiyemiyorum ne yiyebilirim.?
Sabah sabah yesil mercimek yiyemem ki?
sabah domates salatalik beyaz peynir ve zeytin badem yedim simdi oglen oldu yine aynilarini yesem olurmu ofisteyim disardan yemek yiyemiyorum
fikir verin kizlar
tencereye göre göz kararı koyuyorum suyu,ilk defa duydum,,,su ne kadar olacak
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.aramıza hosgeldınız
yumurtanın yerını hıcbırsey tutmaz yemeye calısmanız lazım...yumurta alerjısı olanlara et balık baklagıller yogur gıbı proteınler onerılıyor
mercıemk proteın sayılıyor sabahta yıyebılırsın
aradan en az 5 saat geçtiyse proteın agırlıklı olarak dedıklerınden yıyebılırsın
günaydın arkadaslar
kimse aktif deglmi
karatayda 2 günüm sabah domates peynir zeytin ve badem olarak devam ediyorum .
öglen yogurt nesfit gevrek yesem ne olur yasak ama ya da domates peynir zeytin yiycem..
yada kayısı bademmi yesem ?
hangisi daha dogru tercih olur
merhaba tatlım, aramıza hoşgeldin. öncelikle gül ablanın da dediği gibi mutlaka yumurta yemelisin yoksa istediğimiz tokluğu uzun süre yakalayamazsın. menemen yada başka tarzda yemeye çalış. özellikle sabah kahvaltısından sonra 5-6 saat acıkmamamız gerekiyor. bu nedenle yumurta şart. nesfit gibi pakette olan hiçbirşeyi yemiyoruz. salata götürebilirsin yanına içine börülce fasülye gibi bakliyatlarla zenginleştirirsen doyarsın uzun süre de acıkmazsın. öğünlerde miktar sınırı yok. doyana kadar yemelisinki uzun süre bişe yemeyesin. benim sana tavsiyem karatay kitaplarını okuman yada http://woto.com/oneriler sitesine bir göz atman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?