• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

cuma5[1].jpg

Selamlar kızlar açıkçası ben Allah kabul ederse oruç tutuyorum ve bu sebeple esnettim biraz listemi. Amacım Ramazan bayramından sonra kaldığım yerden devam etmek. Ya o kadar alışmışımki kendimi bildim bileli yemek yanına yapılan pilav makarna patates püresine özellikle iftarda ne yapacağımı şaşırıyorum!!

Bugünkü iftar menüm hanımağa çorbası(şehriye mercimek nohutla yapılıyor) tavuk bulgur pilavı ayran salata.

Bulgura dikkat edin kızlar az hatta hiç yememek kilo vermede çok etkili kısır falan oluncada yenio bayaa haliyle bence bi süre listeden çıkması gerekiyor:(

bu karatay diyeti süper yaaa .gerçekten doyana kadar yiyorum ve 2 öğün yetiyor.hem doyuyorum hem kilo veriyorum.vücudum midem alıştı 2 öğün ve saatli yemek yemeye.yasaklı şeyleri canım hiçççççç çekmiyor.:KK76::KK76::KK76:

Back