• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

o canım sen bırgun hurma bırgun karpuz prinç pilavı ..... sen karatay yapmıyorsun ki karatay olmadı bu...
Gül hanım Ramazanda sanki benimkide olmuyor bende iftarda kaçamak hiç yapmasam sahurda yapıyorum :KK11:
aslında farkındayım sahurdada yapmasam hiç acıkmıycam ama kilo veremesemde almam inşallah ramazanı böyle geçiririm diye umut ediyorum.

Herkese Merhaba...
Yine kimse bildirim yapmamışş :KK43: :KK43: niye kii
Tartılma zamanları karıştı benim canım sabahları yüksek çıkıyorum akşam tartı sonucumuda yazmadım haliyle bildirim yapmadım. Benden başkada yok herhalde bildirim yapan.

Ya ben lacamaksiz cok guEl yapiyrm 3 kilo almisim adrt olamadm daha onun etkisi var ama 3kiloda onun rtkisi olabilir mi yada hiv mi vermiyrm yani kafam cok.karsik

imagesCAEDV0JZ.jpg

Gül hanım Ramazanda sanki benimkide olmuyor bende iftarda kaçamak hiç yapmasam sahurda yapıyorum :KK11:
aslında farkındayım sahurdada yapmasam hiç acıkmıycam ama kilo veremesemde almam inşallah ramazanı böyle geçiririm diye umut ediyorum.

Tartılma zamanları karıştı benim canım sabahları yüksek çıkıyorum akşam tartı sonucumuda yazmadım haliyle bildirim yapmadım. Benden başkada yok herhalde bildirim yapan.
herseyı basa donderdınız hadı bakalım hayırlısı bayramdan sonra sıfırdan baslarsınız

herseyı basa donderdınız hadı bakalım hayırlısı bayramdan sonra sıfırdan baslarsınız
O kadar da değildir dimi üzüldüm bak şimdi :cry: iftarda ekmek yemiyorum diğer yediklerim uygun belki evde yaptığım limonata var kaçamak sayılacak , sahurda ki kaçamağım bir parça pide (azcık üzerine bal veya reçel:KK11:)
Neyse bugünden itibaren kaçamaksız devam edicem.:KK4:

Kizlar merhaba,
biz karataya yeni basladik. bi sorum olacak
corbalara un katilmiyor malum, katilmayincada cok su gibi oluyor.
siz un yerine ne kullaniyorsunuz kivam icin?

1 litre sütü tencereye koyuyoruz 1 su bardagıda su ekliyoruz.süt kaynayınca göz kararı 1 avuç veya yarım avuç bulgur ekliyoruz .tuz atıyoruz.bulgur pişinceye kadar kısık ateşte pişiriyoruz.yöresel bir çorba annem çok yapar annem tokatlı.

Back