- 2 Nisan 2015
- 318
- 233
- 103
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gül hanım Ramazanda sanki benimkide olmuyor bende iftarda kaçamak hiç yapmasam sahurda yapıyorumo canım sen bırgun hurma bırgun karpuz prinç pilavı ..... sen karatay yapmıyorsun ki karatay olmadı bu...
Tartılma zamanları karıştı benim canım sabahları yüksek çıkıyorum akşam tartı sonucumuda yazmadım haliyle bildirim yapmadım. Benden başkada yok herhalde bildirim yapan.Herkese Merhaba...
Yine kimse bildirim yapmamışş niye kii
liste yapan olmayınca bildirim yapanda olmuyor ne yazık kıHerkese Merhaba...
hayır canım mısr nişasta oldugu ııcn yokgül hanım haşlanmış mısır yiyebilirmiyiz?pazarlarda mısır her tezgahta al beni diye bana bakıyorlar.
bildirim nasıl yapılıyor????[/QUOTE]Bildirim zeze_35, post: 41481533, member: 655615"]Herkese Merhaba...
herseyı basa donderdınız hadı bakalım hayırlısı bayramdan sonra sıfırdan baslarsınızGül hanım Ramazanda sanki benimkide olmuyor bende iftarda kaçamak hiç yapmasam sahurda yapıyorum
aslında farkındayım sahurdada yapmasam hiç acıkmıycam ama kilo veremesemde almam inşallah ramazanı böyle geçiririm diye umut ediyorum.
Tartılma zamanları karıştı benim canım sabahları yüksek çıkıyorum akşam tartı sonucumuda yazmadım haliyle bildirim yapmadım. Benden başkada yok herhalde bildirim yapan.
karatayla o kadar kg almak regl den olmaz yanlıs bıseyler vardırYa ben lacamaksiz cok guEl yapiyrm 3 kilo almisim adrt olamadm daha onun etkisi var ama 3kiloda onun rtkisi olabilir mi yada hiv mi vermiyrm yani kafam cok.karsik
O kadar da değildir dimi üzüldüm bak şimdi iftarda ekmek yemiyorum diğer yediklerim uygun belki evde yaptığım limonata var kaçamak sayılacak , sahurda ki kaçamağım bir parça pide (azcık üzerine bal veya reçel)herseyı basa donderdınız hadı bakalım hayırlısı bayramdan sonra sıfırdan baslarsınız
hamilesindir belkiYa ben lacamaksiz cok guEl yapiyrm 3 kilo almisim adrt olamadm daha onun etkisi var ama 3kiloda onun rtkisi olabilir mi yada hiv mi vermiyrm yani kafam cok.karsik
ben valla unlu çorba tercih etmiyorum.mercimek yapıyorum.Kizlar merhaba,
biz karataya yeni basladik. bi sorum olacak
corbalara un katilmiyor malum, katilmayincada cok su gibi oluyor.
siz un yerine ne kullaniyorsunuz kivam icin?
9öm
ben valla unlu çorba tercih etmiyorum.mercimek yapıyorum.
eee tarhananın özündede un var. ben öyle biliyorum.hergünde mercimek sIKilir insan.
bugün mantar corbasi, dün domates corbasi yaptim ama unsuz su gibi oluyor iste
Tarhana yenilebiliyor demi?