• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ayranlı bulgurlu fasulyeli çorba tarifide vereyim .tencereye suyu koyun taze fasulyeyi istediğiniz gibi kırın .fasulye 5 6 tane olabilir. fasulyeler yumuşayınca yarım avuç bulgur ekleyin .bulgur ve fasulye pişecek su kıvam alacak .pişince ocaktan alın.üzerine yaş nane doğrayın.ayrı bir kapta ayran yapın.çorbadan yiyeceğiniz zaman tabağa koyun üzerine ayran ekleyin yiyin.

Slm herkese hayirli ramazanlar canlar ben hamileyim ama orucumu tutuyorum herkes tutma diyo ama ben yeniyorum vicdanin el vermiyor canan hocada gebeler tutmasin demedi sukur rahatim gul abla 3ayin icindeyim 11haftalik oldu 1.700gramm aldim karatayi birebir yapamasamda dikkat ediyorum...surekli takipteyim siZi ama sessiz bugun bir yazayim istedim hayirli geceler

Yeni gelen arkadaslar hsgeldiniz bol bol kilo verin insallah ben karatayla 13kilo verdim birakmayin devam edin spor yapmaya calisin...hic bisey yapamiyosaniz ip atlayin ben ipin faydasini cok gordum iyiki yazayim dedim elime aldim birakaniyorum

Ya ben lacamaksiz cok guEl yapiyrm 3 kilo almisim adrt olamadm daha onun etkisi var ama 3kiloda onun rtkisi olabilir mi yada hiv mi vermiyrm yani kafam cok.karsik
Ben adetim olmadan bildirim gunuydu tartildim ve bildirim yapmistim 1.800fazla cikmistim adetliyken bol su icer birazda hareket edersen kilo degil odem toplamissan mutlaka gidecektir bide bulgur yediysen oda cok yapiyor.....

Merhabalar herkese,

Aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz. Doğru tercih yaptınız ben 71.3'ten 63.9'a indim . 7.4 kilo verdikten sonra şimdilerde kilo veremediğim için sık bildirim yapmıyorum. Oruç tuttuğum içinde ufak tefek kaçamaklarım oluyor yalan yok ama dün resmen saçmaladım:(

Sahurda
Yoğurt çorbası
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
Bol peynir
Bir avuç ceviz fındık fıstık badem
1-2 bardak süt

İftarda.........................................yazınca bu kadar yanlış yediğimi farkettim herkese tavsiye ederim!!!!:KK57:
1 hurma CISSSS
Mantarlı tavuk çorbası MANTAR CISSS
İncecik hamurlu 2 dilim pizza CCCIIIIIIISSSS
1 dilim karpuz CISSSS
5-6 kiraz
1 petito

Bir önceki gün iftar................bu iyiydide insanın canı tatlı istiyor ya yalan yok:(
1 zeytin
Yoğurt çorbası
4 cızbız köfte
Salata

arzucuk25 arzucuk25 tatlım Allah kabul etsin, yıllardır oruç tutan biri olarak ben de hamileyken çok garipsemiştim tutmamayı ama Canan hocanın bile kesinlikle hamileler oruç tutmasın dediğini hatırlatmak istedim. Orucun süresi 17 saat olmasa yine katlanılır belki ama süre çok uzun bebeğin için ben kesinlikle tutmaman gerektiğini düşünüyorum. Tabiki karışmak haddime değil ama düşüncelerimi söylemek istedim tatlım. Umarım beni yanlış anlamazsın tatlım.

Merhaba kislar
araniza benide alirmisiniz.
karatayi cok arastirdim ve bu sabah tam olarak devam etmeye karar verdim.dikkat ediyordum ama olmayinca kacamak yapiyrodum.burda aktif olursam sanirim kacamaklar sona erer diye dusunuyorum.
bir sorum var .
yumurta yiyemiyorum ne yiyebilirim.?
Sabah sabah yesil mercimek yiyemem ki?
sabah domates salatalik beyaz peynir ve zeytin badem yedim simdi oglen oldu yine aynilarini yesem olurmu ofisteyim disardan yemek yiyemiyorum
fikir verin kizlar

ayranlı bulgurlu fasulyeli çorba tarifide vereyim .tencereye suyu koyun taze fasulyeyi istediğiniz gibi kırın .fasulye 5 6 tane olabilir. fasulyeler yumuşayınca yarım avuç bulgur ekleyin .bulgur ve fasulye pişecek su kıvam alacak .pişince ocaktan alın.üzerine yaş nane doğrayın.ayrı bir kapta ayran yapın.çorbadan yiyeceğiniz zaman tabağa koyun üzerine ayran ekleyin yiyin.
,ilk defa duydum,,,su ne kadar olacak

Slm herkese hayirli ramazanlar canlar ben hamileyim ama orucumu tutuyorum herkes tutma diyo ama ben yeniyorum vicdanin el vermiyor canan hocada gebeler tutmasin demedi sukur rahatim gul abla 3ayin icindeyim 11haftalik oldu 1.700gramm aldim karatayi birebir yapamasamda dikkat ediyorum...surekli takipteyim siZi ama sessiz bugun bir yazayim istedim hayirli geceler
maşşallah bebişe büyümeye başladı,,,

fazla almamışsın ıyı gıdıyorsun cnm

Allah kabul etsin canım....gunler uzun oldugu ıcın oruc etkılermı bılemedım.. ben 5 aylıkken tutuyordum doktorumla karsılastım oruc tuttugumu duyunca kızmıstı tutma dıye :) bende bırakmıstım

Merhabalar herkese,

Aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz. Doğru tercih yaptınız ben 71.3'ten 63.9'a indim . 7.4 kilo verdikten sonra şimdilerde kilo veremediğim için sık bildirim yapmıyorum. Oruç tuttuğum içinde ufak tefek kaçamaklarım oluyor yalan yok ama dün resmen saçmaladım:KK43:

Sahurda
Yoğurt çorbası
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
Bol peynir
Bir avuç ceviz fındık fıstık badem
1-2 bardak süt

İftarda.........................................yazınca bu kadar yanlış yediğimi farkettim herkese tavsiye ederim!!!!:KK57:
1 hurma CISSSS
Mantarlı tavuk çorbası MANTAR CISSS
İncecik hamurlu 2 dilim pizza CCCIIIIIIISSSS
1 dilim karpuz CISSSS
5-6 kiraz
1 petito

Bir önceki gün iftar................bu iyiydide insanın canı tatlı istiyor ya yalan yok:KK43:
1 zeytin
Yoğurt çorbası
4 cızbız köfte
Salata

arzucuk25 arzucuk25 tatlım Allah kabul etsin, yıllardır oruç tutan biri olarak ben de hamileyken çok garipsemiştim tutmamayı ama Canan hocanın bile kesinlikle hamileler oruç tutmasın dediğini hatırlatmak istedim. Orucun süresi 17 saat olmasa yine katlanılır belki ama süre çok uzun bebeğin için ben kesinlikle tutmaman gerektiğini düşünüyorum. Tabiki karışmak haddime değil ama düşüncelerimi söylemek istedim tatlım. Umarım beni yanlış anlamazsın tatlım.
bu kadar cısa bunları hakettın canım :KK11::KK11::KK11::KK11:

Merhaba kislar
araniza benide alirmisiniz.
karatayi cok arastirdim ve bu sabah tam olarak devam etmeye karar verdim.dikkat ediyordum ama olmayinca kacamak yapiyrodum.burda aktif olursam sanirim kacamaklar sona erer diye dusunuyorum.
bir sorum var .
yumurta yiyemiyorum ne yiyebilirim.?
Sabah sabah yesil mercimek yiyemem ki?
sabah domates salatalik beyaz peynir ve zeytin badem yedim simdi oglen oldu yine aynilarini yesem olurmu ofisteyim disardan yemek yiyemiyorum
fikir verin kizlar
aramıza hosgeldınız

yumurtanın yerını hıcbırsey tutmaz yemeye calısmanız lazım...yumurta alerjısı olanlara et balık baklagıller yogur gıbı proteınler onerılıyor

mercıemk proteın sayılıyor sabahta yıyebılırsın

aradan en az 5 saat geçtiyse proteın agırlıklı olarak dedıklerınden yıyebılırsın

aramıza hosgeldınız

yumurtanın yerını hıcbırsey tutmaz yemeye calısmanız lazım...yumurta alerjısı olanlara et balık baklagıller yogur gıbı proteınler onerılıyor

mercıemk proteın sayılıyor sabahta yıyebılırsın

aradan en az 5 saat geçtiyse proteın agırlıklı olarak dedıklerınden yıyebılırsın
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.
sabah 8 de ve oglen 1 de aayni yedim bugun domates salatalik beyaz peynir ve zeytin ekmeksiz yaninda sabah badem yedim.
aksam 7 de az kiymali yesil mercimek yemeyi ve yogurt yedim. Aksam yemeyi miktari ne kadar olmali ?
mesela bir kase yedim tam doyamadim.
yarin icin kisir yapicam biraz daha mercimek var ikisibirliktw olur mu?

günaydın arkadaslar
kimse aktif deglmi :(
karatayda 2 günüm sabah domates peynir zeytin ve badem olarak devam ediyorum .
öglen yogurt nesfit gevrek yesem ne olur yasak ama ya da domates peynir zeytin yiycem..
yada kayısı bademmi yesem ?
hangisi daha dogru tercih olur

Kilo bildirim formatı
Rumuz:esen13
Başlangıç tarihi:24/06/2015
Başlangıç kg:79.9
Beden:44
Spor:kosu bandı
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 65 kg

günaydın arkadaslar
kimse aktif deglmi :KK43:
karatayda 2 günüm sabah domates peynir zeytin ve badem olarak devam ediyorum .
öglen yogurt nesfit gevrek yesem ne olur yasak ama ya da domates peynir zeytin yiycem..
yada kayısı bademmi yesem ?
hangisi daha dogru tercih olur

merhaba tatlım, aramıza hoşgeldin. öncelikle gül ablanın da dediği gibi mutlaka yumurta yemelisin yoksa istediğimiz tokluğu uzun süre yakalayamazsın. menemen yada başka tarzda yemeye çalış. özellikle sabah kahvaltısından sonra 5-6 saat acıkmamamız gerekiyor. bu nedenle yumurta şart. nesfit gibi pakette olan hiçbirşeyi yemiyoruz. salata götürebilirsin yanına içine börülce fasülye gibi bakliyatlarla zenginleştirirsen doyarsın uzun süre de acıkmazsın. öğünlerde miktar sınırı yok. doyana kadar yemelisinki uzun süre bişe yemeyesin. benim sana tavsiyem karatay kitaplarını okuman yada http://woto.com/oneriler sitesine bir göz atman.

merhaba tatlım, aramıza hoşgeldin. öncelikle gül ablanın da dediği gibi mutlaka yumurta yemelisin yoksa istediğimiz tokluğu uzun süre yakalayamazsın. menemen yada başka tarzda yemeye çalış. özellikle sabah kahvaltısından sonra 5-6 saat acıkmamamız gerekiyor. bu nedenle yumurta şart. nesfit gibi pakette olan hiçbirşeyi yemiyoruz. salata götürebilirsin yanına içine börülce fasülye gibi bakliyatlarla zenginleştirirsen doyarsın uzun süre de acıkmazsın. öğünlerde miktar sınırı yok. doyana kadar yemelisinki uzun süre bişe yemeyesin. benim sana tavsiyem karatay kitaplarını okuman yada http://woto.com/oneriler sitesine bir göz atman.

teşekkür ederim :)
aslında kitapları aldım .
ama işten eve gidince oglusumdan okuyamıyorum .
okumaya calısıyorum .
ilk günler sanırım o yuzden emin olamıyorum ki.
yumurtayı yıyemiyorum, içindeki beyaz uzun seyler ve kan pıhtıları yuzunden tiksindim.
2 gündür hiç kacamak yapmadım.
insallah devam ederim.
salata getiricem haklısınız boyle bi sansım varken.
oruç tutamıyorum maalesef .
aksam için mercimek yemegi -yogurt ve kısır uygun mudur

Back