• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Selamlar kızlar açıkçası ben Allah kabul ederse oruç tutuyorum ve bu sebeple esnettim biraz listemi. Amacım Ramazan bayramından sonra kaldığım yerden devam etmek. Ya o kadar alışmışımki kendimi bildim bileli yemek yanına yapılan pilav makarna patates püresine özellikle iftarda ne yapacağımı şaşırıyorum!!

Bugünkü iftar menüm hanımağa çorbası(şehriye mercimek nohutla yapılıyor) tavuk bulgur pilavı ayran salata.

Bulgura dikkat edin kızlar az hatta hiç yememek kilo vermede çok etkili kısır falan oluncada yenio bayaa haliyle bence bi süre listeden çıkması gerekiyor:KK43:
şehriye yok cnm...bulguru lısteden çıkartmak gerekıyor sehrıye nıye kaldı kı :)
gulbudak.blogspot.com.tr/

merhabalar
bugün bildirim günü aslında ramazan deyip bende bildirim yapmıyordum . En son 1 haziranda bildirim yapmışım
çok bi fark yok aslında. Sabah tartıma bakarak ne almışım ne vermişim ama tüm gün açlık sonrası yaklaşık 1 kg eksik oluyor.

Başlangıç tarihi:07/05/2015
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:64,4
Bu hafta:64,4(sabah)- akşam eve gidince 63,5
Fark:900
Toplam fark:1500
Beden:40
Spor: pek yok şu sıralar
Boy:1.70
Hedef:ilk hedef 62 kg...ikinci 60 kg

merhabalar
bugün bildirim günü aslında ramazan deyip bende bildirim yapmıyordum . En son 1 haziranda bildirim yapmışım
çok bi fark yok aslında. Sabah tartıma bakarak ne almışım ne vermişim ama tüm gün açlık sonrası yaklaşık 1 kg eksik oluyor.

allah allah neden fazla bir fark yok kilonda .mayısta başlamışsın şimdi baya kilo gitmesi gerekmezmiydi?

İyi geceler kizlar kolay gelsin kimse yazmiyo diyosunuz ama bayagi aktif burasi epey birikmis okumalar ben siİ surekli takip ediyorum kilo verenleri teptik ediyorum devamini diliyorum bildirim yapmiyosun ama cok ayip

images[9].jpg

merhabalar

tebrıkler cnm en doğru tartı ıftar oncesı tabıkı ....

İyi geceler kizlar kolay gelsin kimse yazmiyo diyosunuz ama bayagi aktif burasi epey birikmis okumalar ben siİ surekli takip ediyorum kilo verenleri teptik ediyorum devamini diliyorum bildirim yapmiyosun ama cok ayip
nasılsın canım....

bebiş nasıl

sayfa durgun cnm...eskiden bır gunde 20 sayfadan fazla ılerlerdı öğlen yuruyuse cıkardım 2 saat sonra geldıgımde sayfalar ılerlemıs yaz yaz bıtmezdı ... bende buraya fazla giremiyorum face book grup la ve blog la çok vaktım geciyor .. blog a karatay yemekleri yapıp tariflerini yazıyorum 2 ay odu 100.000 tıklamayı geçti

allah allah neden fazla bir fark yok kilonda .mayısta başlamışsın şimdi baya kilo gitmesi gerekmezmiydi?
Benim kilom çok fazla değil canım ideal kilomdan 2 kilo falan fazlam var aslında ben zorluyorum . Bu fazlalık kiloda sporsuz gitmiycek gibi gözüküyor. Karatayla sağlıklı beslenerek idealin altına düşmek hedefim.

tebrıkler cnm en doğru tartı ıftar oncesı tabıkı ....
teşekkür ederim

Benim kilom çok fazla değil canım ideal kilomdan 2 kilo falan fazlam var aslında ben zorluyorum . Bu fazlalık kiloda sporsuz gitmiycek gibi gözüküyor. Karatayla sağlıklı beslenerek idealin altına düşmek hedefim.

teşekkür ederim
2 kilo iyiymiş ya keşke benim 2 kilo fazla olsa

nasılsın canım....

bebiş nasıl

sayfa durgun cnm...eskiden bır gunde 20 sayfadan fazla ılerlerdı öğlen yuruyuse cıkardım 2 saat sonra geldıgımde sayfalar ılerlemıs yaz yaz bıtmezdı ... bende buraya fazla giremiyorum face book grup la ve blog la çok vaktım geciyor .. blog a karatay yemekleri yapıp tariflerini yazıyorum 2 ay odu 100.000 tıklamayı geçti
İyim abla sukur bebekde iyidir heralde bilmiyorum bayramdan sonra doktora gidecem bakalim napiyo ramazana girdigimiZden beti 200gramm verdim oruc tutmamim etkisi
Ablam senin hizina yetismek mumkunmu sen oZenilecek kadinsi. Blogun linkini at girip bakayim face kullanmiyorum ama blog site olaraksa girerim

İyim abla sukur bebekde iyidir heralde bilmiyorum bayramdan sonra doktora gidecem bakalim napiyo ramazana girdigimiZden beti 200gramm verdim oruc tutmamim etkisi
Ablam senin hizina yetismek mumkunmu sen oZenilecek kadinsi. Blogun linkini at girip bakayim face kullanmiyorum ama blog site olaraksa girerim
oruc zararlı olmasın cnm öğrendin mi...

ben hızımı alamadım 24 saat yetmiyor artık bana:) google ye gulbudak. blogspot. com. tr/ yazınca çıkan blokta yemekler tarifleri, kahvaltılar tarifleri örnekleri, bilgiler, ev yapımı terayağ, peynir ne ararsan var canım..

Back