- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.131
- 358
Ya ben şeker bağımlısı olduğumu anladım sonunda. Karnım tok ama çikolata, bisküvi gibi şeyleri çok canım çekiyor ve yemeyince mutsuz ve sinirli oluyorum. Canım çok sıkkın....İyi akşamlar
Binc canım seninle daha önce de aynı forumda zayıfladık diye hatırlıyorum. Bebeğin hayırlı olsun güle güle büyüt.
Ladyıngray inan bana oluyor. İnancını kaybetme.İyi motive ol.
Bugün
sabah cacık
kuşluk karatay kahvaltısı
akşam tarhana çor. bakla yoğurtlu
maalesef saat 9 dan sonra az kuruyemiş
iyi akşamlar
aramıza hosgeldın cnmBende bugün başladım inşallah inerim istedigin kiloya.daha önce dukanla 14 kilo vermiştim gebelik sonrası fazlasıyla aldım.kilom73 hedefim 54
gunde 2.3 taneyı gecmeyecek dogal maden suyu ıcebılırsınSelamlar herkese, 1 aydır devam ediyorum artık vücudum da ben de yeni düzene alıştık çok mutluyum:) Benim 2 sorum olacak.
Birincisi sade maden suyu içebiliyor muyuz? Çünkü ben çok seviyorum ve taze limonlu bana ilaç gibi geliyor!
İkincisi de henüz Omega 3 kullanmaya başlamadım, mutlaka kullanmam gerekiyor mu, marka olarak tavsiyeleriniz var mı?
evet canım zayıflayınca haslanmı bır ıkı lokma olabılırGul abla ben bugun aksam yemeginde patates haslamasi yedim karaayda komple yasak demi ama cani cekti bende yiyii verdim
ooo maşşallah canım 3 ledin demek ...nasıl oldu bu 3. süpriz mi olduMerhaba hoşbuldum teşekkür ederim.
Gül ablacım 3 cocuk annesi oldum görüşmeyeli.:)). Ben bile kendime inanamıyorum. Karatay ' a alışığım elbet umarım iyi gidecek. tek handikapım zamansızlık maalesef.
Zariff 4 ayda 12 kilo ve çok zorlanmadan aç kalmadan verdim. Karatay diyetinin en sevdiğim yanı da bu zaten. Sporda ise bazen sadece leslie bazende leslie ve yürüyüş. Bence leslie gayet iyi çalıştırıyor.
Ben bugün
sabah az ceviz ve bir kuru kayısı
öğlen karatay kahvaltısı
akşam semizotu mercimek çorbası 2 kaşık kısır yedim.
sabahta 45 dakika yürüyüş.
İyi akşamlar herkese
bende işlerin yoğunluğu ile mücadeleye devam canım,,oğlum Erzurum da asker,,kızımın biri istanbul da üniversite de okuyor diğeri yanımda lise 3 te ..hayat koşturmacası devamSağol gül Ablacım
Yaşasın karatay
Yoğun bir pazartesi geçirdim, bildirim yapamadım
Ancak 3 4 gün düzenli yürüyüş ve yediklerime dikkat sonrası 1,2 kg gitti bile
Başlangıç için iyi bir motivasyon oldu
Sen nasılsın Ablacım, kızların, oğlun nasıl
İşe yürüyerek gidip gelirdin, dizlerim ağrıyor yazmışsın durum nedir
Öpüyorum
selam canımHerkese Günaydın....
bu aralar okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum kızım çok hastalandı ateş kusma ve ishal var onunla ilgileniyorum ama takipteyim:) :)
Bu arada yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldinizzz
aramıza hosgeldınızmerhabalar
Nisanın 12 sinden beri diyetteyim , Dukan atak yaptım 1,6 kg verdim ve kaldım ne aşağı ne yukarı stres olduğumla kalıyorum resmen. Daha önceleride diyet denemelerim ve vereceğim kilonun az olması sebebiyle metabolizmamda yavaş çalışıyor. iki gündür Karatayı inceliyorum kitabını sipariş verdim sanırım bana karatay daha uygun . Bu sayfada da güzel yazışmalarınızı okuyorum bende aranıza katılmak isterim.
dizlerimin sıvısı bıttıgı ıcın bazen cok agrı oluyor cnmGünaydın bugün 1 ayımı tamamladım. 4,300 gr sonuç çok mutluyum :)
Zeze geçmiş olsun kızına, biran önce düzelir inşallah.
Gül Hanım dizlerinizdeki sıkıntı nedir, benimde 2 haftadır feci ağrıyor, güçlendirme hareketleri yapıyorum, yürüyüşümü kesmeden devam ediyorum, yakında da dr a gidicem ama sıkıntı veriyor .
tesekkur ederım cnmTeşekkür ederim hoşbulduk .
Müthiş kilo vermişsiniz tebrik ederim buradaki arkadaşlara da sanırım siz yardımcı oluyorsunuz.
Bende bugün itibariyle kahvaltıdan başladım bol su ve çay öğle şehriye çorbası 3 kaşık bulgur(özellikle saydım) bir kutu ayran bir muz (saat 15 e kadar yenilebilir diye okumuşdum )
Kitabım gelmediği için tam olaylara hakim değilim ama forumdan okuduğum kadarıyla sanırım doğru gidiyor.
dogru ve tam yersen acıkmazsın cnm...merhabalar benim bugun ikinci gun6m aksamki yemegimin yaninda birazda badem yedim.sabah bibardak yiyememistim cunku.sorun olurmu bide ben cok acikiyorum ya acsba bende mi var bi oburluk
aramıza hosgeldın cnmKizlaaar bende geldim.daha once 4 ayda 18 kilo vermistim.dogum falan derken almıstım bayaa.86ya cikmistim yaklasik 1 yıldır bi aldım bi verdim.şuan 71 kiloyum.hedefim 2 ayda 65 kilo olmak.hadi kızlar azmedelim
pide yok canm ayda 1-2 sefer bol sebzlı lahmacun varGunaydin herkese evin icindeki skntlardan dolayo kendine hakim olamayip kacamaklar yaptim bugun 94.2 olmusum tekrardan p.tesiye kaar onu verrsem ins bundan snra daha dkkatli olacam aksama da misafrm var gul abla kisir yiyebiliyor muyum yiyebiliyrsam kisir yapaym da hic degilse onunla eslil edeyim tatlilarda gozum kalmasin Dun sabah karatay kahvaltisi oglen kiymali pide 1 adet ayran salata ( gul ablaben bunu karatay diyet listesinde okumustum dye yedim ama icim hic rqhat degil yalnis yaptysam bidaha yemeyim) aksam ispanak tavuk sakatat 10 gbi kizima cekrdek citlerken bikactanesi agzima kacmis olabilir
işte bu olmadı bır lokma bıle olsa ınsulını basa donderırBirde kizlar ve gul abla viseyler sormak istyrm kahvaltida yaa yemeklerde dyelim ki tatli var cok canm cekti kucucuk nohut kadar bir parca da leptini etkiliyir mu beb 3 saat sonra hafif 4 4.5 saat sonrada cok acikmaya basliyorum yalnis yaptgim biseyler mi var kizim cok.huysuz olunca yemek saatlerm degisebliyr bazen aksam 8 den sonra tememek icin 4 saat flan sonra yenekmzorunda kaliyorum bu diyeti bizar mi 5 saat beklemek mecburi mi birde haftaa 1 kere light kola icsem diyete sakncasi olur muuuuuu cokcok cok canm ckiyr dayanamiyrm kolaya
ilk sayfamızı okumanız gerekır..sonrada kıtaplardan baslamanız...beyne format atmalısınız kı kacamak yapmayasınızBiri bana yardımcı olabilir mi yeni üye oldum ve öncelikli olarak neler yapmalıyım
kötü olmuş canım patates arada kanyardı da makarna hiççç olmamışBen bu hafta bir sapittim nedense dun patates yedim ama acikmamistim bugunde 2kasik makarna yedim cok aciktim maf oldum resmen su icmekten acligimi bastirmaktan cirg oldum suan iyiyim ama biseylere salsirmamak icin kendimi Or tutum aklima gelmeyen yemek kalmadi hata yapiuorum ama o anki nefse hakim olamadim hoc boyle degildim yersem tam yerim boyle ufak defek aeyler yapmazdim
koruma evresine gelene kadar insülin direnci kalmıyor kırılmış oluyor onun için köy ekmeği de makarnada lavaşta yiyebileceğiz glizemik indeksi yüksekte tek tük yiyeceğiz ama 5 km yuruyerek onu erıteceğizBu hafta kilo veremezsem hoc sasirmam sasirdim bu hafta abla benim anlamadigim simdi biz yanlis hisey yiuoz ja koruma evresine gecince bu insulin basa donmuycekmiben bu aralar mesale ara ara yemek ama kulo alamamak istiyorum koruma gobi ama yine az az kilo vermek istiyorum yani yanina spor eklemek istiyorum nasil yapsam acaba 65te kalsammmi diye dusunuyorum hele bir 65olayimda tabi
Selamlar
4 mayısta 67.2 idim 8 mayıs sabah 66.9 çıktım sadece 300 gr moralim bozuldu açıkçası çünkü 2 gün çok sağlam yürüdüm mekik falan. yediklerimde de ters birşey yok. sadece sorum şu dün sabah kahvaltıyı 9.30'da yaptım, kısır yedim 15.30'da, akşam 19.30 da da 4 köfte ve yoğurt yedim. Acaba bulgur yenebildiği halde su mu topluyor, hiç mi yemesek!!![/QUOTEk
Kilolarimiz cok yakin bende pazartesi 66.900bugun 67.300ciktum bak hoc biseyi kucumseme 300grammda iyi ben 100gram icin neler yapiyorum suan arti 400deyim pazartesiye kadar ne olucam bakalim
Haklisin tatlim ama insan duraklama donemlerinde sabirsizlanabilio!! Hergun 100 gr gitse ayda 3 kilo yaparki fena degil:?:) lopur lopur yemekleri gorururken iyiydide simdi sabredemioeum. Benim boyum 1. 58 tatlim senin kac? 71.3 ile basladim 1 Nisanda:)
kaba taslak soylr ozegleyim icinde un seker ve nisasta olan hicbirsey yemiyoruz (ekmekmpatates pirinc hazir gidalar abur cuburlar hazr corbalr yani markette satilan paketlenmis gdalar tamamen yasak) sabah kahvaltisi sabit 2 yumurta avuc ici kadar peynir 10 15 zeytin yesillik 1 ince belli cay bardagi cezviz findik fistik istedgnxen birini yoyebilirsin yemek aralari en az 5 saat olaxak ve ahzina sudan baska hicbirsey surmeyeceksin aksam 8 den sonra yemek yasak cay ve kahve gbi kafeinli.iceceklerse metabolizmayi yavsalattgndan yasak yeail cay flan icebilurai. Kolay gelsin aramza hos geldin :-DBiri bana yardımcı olabilir mi yeni üye oldum ve öncelikli olarak neler yapmalıyım
yaa ben o ayrintiyi dikkate almadm ikiside ayni sey diye abla bidahakine dikkat ederm ins dogru soyliyrsun 1 kere yiyince birdaha toparlanmiyor ins irademe sahip cikacam.abla ben koruma evresini ilk defa duydum anlatabilir misinbiraz cok vaktini almayacaksam o zaman istedgmizden a yiyebiliyor muyuz eger iyle bisey varsa bu benm icinaz da olsacok.guzel motive olur o ginun hayaliyle daha ski sarilirim karatayadogru ve tam yersen acıkmazsın cnm...
aramıza hosgeldın cnm
pide yok canm ayda 1-2 sefer bol sebzlı lahmacun var
kısır 3*4 kasık bulgura denk gelecek kadar yıyebılırsın cnm
işte bu olmadı bır lokma bıle olsa ınsulını basa donderır
Haklisin tatlim ama insan duraklama donemlerinde sabirsizlanabilio!! Hergun 100 gr gitse ayda 3 kilo yaparki fena degil:?:) lopur lopur yemekleri gorururken iyiydide simdi sabredemioeum. Benim boyum 1. 58 tatlim senin kac? 71.3 ile basladim 1 Nisanda:)[/QUOTEBenimkide1.61 suanki kilo 66.900ve 79'600le basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?