- 19 Aralık 2014
- 730
- 1.107
- 138
- 35
Cay kahve yaaak degil sekersiz olarak tuketebilirsin yesil cay diye sartlandirma kendine oyle olsa yasam anlamsiz oluyokaba taslak soylr ozegleyim icinde un seker ve nisasta olan hicbirsey yemiyoruz (ekmekmpatates pirinc hazir gidalar abur cuburlar hazr corbalr yani markette satilan paketlenmis gdalar tamamen yasak) sabah kahvaltisi sabit 2 yumurta avuc ici kadar peynir 10 15 zeytin yesillik 1 ince belli cay bardagi cezviz findik fistik istedgnxen birini yoyebilirsin yemek aralari en az 5 saat olaxak ve ahzina sudan baska hicbirsey surmeyeceksin aksam 8 den sonra yemek yasak cay ve kahve gbi kafeinli.iceceklerse metabolizmayi yavsalattgndan yasak yeail cay flan icebilurai. Kolay gelsin aramza hos geldin :-D
yaa ben o ayrintiyi dikkate almadm ikiside ayni sey diye abla bidahakine dikkat ederm ins dogru soyliyrsun 1 kere yiyince birdaha toparlanmiyor ins irademe sahip cikacam.abla ben koruma evresini ilk defa duydum anlatabilir misinbiraz cok vaktini almayacaksam o zaman istedgmizden a yiyebiliyor muyuz eger iyle bisey varsa bu benm icinaz da olsacok.guzel motive olur o ginun hayaliyle daha ski sarilirim karataya