Cay kahve yaaak degil sekersiz olarak tuketebilirsin yesil cay diye sartlandirma kendine oyle olsa yasam anlamsiz oluyokaba taslak soylr ozegleyim icinde un seker ve nisasta olan hicbirsey yemiyoruz (ekmekmpatates pirinc hazir gidalar abur cuburlar hazr corbalr yani markette satilan paketlenmis gdalar tamamen yasak) sabah kahvaltisi sabit 2 yumurta avuc ici kadar peynir 10 15 zeytin yesillik 1 ince belli cay bardagi cezviz findik fistik istedgnxen birini yoyebilirsin yemek aralari en az 5 saat olaxak ve ahzina sudan baska hicbirsey surmeyeceksin aksam 8 den sonra yemek yasak cay ve kahve gbi kafeinli.iceceklerse metabolizmayi yavsalattgndan yasak yeail cay flan icebilurai. Kolay gelsin aramza hos geldin :-D
yaa ben o ayrintiyi dikkate almadm ikiside ayni sey diye abla bidahakine dikkat ederm ins dogru soyliyrsun 1 kere yiyince birdaha toparlanmiyor ins irademe sahip cikacam.abla ben koruma evresini ilk defa duydum anlatabilir misinbiraz cok vaktini almayacaksam o zaman istedgmizden a yiyebiliyor muyuz eger iyle bisey varsa bu benm icinaz da olsacok.guzel motive olur o ginun hayaliyle daha ski sarilirim karataya
Yaa ben Kitabuni almadimda internetteki sayfasinda cay kahve yasak yaziyordu bende icmiyordum tesekkur edermCay kahve yaaak degil sekersiz olarak tuketebilirsin yesil cay diye sartlandirma kendine oyle olsa yasam anlamsiz oluyo
sekerlı yasak canım sekersız bıtkı cayları turk kahvesı fıltre kahve serbestYaa ben Kitabuni almadimda internetteki sayfasinda cay kahve yasak yaziyordu bende icmiyordum tesekkur ederm
kendını tam verip baslamalısın cnm,,koparak yapmanın zararlarını bılıyorsun bı duzene soksan ıyı gıdecek teMerhaba bir kaç gündür misafir anneler günü falan derken ben koptum diyetten burdan.Biraz geç oldu ama bugün burdayım. dün itibariyle regl dönemimdeyim. Artık ondan mı yoksa bi kaç gün kü kopmamdan mı sadece 300 gr vermişim.
boy:160
geçen hafta:73,8
bu hafta:73,5
fark:300gr
hedef:60
spor: yürüyüş, leslie
yüzde nasıl hesapladığımızı unuttum ben:)
hoşçakalın. Herşey gönlünüzce olsun
sıslıge ragmen fark yok haftaya ıncek demek kı cnmRumuz:arzucuk25
Baslangic kilo:79.600
Gecen hafta:66.900
Bu hafta:66.900
Toplam fark:12.700
Spor :hareket var ayrica bisey yok
Boy:1.61
Yas:25
2gun once az bisey leke geldi adetde olamiyorum onun sisligide var bulgurda bu hafta bulguru cok tukettim olsun onemli olan kilo almamam sabit kalmakda iyi bu haftalik
Amin...sagol cnmselam herkese
diyete devam
vakit yok uğrayamıyorum..
Allah kavuştursun oğluna gül ablacım
mavibisiklet evet ben de seni hatırlıyorum
öğlen le aksam arası leptın hıc calısmamıs...Selamlar
4 mayısta 67.2 idim 8 mayıs sabah 66.9 çıktım sadece 300 gr moralim bozuldu açıkçası çünkü 2 gün çok sağlam yürüdüm mekik falan. yediklerimde de ters birşey yok. sadece sorum şu dün sabah kahvaltıyı 9.30'da yaptım, kısır yedim 15.30'da, akşam 19.30 da da 4 köfte ve yoğurt yedim. Acaba bulgur yenebildiği halde su mu topluyor, hiç mi yemesek!!!
koruma evresınde kural dısı bısey yedıgınde 5 km yurumen lazım ..her yenen sey ıcın 5 km ama bır ogun ııcn degılkaba taslak soylr ozegleyim icinde un seker ve nisasta olan hicbirsey yemiyoruz (ekmekmpatates pirinc hazir gidalar abur cuburlar hazr corbalr yani markette satilan paketlenmis gdalar tamamen yasak) sabah kahvaltisi sabit 2 yumurta avuc ici kadar peynir 10 15 zeytin yesillik 1 ince belli cay bardagi cezviz findik fistik istedgnxen birini yoyebilirsin yemek aralari en az 5 saat olaxak ve ahzina sudan baska hicbirsey surmeyeceksin aksam 8 den sonra yemek yasak cay ve kahve gbi kafeinli.iceceklerse metabolizmayi yavsalattgndan yasak yeail cay flan icebilurai. Kolay gelsin aramza hos geldin :-D
yaa ben o ayrintiyi dikkate almadm ikiside ayni sey diye abla bidahakine dikkat ederm ins dogru soyliyrsun 1 kere yiyince birdaha toparlanmiyor ins irademe sahip cikacam.abla ben koruma evresini ilk defa duydum anlatabilir misinbiraz cok vaktini almayacaksam o zaman istedgmizden a yiyebiliyor muyuz eger iyle bisey varsa bu benm icinaz da olsacok.guzel motive olur o ginun hayaliyle daha ski sarilirim karataya
benım dıger grubumda ayda 8--9 verende var 800 gramda bu kısıye baglı..metabolızmasına kan degerlerıne kaçamak yapmamasına ve sporunakızlar genel olarak ilk 1,5 ay ne kadar verilio siz kaç verdiniz ? bnım 1,5 aydan sonra kac olur tahmini onu hesaplicam yada tecrübeli biri direkt bişeyler tahmin edebilir bnce 70.8 le basladım.sonrası ramazan:) ramazanda nasıl oluyo kilo durumları ? karatay beslenmesiyle ramazan geciren varmı aramızda?
aramıza hosgeldınızSelamlar.kac zamandır sayfanızı takip ediyorum..sırf size katilmak için üye oldum..arkadaşlar ben omurlikfelciyim 7 senedir..2 sene önce 70 kiloyu buldum..tabi bu tartılma özel bir klinikte oldu..ayağa hiç kalkamadigim için evde tartilamiyorum..diyetisyen le 2 ayda 12 kilo verdim..Ama o zamn ozel cihazlarla ayaga kalkip yuruyodum.hareket vardi..şimdi evimden ayrı 2 senedir başka bir şehirde tedavi görüyorum. Sıkıldıkça yemeğe sarıldım.ozel cihazlarımda kilodan olmuyo..sıfır hareket .. Kaç kilo oldum bilmiyorum göbeğim kat kat oldu..1ayi geckindir diyete başladım. .ama dedigim gibi sıfır hareket sadece diyet var..tartilamadigim için motive yoksizi okuyup motive oluyorum..biraz verdim sanırım katlarım azalıyor benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim..
tebrıkler canımBaşlangıç tarihi:28.04.2015
Başlangıç kg:70.8
Geçen hafta:70.3
Bu hafta: 69.6
Fark:-700
Toplam fark:-1.2
Spor:Leslie 3 mil
Boy:166- 68
Hedef:58
Kizlar yeni baslamama ragmen cok yavas veriyorum sizce neden ??
tebrıkler canımGünaydınlar
bende yaklaşık 1 haftadır Karatay diyeti ile beslenmeye çalışıyorum . Kitabımı aldım daha yarısına gelmedim ama genel itibariyle konuyu kavradım diyebilirim.
Bende bildirim yapmak istiyorum .Şu gün liste yapacaksın dediğinizde listede yapabilirim.
Rumuz:_ezelneva_
Başlangıç tarihi:07/05/2015
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:65
Bu hafta:64,4
Fark:-600
Toplam fark:600
Beden:42
Spor:leslie 3-ama bu hafta yapamadım
Boy:1.70
Hedef:ilk hedef 62 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0.923
ıyı yolculuklar canımGunaydin arkadaslar bende adet donemindeyim ondanmidir yoksa 5 gundur misafirim var ondanmidir -100 gr gitmis sadece.bugun yolculuk var .turkiye beni bekle ben geliyorum.hepinizi öpuyorum malesef cok isim var ben kactim hoscakalin.
teşekkür ederimtebrıkler canım
tebrıkler canım
ıyı yolculuklar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?