Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Cay kahve yaaak degil sekersiz olarak tuketebilirsin yesil cay diye sartlandirma kendine oyle olsa yasam anlamsiz oluyo

Ben yarinki bildirimde buyuk bir ihtimal fazla cikic hemde adet gunumdeyim sislik cok var artik cok bulgur yedim bu hafya dur bakalim ne olucak

TE="sandalyem hayatim, post: 40892188, member: 678826"]Selamlar.kac zamandır sayfanızı takip ediyorum..sırf size katilmak için üye oldum..arkadaşlar ben omurlikfelciyim 7 senedir..2 sene önce 70 kiloyu buldum..tabi bu tartılma özel bir klinikte oldu..ayağa hiç kalkamadigim için evde tartilamiyorum..diyetisyen le 2 ayda 12 kilo verdim..Ama o zamn ozel cihazlarla ayaga kalkip yuruyodum.hareket vardi..şimdi evimden ayrı 2 senedir başka bir şehirde tedavi görüyorum. Sıkıldıkça yemeğe sarıldım.ozel cihazlarımda kilodan olmuyo..sıfır hareket .. Kaç kilo oldum bilmiyorum göbeğim kat kat oldu..1ayi geckindir diyete başladım. .ama dedigim gibi sıfır hareket sadece diyet var..tartilamadigim için motive yoksizi okuyup motive oluyorum..biraz verdim sanırım katlarım azalıyor benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim..[/QUOTE]
Gecmis olsunaramiza hos geldin Rabbim sifni versin ins ya safi zikrini bol bol cekmeni tavsiye ederm Rabbim sinavinizi hayrlisiyla sonlandirsin hareket edemiyorum demissiniz doktorunuza danisarak sadece kop kaslarini ve sirt kaslarini calistrabilecek sporlar yapabilir misiniz bunu arastrin.istetseniz cunku kas yagi yakar ins faydasini gorursunuz

Merhaba bir kaç gündür misafir anneler günü falan derken ben koptum diyetten burdan.Biraz geç oldu ama bugün burdayım. dün itibariyle regl dönemimdeyim. Artık ondan mı yoksa bi kaç gün kü kopmamdan mı sadece 300 gr vermişim.
boy:160
geçen hafta:73,8
bu hafta:73,5
fark:300gr
hedef:60
spor: yürüyüş, leslie
yüzde nasıl hesapladığımızı unuttum ben:)
hoşçakalın. Herşey gönlünüzce olsun

Günaydınlar
bende yaklaşık 1 haftadır Karatay diyeti ile beslenmeye çalışıyorum . Kitabımı aldım daha yarısına gelmedim ama genel itibariyle konuyu kavradım diyebilirim.
Bende bildirim yapmak istiyorum .Şu gün liste yapacaksın dediğinizde listede yapabilirim.

Rumuz:_ezelneva_
Başlangıç tarihi:07/05/2015
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:65
Bu hafta:64,4
Fark:-600
Toplam fark:600
Beden:42
Spor:leslie 3-ama bu hafta yapamadım
Boy:1.70
Hedef:ilk hedef 62 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0.923

Rumuz:arzucuk25
Baslangic kilo:79.600
Gecen hafta:66.900
Bu hafta:66.900
Toplam fark:12.700
Spor :hareket var ayrica bisey yok
Boy:1.61
Yas:25
2gun once az bisey leke geldi adetde olamiyorum onun sisligide var bulgurda bu hafta bulguru cok tukettim olsun onemli olan kilo almamam sabit kalmakda iyi bu haftalik

Yaa ben Kitabuni almadimda internetteki sayfasinda cay kahve yasak yaziyordu bende icmiyordum tesekkur ederm
sekerlı yasak canım sekersız bıtkı cayları turk kahvesı fıltre kahve serbest
kendını tam verip baslamalısın cnm,,koparak yapmanın zararlarını bılıyorsun bı duzene soksan ıyı gıdecek te
sıslıge ragmen fark yok haftaya ıncek demek kı cnm

selam herkese
diyete devam
vakit yok uğrayamıyorum..
Allah kavuştursun oğluna gül ablacım
mavibisiklet evet ben de seni hatırlıyorum
Amin...sagol cnm
öğlen le aksam arası leptın hıc calısmamıs...
kısırı da 3.4 kasıktan fazla yedıysen oda olmamıs
kısırın su toplaması da vardır
baslarda yememekte fayda var
koruma evresınde kural dısı bısey yedıgınde 5 km yurumen lazım ..her yenen sey ıcın 5 km ama bır ogun ııcn degıl
dun komsu borek vermıstı kızlar anne yesene 24 ay oldu korumadasın dedıler bı tadına baksam mı ucundan azıcık dıye dusundum sonra bugun hıc cıkıp 5 km yuruyecek zamanım yok dedım bbıraktım :)
benım dıger grubumda ayda 8--9 verende var 800 gramda bu kısıye baglı..metabolızmasına kan degerlerıne kaçamak yapmamasına ve sporuna
ben 2 ramazan gecırdım bu sene 3 olacak ınsallah
lık haftalarda 1,5 kg verdım sonra vermem durdu, ramazan dan sonra devam ettı

aramıza hosgeldınız

çok geçmiş olsun Allah kısa zamanda şifa versin

biz elimizden geldiğince size yardım etmeye calısırız, spor yapamıyorsunuz olsun öylede gıdıyor kg lar, ben karataya basladıgımda dızlerımdekı sıvı bıtmesı ve kg dan n dolayı yurume de zorlanıyordum 2 ay yuruyemedım bıle ona ragmen 10 kg ya yakın verdım kg lar azalmay baslayınca yurumeye de basladım ...sen de verebılırsın canım spor olmasa bıle yedıklerıne dıkkat etmen bıle sana hem saglık verecek hem yagları erıtecek

aklına takılanları rahatlıkla sorabılırsın canım

Başlangıç tarihi:28.04.2015
Başlangıç kg:70.8
Geçen hafta:70.3
Bu hafta: 69.6
Fark:-700
Toplam fark:-1.2
Spor:Leslie 3 mil
Boy:166- 68
Hedef:58
Kizlar yeni baslamama ragmen cok yavas veriyorum sizce neden ??
tebrıkler canım
tebrıkler canım
Gunaydin arkadaslar bende adet donemindeyim ondanmidir yoksa 5 gundur misafirim var ondanmidir -100 gr gitmis sadece.bugun yolculuk var .turkiye beni bekle ben geliyorum.hepinizi öpuyorum malesef cok isim var ben kactim hoscakalin.
ıyı yolculuklar canım

Rumuz:LadyInGray
Başlangıç tarihi:04/05/2015
Başlangıç kg:86.6
Geçen hafta:86.6
Bu hafta:85.5
Fark:-1100
Toplam fark:1.27
Beden:46
Spor:yürüyüş
Boy:172
Hedef:ilk hedef 75 kg...ikinci 65 kg

Şaşkınım, herhalde geçen hafta tartildigimda çok şiştim, bir haftada 1100 gr başka türlü gitmez

Gül ablacim teşekkür ederim hosbuldum..Rabbim tüm hastalara şifa versin..ilk sorum omega 3 ile ilgili kullandığınız efas sanırım yanlış hatırliyorsam düzeltin bunda kapsül için kullanılan jelatin helalmi..balen marka omega 3 var sığır jelatin helal yazıyo. EPA iyi gibi .fikrinizi alabilirmiyim.

Gecmis olsunaramiza hos geldin Rabbim sifni versin ins ya safi zikrini bol bol cekmeni tavsiye ederm Rabbim sinavinizi hayrlisiyla sonlandirsin hareket edemiyorum demissiniz doktorunuza danisarak sadece kop kaslarini ve sirt kaslarini calistrabilecek sporlar yapabilir misiniz bunu arastrin.istetseniz cunku kas yagi yakar ins faydasini gorursunuz

Hosbuldum Allah razı olsun canım. Rabbim de seni tüm sıkıntılardan kurtarsin.Canim önceden yapıyodum ama şimdi herseyi bıraktım senelerdir yapıyorum bıktım artık. .diyet yapıyorum ama bu sefer kalp atışları hızlanıyor sizede oluyormu herkese soruyorum.Kardiyolojide gözükücem bakalım ne diycek.

tebrıkler canım

tebrıkler canım
ıyı yolculuklar canım
teşekkür ederim
Bir şey sorucam ben sabahları 2 yumurtayla kahvaltı yapıyorum bazen yağda bazen haşlama o zaman bir tane oluyor.Öğle yemeği yemekhanede ne varsa yiyorum yasaklar hariç genelde çorba , yemek ve ayran veya yoğurt varsa salata şeklinde saat 16 civarı acıkıyorum yanımda getirdiğim ( bir kaç haftadır dukandan da alışkanlık )haşlanmış yumurtayı yiyorum . Bu saatde yediğim yumurta leptin hormonunun çalışması engelliyor galiba ama açlıkda var.Kıtlık var deyip metabolizma yavaşlaması olurmu ? yemek mi doğru olan yememek mi?

Rumuz: esrasm
Başlangıç tarihi: 26.04.2015
Başlangıç kg: 56.400
Geçen hafta: 55
Bu hafta: 55
Fark: 0
Toplam fark: 1.400
Beden: 36
Spor: gun asiri pilates
Boy: 165
Hedef: 52-50

gecen hafta verdiklerim odemmis demekki bu hafta hic veremedim, daha insulin direncim kirilmadi heralde

kusura bakmayin ben biraz gec bildirim yapiyorum. Daha saat 10 a gelmedi burda, turkiye ile 7 saat fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…