Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhabalar
Nisanın 12 sinden beri diyetteyim , Dukan atak yaptım 1,6 kg verdim ve kaldım ne aşağı ne yukarı stres olduğumla kalıyorum resmen. Daha önceleride diyet denemelerim ve vereceğim kilonun az olması sebebiyle metabolizmamda yavaş çalışıyor. iki gündür Karatayı inceliyorum kitabını sipariş verdim sanırım bana karatay daha uygun . Bu sayfada da güzel yazışmalarınızı okuyorum bende aranıza katılmak isterim.

aramıza hosgeldınız

karatay diyet degıl saglıklı beslenme oldugu ıcın omurluk uyguluyoruz hemde saglıgımıza kavusuyoruz

Günaydın bugün 1 ayımı tamamladım. 4,300 gr sonuç çok mutluyum :)

Zeze geçmiş olsun kızına, biran önce düzelir inşallah.

Gül Hanım dizlerinizdeki sıkıntı nedir, benimde 2 haftadır feci ağrıyor, güçlendirme hareketleri yapıyorum, yürüyüşümü kesmeden devam ediyorum, yakında da dr a gidicem ama sıkıntı veriyor .

aramıza hosgeldınız

karatay diyet degıl saglıklı beslenme oldugu ıcın omurluk uyguluyoruz hemde saglıgımıza kavusuyoruz
Teşekkür ederim hoşbulduk .
Müthiş kilo vermişsiniz tebrik ederim buradaki arkadaşlara da sanırım siz yardımcı oluyorsunuz.
Bende bugün itibariyle kahvaltıdan başladım bol su ve çay öğle şehriye çorbası 3 kaşık bulgur (özellikle saydım) bir kutu ayran bir muz (saat 15 e kadar yenilebilir diye okumuşdum )
Kitabım gelmediği için tam olaylara hakim değilim ama forumdan okuduğum kadarıyla sanırım doğru gidiyor.

Önce dr git canim benimde cok agriyordu I

Allah gonlunuze göre yaşamayı nasip etsin, yuvaniz dağılmasın inşallah
amin Allah razi olsun bakalm esimin dayisina skntlarmdan vahsrttim yc.tesi geredeye gel cozeriz kolay o is flan dedi ins cozulur de col sevdgm esimden ayrilmak zorunda kalmam

gecmis olsun dis mi yoksa biz dis cikaracagimiz zaman boyle oluruzda aklima ordan geldi Allah sifa versin

4 ayda 12 kiloooooooo, offff süper süper süper! Maşallah size
Çok moral verdiniz!
Takipteyim

Merhabaa, dünyediklerim
07.45
2 kaşık zeytinyağı
08.00
2 haşlanmış yumurta
1 büyük kase zeytinyağlı salata
avuçiçi kadar peynir
Yarım çay bardağı ceviz

12.45
1 kase cacık

17.00
1 tabak yumurtalı madımak
1 kase yoğurt
3 parça örgü peynir

1,5 litre su
spor yok ne yazık ki

merhabalar benim bugun ikinci gun6m aksamki yemegimin yaninda birazda badem yedim.sabah bibardak yiyememistim cunku.sorun olurmu bide ben cok acikiyorum ya acsba bende mi var bi oburluk

Kizlaaar bende geldim.daha once 4 ayda 18 kilo vermistim.dogum falan derken almıstım bayaa.86ya cikmistim yaklasik 1 yıldır bi aldım bi verdim.şuan 71 kiloyum.hedefim 2 ayda 65 kilo olmak.hadi kızlar azmedelim

İyi akşamlar
Binc canım seninle daha önce de aynı forumda zayıfladık diye hatırlıyorum. Bebeğin hayırlı olsun güle güle büyüt.
Ladyıngray inan bana oluyor. İnancını kaybetme.İyi motive ol.
Bugün
sabah cacık
kuşluk karatay kahvaltısı
akşam tarhana çor. bakla yoğurtlu
maalesef saat 9 dan sonra az kuruyemiş
iyi akşamlar

merhabalar benim bugun ikinci gun6m aksamki yemegimin yaninda birazda badem yedim.sabah bibardak yiyememistim cunku.sorun olurmu bide ben cok acikiyorum ya acsba bende mi var bi oburluk
Ilk bikac gun acikirsin canim vucudundan butun karbonhidrati atinca aclik hissi kalmaz braz sabre eger bnm gbi kacamak yapmazsan tatli istegi bile olmuyor ama agzna 1 lokma tatli grdi mi de onune gecilmiyr ben suan topsrlmaya calsyrm ama zorlanyrm

Gunaydin herkese evin icindeki skntlardan dolayo kendine hakim olamayip kacamaklar yaptim bugun 94.2 olmusum tekrardan p.tesiye kaar onu verrsem ins bundan snra daha dkkatli olacam aksama da misafrm var gul abla kisir yiyebiliyor muyum yiyebiliyrsam kisir yapaym da hic degilse onunla eslil edeyim tatlilarda gozum kalmasin Dun sabah karatay kahvaltisi oglen kiymali pide 1 adet ayran salata ( gul ablaben bunu karatay diyet listesinde okumustum dye yedim ama icim hic rqhat degil yalnis yaptysam bidaha yemeyim) aksam ispanak tavuk sakatat 10 gbi kizima cekrdek citlerken bikactanesi agzima kacmis olabilir

Birde kizlar ve gul abla viseyler sormak istyrm kahvaltida yaa yemeklerde dyelim ki tatli var cok canm cekti kucucuk nohut kadar bir parca da leptini etkiliyir mu beb 3 saat sonra hafif 4 4.5 saat sonrada cok acikmaya basliyorum yalnis yaptgim biseyler mi var kizim cok.huysuz olunca yemek saatlerm degisebliyr bazen aksam 8 den sonra tememek icin 4 saat flan sonra yenekmzorunda kaliyorum bu diyeti bizar mi 5 saat beklemek mecburi mi birde haftaa 1 kere light kola icsem diyete sakncasi olur muuuuuu cokcok cok canm ckiyr dayanamiyrm kolaya

Selam kızlar
Dünki menüm
Sabah 08.10
2 haşlanmış yumurta
avuçiçinden fazla peynir
büyük kase bol zeytinyagli salata
1 küçük çay bardağı ceviz
1 büyük bardak kefir

Öğlen 12.45
150 gr peynir
3 tam ceviz

Akşam 16.30
1 tabak madımak yemeği
1 kase yoğurt
avuçiçi kadar peynir
1 avuç fıstık

1,5 litre su
30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…