evet bence de..sen vazgeçmediğin sürece vücut direniyor diyelim ..daha ne kadar direnecek eninde sonunda kiloyu vermem dese de verecek.onun için günlük baskül değerini değil aynaları baz alalım üzülmelim..bizim içinBence şu an tartılma, zaten dolunay var, ödem olabilir. Vücudun direniyor olabilir. Onun için bir süre tartılma, yürüyüş yapmaya çalış. Bir süre sonra vereceksin zaten.
aramıza hosgeldınız
1. alıştıkça 2,5 öğüne ındırmeye calısın
2.herseyı derken karataya uygun olan herseyı dır sanırım ıelenmıs ve hazır gıdalar harıc
3.haftada 1 veya 2 öğün lahmacun olmaz en az 15 gunde bır kucuk ve bol sebzelı olmalı
4.tebrıkler
5.süper
6. oda guzel
7.limon suyu tamam sirkeye bişey diyemeyeceğim fazlası zararlı olabilir biz içmiyoruz
8.oda guzel tartı gunlerımız pazartesı ona gore ayarlarsanız ıyı olur
hergun tartılıp kafaya takma canım bulgur su toplatır 1.2 gun fazlalık olabılır spor su toplatır takma kyfaya ve kaçamaksız devam et
evet bence de..sen vazgeçmediğin sürece vücut direniyor diyelim ..daha ne kadar direnecek eninde sonunda kiloyu vermem dese de verecek.onun için günlük baskül değerini değil aynaları baz alalım üzülmelim..bizim içinayna tartıdan daha güvenilir..
Teşekkür ederim, evet maalesef o tarihe en erkenGecmis olsun canim dahada cok zaman varmis.
Eki Görüntüle 1484329
Yuvarlaklar tatlı patates oluyor, normal patatesle alakası yokmuş, glisemik indeksi düşükmüş.
Hiç kaçamak yapmadım ama olmadıcanım karatayı kurallarına gore yapıp bır lokma bıle kcamak yapmadan denesen bu ypacaklarından daha ıyı hemde saglıklı olur
bilmediğimden soruyorum:şimdi bu menü doğru bir menümü?patates ,bulgur,kurufasulye hepsi karbonhidrat değil mi?Eki Görüntüle 1484329
Yuvarlaklar tatlı patates oluyor, normal patatesle alakası yokmuş, glisemik indeksi düşükmüş.
Benim kilo hedef altı, onun için bulguru biraz daha fazla yiyorum, kilosu olanlar için 2-3 kaşık, haftada 2 defa. Patates normalde yok, ama bu farklı bir çeşidi, ben yiyorum, ama karatayda bununla ilgili bir bilgi yok, onun için siz tüketmeyin. Kuru fasülye ve bulgur pilavı Karatayda birlikte yeniliyor.bilmediğimden soruyorum:şimdi bu menü doğru bir menümü?patates ,bulgur,kurufasulye hepsi karbonhidrat değil mi?
Karatayda bununla ilgili bir bilgi yok, ama madem Karatayda glisemik indeksi düşük karbonhidratları tüketebiliyoruz, tatlı patateste bunun içine giriyor diye yedim. Ama benim kilom 44-45.Bu bilgi bu patatesi yiyebilecegimiz anlamina grliyor galiba, yasasin
kardeşim geldi :) kardesim36-38 beden . gelince aa abla benim gibi olmusun dedi:))
karataya devam :)
afıyet olsun canımEki Görüntüle 1484329
aramıza hosgeldınızMrhb kizlar bende diyet yapmaya karar verdim evlendigimde 10 kg aldim sonra hamilelik doneminde aldim ve 69 kilo oldum oglum 10 aylik ve suan 59 kiloyum ama 54 kilo olmak istiyorum dukan diyetini arastirirken gördüm ve bana daha mantikli geldi simdi size sorum
1.ekmegi hicmi yemiyoruz
2.ben bazen 9 da bazende 10 da kaliyorum 2 ogunmu 3 ogunmu yemeliyim
3.yemeklerimizi neye gore ayarlamam lazim oglen aksam ogunlerinde ne gibi seyler yemem lazim
4.ben peynir sut tuketmiyorum peynir yerine sizce kahvaltida ne tuketsem
Aklima gelenler bunlar yardimci olursaniz sevinirim atayim su kilolari artik
Cnm tesekkur ederim cevaplarin icin karatayin sitesini inceledim aklimdakileri orada yanitladim ben once bi alisvealisveris yapayim sabahtan tartilayim kilomu net yazayim benide o zmn listeye eklearamıza hosgeldınız
1.ekmegın hıc bır cesıdı yok
2.basta 2,5 la baslayıp sonra 2 ye ınersınız
3.su an acelem var buna uzun cevap yazamayacagım okuyan aarkadaslar yazararlar sanırım
4. peynır derken tek cesıt degıl her turlusunun yaglısını tuketıyorusz, kaynamadan yapılan peynırler ve taze kasar harıc
Ya birde makarna yiyebilirmiyiz Tek sevdigim sey buaramıza hosgeldınız
1.ekmegın hıc bır cesıdı yok
2.basta 2,5 la baslayıp sonra 2 ye ınersınız
3.su an acelem var buna uzun cevap yazamayacagım okuyan aarkadaslar yazararlar sanırım
4. peynır derken tek cesıt degıl her turlusunun yaglısını tuketıyorusz, kaynamadan yapılan peynırler ve taze kasar harıc
Yenilemiyor. Zayıf ve sağlık sorunu olmayanlar nadir olarak, kepekli olanlardan yiyebilir. Kilosu ve sağlık sorunu olanlar, özellikle şeker hastalığı olanlar tüketmemeli, kilosu olmasa da.Ya birde makarna yiyebilirmiyiz Tek sevdigim sey bu
Sen zaten incecik kalmışsın arada Yemen çok problem olmaz kontrollü olduktan sonraYulaf ezmelerini yiyince, yazmaya yüzüm olmadı. Ama yulaf ezmesi işlenmemiş, un haline gelmemiş, arada güzel oluyor kahvaltıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?