Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bence şu an tartılma, zaten dolunay var, ödem olabilir. Vücudun direniyor olabilir. Onun için bir süre tartılma, yürüyüş yapmaya çalış. Bir süre sonra vereceksin zaten.
evet bence de..sen vazgeçmediğin sürece vücut direniyor diyelim ..daha ne kadar direnecek eninde sonunda kiloyu vermem dese de verecek.onun için günlük baskül değerini değil aynaları baz alalım üzülmelim..bizim için ayna tartıdan daha güvenilir..

İki öğüne düşürmek isterdim ama sabah 06.30 da hayat benim için başladığı, gece yarısından önce bitmediği, aktif çalıştığım ve 2.5 yaşında küçük bir adamın enerjisine yetişmeye çalıştığım için üç öğün yiyorum her şeyi derken de tabiki karataya göre (sebze, et, yumurta, süt, süt ürünleri, zeytin ve kavrulmamış kuruyemiş)

tartıldıkça yazıcam size. ilk ay için 7.3 kg verdim ama bundan sonra düşer sanırım

hergun tartılıp kafaya takma canım bulgur su toplatır 1.2 gun fazlalık olabılır spor su toplatır takma kyfaya ve kaçamaksız devam et

Arkadaslar soylediklerinizden anladigim bulgur disinda menülerimde bir yyanlışlık olmadigi. Dogru mu anladim? Oyleyse aynen devam ediyorum, bi de reglime bi hafta var, belki onun da etkisi vardir. Karatay hocanin dediklerini cok benimsemis durumdayim zaten hic birakmak istemem. Insaallah duzelir, kolayca gider kilolar :)

bilmediğimden soruyorum:şimdi bu menü doğru bir menümü?patates ,bulgur,kurufasulye hepsi karbonhidrat değil mi?
Benim kilo hedef altı, onun için bulguru biraz daha fazla yiyorum, kilosu olanlar için 2-3 kaşık, haftada 2 defa. Patates normalde yok, ama bu farklı bir çeşidi, ben yiyorum, ama karatayda bununla ilgili bir bilgi yok, onun için siz tüketmeyin. Kuru fasülye ve bulgur pilavı Karatayda birlikte yeniliyor.

Mrhb kizlar bende diyet yapmaya karar verdim evlendigimde 10 kg aldim sonra hamilelik doneminde aldim ve 69 kilo oldum oglum 10 aylik ve suan 59 kiloyum ama 54 kilo olmak istiyorum dukan diyetini arastirirken gördüm ve bana daha mantikli geldi simdi size sorum
1.ekmegi hicmi yemiyoruz
2.ben bazen 9 da bazende 10 da kaliyorum 2 ogunmu 3 ogunmu yemeliyim
3.yemeklerimizi neye gore ayarlamam lazim oglen aksam ogunlerinde ne gibi seyler yemem lazim
4.ben peynir sut tuketmiyorum peynir yerine sizce kahvaltida ne tuketsem
Aklima gelenler bunlar yardimci olursaniz sevinirim atayim su kilolari artik

aramıza hosgeldınız
1.ekmegın hıc bır cesıdı yok
2.basta 2,5 la baslayıp sonra 2 ye ınersınız
3.su an acelem var buna uzun cevap yazamayacagım okuyan aarkadaslar yazararlar sanırım
4. peynır derken tek cesıt degıl her turlusunun yaglısını tuketıyorusz, kaynamadan yapılan peynırler ve taze kasar harıc

Cnm tesekkur ederim cevaplarin icin karatayin sitesini inceledim aklimdakileri orada yanitladim ben once bi alisvealisveris yapayim sabahtan tartilayim kilomu net yazayim benide o zmn listeye ekle

Ya birde makarna yiyebilirmiyiz Tek sevdigim sey bu

Kizlar,

ben aksam yemegin yanindaki salataya peynir ve zeytin ekliyorum. Yanlis mi yapiyorum? Peynirde ve zeytinde sinirlama var mi?

zeytin peynir yumurta ta ii ki kullanavilirsin sınır yok. yani doyana kadar :) glisemik indeks 0.

3.ogunlerinden biri yogurt ayran ceviz vs olur.geçgecistirebilirsin akşama sağlam bi yemek yersin . ya da 4-5gibi sağlam bi yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…