Arkadaslar canim cok sıkkın bana bi yardin edin lutfennn. Ben kilo vermek isterken kilo alıyorum
5.gunum bitti dun. Ilk gun tartilamamistim. Ikinci gün 66.9 ciktim. (Sabah karatay kahvaltisi, öğlen bi iki ceviz, aksam kavurmali yumurta ve ayran)
ucuncu gun 66.4 (sabah karatay kahvaltisi, oglen bi iki ceviz yogurt, aksam mercimek corba, haslanmis bugday ve yogurt -bu yanlis oldu biliyorum-)
dördüncü gun tekrar 66.9 (sabah karatay kahvalti, oglen ceviz yogurt, aksam mercimek corba, kiymali pirasa, yogurt ve salata -salatada peynir ve zeytin de vardi)
bugun sabah 67.1 yani +200. Dun aksam yemegi 7 bucuktaydi. Hic acikmadim. Dolayisiyla hicbisey yemeden yattim.
Kahvaltıdan sonra 4-5 saat acikmiyorum da bisey de yemiyorum. Acikinca ceviz yogurt atistiriyorum. Aksamlari genelde acikiyordum. Bi tek dun acikmadim ve ne kadar sevinmistim galiba dogru yaptim diyeama sabah bi kalktim +200
Bence şu an tartılma, zaten dolunay var, ödem olabilir. Vücudun direniyor olabilir. Onun için bir süre tartılma, yürüyüş yapmaya çalış. Bir süre sonra vereceksin zaten.Arkadaslar canim cok sıkkın bana bi yardin edin lutfennn. Ben kilo vermek isterken kilo alıyorum
5.gunum bitti dun. Ilk gun tartilamamistim. Ikinci gün 66.9 ciktim. (Sabah karatay kahvaltisi, öğlen bi iki ceviz, aksam kavurmali yumurta ve ayran)
ucuncu gun 66.4 (sabah karatay kahvaltisi, oglen bi iki ceviz yogurt, aksam mercimek corba, haslanmis bugday ve yogurt -bu yanlis oldu biliyorum-)
dördüncü gun tekrar 66.9 (sabah karatay kahvalti, oglen ceviz yogurt, aksam mercimek corba, kiymali pirasa, yogurt ve salata -salatada peynir ve zeytin de vardi)
bugun sabah 67.1 yani +200. Dun aksam yemegi 7 bucuktaydi. Hic acikmadim. Dolayisiyla hicbisey yemeden yattim.
Kahvaltıdan sonra 4-5 saat acikmiyorum da bisey de yemiyorum. Acikinca ceviz yogurt atistiriyorum. Aksamlari genelde acikiyordum. Bi tek dun acikmadim ve ne kadar sevinmistim galiba dogru yaptim diyeama sabah bi kalktim +200
Bence şu an tartılma, zaten dolunay var, ödem olabilir. Vücudun direniyor olabilir. Onun için bir süre tartılma, yürüyüş yapmaya çalış. Bir süre sonra vereceksin zaten.
Diş ağrısı çekiyorum kaç gündür. Mecburen antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum. Doktor kanal tedavisi dedi 200 tl fiyat verdi. Şimdi sskda yaptırabilirken niye özelde yaptırayım. Çalışmıyorum zaten. 21'ine randevu aldım, daha var.
hergün hergün tartılman çok yanlış haftada 1 veya 2 kez tartılıyoruz önceki haftalarda bende de olmuştu üst üste tartılınca böbreküstü bezlerin oyununa geliyor insan ve kilo fazla çıkıyor bi de çok sabırsız gördüm sizi daha 5 gün olmuş bu işler biraz sabır istiyor az sabırr :)Arkadaslar canim cok sıkkın bana bi yardin edin lutfennn. Ben kilo vermek isterken kilo alıyorum
hergün hergün tartılman çok yanlış haftada 1 veya 2 kez tartılıyoruz önceki haftalarda bende de olmuştu üst üste tartılınca böbreküstü bezlerin oyununa geliyor insan ve kilo fazla çıkıyor bi de çok sabırsız gördüm sizi daha 5 gün olmuş bu işler biraz sabır istiyor az sabırr :)
akşam 8 den sonra bişey yememek lazım 7 değil ama elinden geldiği kadar akşam yemeğini erken yemeye çalış olmuyorsa hafif şeyler yemeye çalış bencesimdi aklımızda ki soruları netleştirelim mi?
8.30-9.00 kahvaltı yapıyorum..
5 saat bekliyorum. acıkıyorum da zaten..
14.00-14.30 öğle yemeği..
5 saat daha beklesek; saat oluyor 19.30 ama 7den sonra da bir şey yememek lazım..
benim aklım almıyor bunu yardım edin
Gecmis olsun canim dahada cok zaman varmis.Diş ağrısı çekiyorum kaç gündür. Mecburen antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum. Doktor kanal tedavisi dedi 200 tl fiyat verdi. Şimdi sskda yaptırabilirken niye özelde yaptırayım. Çalışmıyorum zaten. 21'ine randevu aldım, daha var.
yedıgını yazma dan sohbetlere katıl canım ...anlamayana kotu ornek olur yazmanYulaf ezmelerini yiyince, yazmaya yüzüm olmadı. Ama yulaf ezmesi işlenmemiş, un haline gelmemiş, arada güzel oluyor kahvaltıda.
hergun tartılıp kafaya takma canım bulgur su toplatır 1.2 gun fazlalık olabılır spor su toplatır takma kyfaya ve kaçamaksız devam etArkadaslar canim cok sıkkın bana bi yardin edin lutfennn. Ben kilo vermek isterken kilo alıyorum
aramıza hosgeldınızMerhaba kızlar... Aranıza yeni katıldım ve size kısaca yıllarca kilo ile savaşımı anlatmak istiyorum. Doğduğum günden beri yuvarlak hatlara sahip biriydim sanırım. Ama üniversite yıllarında 94 kiloya kadar çıktım. 2006 yılında diyetisyen+8km yürüyüş ile yaklaşık 6 ayda 56 kiloya indim. Ve bu kilomu 2010 yılına kadar da korudum. Nisan/2010 da eşimle tanışmamla birlikte hızlı bir yükseliş başladıGene diyetisyen yolları (Ankara'nın en iyi diyetisyenlerine gittim ve gereksiz bir sürü para harcadım) Sonra 2012'de 80 kg ile hamile kaldım ve artık son dönemlerde üçlü rakamlara ulaştığım için doktorum beni tartmamaya başladı. Doğumu yaptıktan iki ay sonra gene 71 kg kadar indim. Ama gelgelim kiiii 01.03.2015 tarihinde 88 kg olduğumu görünce dehşete düşerek araştırma yapmaya başladım.
Veeeeeee hayatımın en doğru kararını vererek Karatay diyetine başladım. Çünkü artık diyetisyene gitmekten ikrah etmiştim
01.03.2015 başlangıç: 88kg - 01.04.2015 tartılma: 80.7 kg
Yaptıklarıma gelince;
1) ben üç öğün yemeyi tercih ediyorum. Sabah 08.00 kahvaltı, 13.00 öğle yemeği, 20.00 akşam yemeği
2) Unlu ve şekerli gıdalar dışında her şeyi yiyorum
3) Haftada 3 gün balık yemeye çalışıyorum, haftada bir veya iki öğün lahmacun, iki öğünde de bulgur pilavı yiyorum
4) Muhteşem bir pilates hocam var, beni inanılmaz motive ediyor ve doğru noktalara atış yaparak vücudumu inanılmaz sıkılaştırdı ve şekle soktu. Şöyle ki; kimse 80 kg olduğuma inanmıyor.
5) Haftada iki gün Leslie 3milin iki milini yapıyorum :)
6) Tatlı ihtiyacımı kesmek için sıcak su+kabuk tarçın içiyorum
7) Sabah aç karnına kocaman bir bardak su+biraz elma sirkesi+biraz limon suyu içiyorum
8) Haftada bir kereden fazla tartılmıyorum (motivasyonumu inanılmaz etkiliyor)
Veeee artık sizi takip ediyorum :))))
afıyet olsun canım
gecmıs olsun canım..ıyı yapmıssınDiş ağrısı çekiyorum kaç gündür. Mecburen antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum. Doktor kanal tedavisi dedi 200 tl fiyat verdi. Şimdi sskda yaptırabilirken niye özelde yaptırayım. Çalışmıyorum zaten. 21'ine randevu aldım, daha var.
öğlen yemek yıyen aksam az yemelı 7 gıbı yogurt keten tohumu olabılır ayran olabılırsimdi aklımızda ki soruları netleştirelim mi?
8.30-9.00 kahvaltı yapıyorum..
5 saat bekliyorum. acıkıyorum da zaten..
14.00-14.30 öğle yemeği..
5 saat daha beklesek; saat oluyor 19.30 ama 7den sonra da bir şey yememek lazım..
benim aklım almıyor bunu yardım edin
canım karatayı kurallarına gore yapıp bır lokma bıle kcamak yapmadan denesen bu ypacaklarından daha ıyı hemde saglıklı olurArkadaslar ben bu hafta hoc vermedim hatta 10 gunde. O yuzden biraz yag oranıni azaltip dukan karatay arasi bisey yapcam 1 hafta sonra korumak icin karataya devam ederim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?